ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15

موضوع: زبان systemC

  1. #1
    2012/06/22
    2
    0

    زبان systemC

    سلام
    کسی از دوستان راجع به زبان systemC اطلاعاتی داره؟
  2. #2
    2011/02/03
    172
    9

    پاسخ : زبان systemC

    سلام:

    ميدونم شايد دير هست ولي گفتم جواب بدم شايد به درد آيندگان بخوره.
    SystemC مانند زبون هاي VHDL و Verilog يک زبان توصيف سخت افزاري هست. علاوه براين، اين زبان براي مدل سازي سخت افزار زبان بسيار قدرتمندي ميباشد. اساس برنامه نويسي اين زبان بر پايه ++C هست و براي شروع به کار اکيدا توصيه ميشه که آشنايي نسبتا کاملي با ++C داشته باشين. برخلاف زبان هاي VHDL و Verilog شما ميتوانيد با اضافه کردن هدر systemc.h به اول پروژتون اون رو در تمام کامپايلر هاي C++ اجرا کنيد. به نظرم من سايت http://www.asic-world.com/ يکي از بهترين مراجع آموزش اين زبان هست. براي اين زبان Synthesizer هاي متفاوتي وجود داره که عموما قيمتهاي بالا دارن. اين زبون از Kernel بسيار قدرتمندي برخوردار هست که زمان بندي thread ها و task ها رو خيلي دقيق انجام ميده. شما به راحتي (!!) ميتونين يک Embedded System که شامل سخت افزار و نرم افزار هست رو با اين زبون توصيف کنيد. مثلا در نظر بگيريد يک Encoder JPEG دارين که ميخواين چند بخشش به صورت نرم افزاري پياده شه و چند بخشش کاملا سخت افزاري پياده شه. اين امکان در VHDL و VERILOG نيست و اگر هم باشه بسيار سخت خواهد بود. در حاليکه در SystemC قابليت هاي زيادي هست که بتونين به صورت دقيق و کامل اين مدل رو پياده کنين. امکاناتي چون بهره گيري از Semaphore ها، Mutex، ، Thread و.... که افرادي که اقدام به نوشتن OS ميکنن ميدونن اين امکانات به ظاهر ساده چقدر به درد بخور هست.
  3. #3
    2011/02/03
    172
    9

    پاسخ : زبان systemC

    البته براي اينکه مطلب قبلي من گمراه کننده نباشه، منظورم از اضافه کردن هدر SYSTEMC.h اين نيست که توي مثلا Visual Studio همون اول بنويسين
    کد:
    #include<systemC.h
    !
    براي اينکار ( کامپايل کردن کد هاي SYSTEMC در Visual Studio) توصيه ميکنم اول از همه اين PDF رو مطالعه کنين:

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



  4. #4
    2007/07/08
    تهران
    1,603
    36

    پاسخ : زبان systemC

    systemC یه مشکل داره
    در طراحی دیجیتال شما باید دیدتون کاملا سخت افزاری باشه نه نرم افزاری
    علت قوی نبودن بچه ها در طراحی با fpga دقیقا همینه
    اصلا fpga رو با برنامه نویسی قیاس نکنید
    نظر من فقط و فقط VHDL هست نه حتی Verilog
    خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...
  5. #5
    2009/08/11
    682
    70

    پاسخ : زبان systemC

    آقا من مخالفم :mrgreen:

    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadh1387
    برخلاف زبان هاي VHDL و Verilog شما ميتوانيد با اضافه کردن هدر systemc.h به اول پروژتون اون رو در تمام کامپايلر هاي C++ اجرا کنيد.
    یعنی چی بر خلاف vhdl verilog ؟ اگرم در این مورد کسی مشکلی داره بخاطر اینه که طبق استانداردهای قدیمی کد میزنه
    اتفاقا در مورد systemc دقیقا برعکس چیزی هست که گفتی. مثلا modelsim که از gcc برای کامپایل systemc استفاده می کنه قواعد کد نویسی خودش رو داره (خارج از استاندارد systemc) و ابزارهای سنتز هم (مثل agility) قواعد خودشون و کد هیچ کدوم رو نمیتونی ببری رو یه نرم افزار دیگه مگر با مواجه شدن با 100 تا error... واسه هر کدوم یه جور باید top module نوشت...

