ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
  1. #1
    2010/07/22
    مشهد - شهرعشق
    1,632
    547

    (عکس+) نحوه کار با دستور RGB در نرم افزار VB.NEt 2010

    سلام
    من مدت زیادی نیست که با نرم افزار VB.NET 2010 را شروع به یادگیری کردم ولی خیلی خیلی زیاد بهش علاقه مند شدم ( اعتیاد فجیه ) و با اون کلی نرم افزار های مختلف طراحی کردم.

    همینطور که توی پروفایل من میبینید دوست ندارم کاری رو که شروع میکنم به تنیجه نرسه ( خواستن توانستن است )
    الان هم توی برنامه نویسی به مشگلی برخوردم که من رو چند روزی است که از درس و زندگی انداخته :cry:

    میخوام توی برنامه با سه تا HScrollBar که هریک وظیفه تنظیم یکی از رنگ های سبز و آبی و قرمز رو داره ،یک مخلوط کن رنگ بسازم
    یعنی رنگ HScrollBar را با هم ترکیب کرده و رنگ مخلوط شده رو در یک آبجکت مثل PictureBox نشون بده
    به همین راحتی

    این هم فرم فعلی که برای شروع در نظر گرفتم:

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    این هم ERORR هایی که در برنامه مشخص میکنه:

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    این هم کد برنامه که نمیدونم چطوری مقدار f رو برابر مقدار backColor یک آبجکت قرار بدم :cry2:


    کد:
    Public Class Form4
    
      Dim f As System.Drawing.Color
    
      Private Sub VScroll1_Scroll(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.ScrollEventArgs) Handles VScroll1.Scroll
    
        RGB(VScroll1.Value, VScroll2.Value, VScroll3.Value)
        Picture1.BackColor = Color.Violet
      End Sub
    
    
      Private Sub VScroll2_Scroll(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.ScrollEventArgs) Handles VScroll2.Scroll
    
        f = RGB(VScroll1.Value, VScroll2.Value, VScroll3.Value)
        Button1.UseVisualStyleBackColor = f
      End Sub
    
      Private Sub VScroll3_Scroll(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.ScrollEventArgs) Handles VScroll3.Scroll
    
        f = RGB(VScroll1.Value, VScroll2.Value, VScroll3.Value)
    
        Button1.UseVisualStyleBackColor = f
        f = System.Drawing.Color
      End Sub
    
    End Class

    همه جوره دست کاریش کردم
    این دیگه آخرین ویرایشش بود !
    هر کدوم از اسکرول ها رو یه جوری نوشتم ولی هیچکدوم کار نکرد
    چکار کنم درست بشه؟ :cry2:
    هنگامي که چيزي مينويسي، کاري نکن تنها کسي که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

    \|/_\/_
  2. #2
    2007/10/14
    تهران
    1,335
    38

    پاسخ : (عکس+) نحوه کار با دستور RGB در