    ضمنا کد systemc به همین راحتی قابل سنتز نیست خیلی از امکاناتش هم تو ابزارهای سنتز پشتیبانی نمیشه.

    نقل قول نوشته اصلی توسط حمید نجفی
    systemC یه مشکل داره
    در طراحی دیجیتال شما باید دیدتون کاملا سخت افزاری باشه نه نرم افزاری
    علت قوی نبودن بچه ها در طراحی با fpga دقیقا همینه
    اصلا fpga رو با برنامه نویسی قیاس نکنید
    نظر من فقط و فقط VHDL هست نه حتی Verilog
    در ادامه عرایضم:
    نخیر systemc مشکل نداره!
    و در هر طراحی اصولی و حرفه ای باید از سطوح بالا شروع کرد. systemc یه زبان system level هست که برای طی کردن مسیر specification تا پیاده سازی نهایی بهترین گزینه. مدل سازی ها و شبیه سازی هایی که میشه با systemc کرد با هیچ زبون دیگه ای نمیشه کرد. و به تدریج با refine (پالایش!) کردن کد systemc به طرح سخت افزار نهایی نزدیک و دقیق میشن
    نظر من verilog و در کنارش کمی آشنایی با vhdl (چون 5 درصد مواقع ممکنه کد بدرد بخوری که پیدا میکنی vhdl باشه و ازش بی بهره نمونی)
    https://www.linkedin.com/in/mohammadhosseini69

    http://zakhar.blog.ir
  6. #6
    2007/07/08
    تهران
    1,603
    36

    پاسخ : زبان systemC

    نظر من کاملا بر عکس
    اون هم با استناد به چندین سال کار و تدریس در این زمینه
    VHDL بهترین زبان برای طراحی سخت افزاریه
    چون ما اصلا برنامه نویسی نمیکنیم.بلکه طرحی رو توصیف میکنیم
    تمام مشکلاتی که تا الان بوده دقیقا در همین زمینه بوده، چون دانشجو با دید برنامه نویسی به موضوع نگاه میکنه
    فراموش نشه که پایین ترین لایه طراحی هستیم، قرار نیست برای کنترلر برنامه نویسی بشه
    در کل این نظر منه، سلایق متفاوته
    خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...
  7. #7
    2009/08/11
    682
    70

    پاسخ : زبان systemC

    نقل قول نوشته اصلی توسط حمید نجفی
    نظر من کاملا بر عکس
    اون هم با استناد به چندین سال کار و تدریس در این زمینه
    VHDL بهترین زبان برای طراحی سخت افزاریه
    چون ما اصلا برنامه نویسی نمیکنیم.بلکه طرحی رو توصیف میکنیم
    تمام مشکلاتی که تا الان بوده دقیقا در همین زمینه بوده، چون دانشجو با دید برنامه نویسی به موضوع نگاه میکنه
    فراموش نشه که پایین ترین لایه طراحی هستیم، قرار نیست برای کنترلر برنامه نویسی بشه
    در کل این نظر منه، سلایق متفاوته
    این روش استناد صحیح نیست!
    البته نظر شما کاملا متین و من متوجه منظورتون هستم
    برای دانشجویی که می خواد طراحی سخت افزاری یاد بگیره بله باید HDL یاد بگیره و بفهمه. و مفهوم برنامه نویسی و توصیف سخت افزار ....

    اما کاربرد systemc یه مرحله قبل از طراحی سخت افزار با HDL. تو یه پروژه کلان اصلا نمیشه از HDL شروع کرد. وقتی هدف سطوح بالا، مدل سازی و تعیین specificationها و بررسی معماری های مختلف باشه نمیشه از HDL استفاده کرد. اصلا قدرتش رو نداره. اتفاقا با systemc خیلی کاملتر و بهتر میشه توصیف کرد! و بخاطر همینم هست که هنوز ابزار سنتز درست و حسابی نداره.
    مشکل اینه که فقط به فکر پیاده سازی هستیم. در حالیکه میشه 90 درصد کارها تو مدل سازی ها و شبیه سازی ها انجام بشه. کم هم هزینه نمیشه واسه مدل سازی ها.
    سرچ کنید system level design کلی کتاب در موردش هست...
    https://www.linkedin.com/in/mohammadhosseini69

    http://zakhar.blog.ir
  8. #8
    2007/07/08
    تهران
    1,603
    36

    پاسخ : زبان systemC

    نقل قول نوشته اصلی توسط محمد حسینی
    این روش استناد صحیح نیست!
    البته نظر شما کاملا متین و من متوجه منظورتون هستم
    برای دانشجویی که می خواد طراحی سخت افزاری یاد بگیره بله باید HDL یاد بگیره و بفهمه. و مفهوم برنامه نویسی و توصیف سخت افزار ....

    اما کاربرد systemc یه مرحله قبل از طراحی سخت افزار با HDL. تو یه پروژه کلان اصلا نمیشه از HDL شروع کرد. وقتی هدف سطوح بالا، مدل سازی و تعیین specificationها و بررسی معماری های مختلف باشه نمیشه از HDL استفاده کرد. اصلا قدرتش رو نداره. اتفاقا با systemc خیلی کاملتر و بهتر میشه توصیف کرد! و بخاطر همینم هست که هنوز ابزار سنتز درست و حسابی نداره.
    مشکل اینه که فقط به فکر پیاده سازی هستیم. در حالیکه میشه 90 درصد کارها تو مدل سازی ها و شبیه سازی ها انجام بشه. کم هم هزینه نمیشه واسه مدل سازی ها.
    سرچ کنید system level design کلی کتاب در موردش هست...
    یکی از بحث های اصلی و کلید الان همینه، 1.درک مدل سازی و شبیه سازی 2.معماری قابل سنتز
    که هر کدوم مسیر خودش رو داره و در انتها به هم میرسن. اما تقاضای اصلی با مورد دوم
    مسلما برای انعطاف شبیه سازی، زبان سطح بالا تری مثل systemC کار رو خیلی ساده تر میکنه تا استفاده از بخش غیر قابل سنتز VHDL
    خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...
  9. #9
    2009/08/11
    682
    70

    پاسخ : زبان systemC

    منم اوایل مقاومت می کردم.
    اما بعد از یکی دو تا تمرین وقتی دیدم چقدر راحت میشه ایده ها رو با systemc به مرحله تجزیه تحلیل رسوند خیلی واسم جالب بود...
    https://www.linkedin.com/in/mohammadhosseini69

    http://zakhar.blog.ir
  10. #10
    2007/07/08
    تهران
    1,603
    36

    پاسخ : زبان systemC

    نقل قول نوشته اصلی توسط محمد حسینی
    منم اوایل مقاومت می کردم.
    اما بعد از یکی دو تا تمرین وقتی دیدم چقدر راحت میشه ایده ها رو با systemc به مرحله تجزیه تحلیل رسوند خیلی واسم جالب بود...
    ولی هدف اصلی ما پیاده سازیه و با اون دید پیش میریم
    خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15

موضوعات مشابه

  1. استفاده از يک زبان برنامه نويسي در زبان ديگر
    توسط mania59 در انجمن سایر مطالب مرتبط با ميکرو ها و پروسسورها
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2014/05/21, 12:26
  2. مشکل systemc در modelsim
    توسط Queen.993 در انجمن PLD , SPLD , GAL , CPLD , FPGA
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2013/12/03, 21:18
  3. تفاوت systemc وverilog system?
    توسط 38404357 در انجمن PLD , SPLD , GAL , CPLD , FPGA
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/07/13, 08:36
  4. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2013/06/25, 00:54
  5. SystemC
    توسط babitech در انجمن PLD , SPLD , GAL , CPLD , FPGA
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2013/04/05, 07:14

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •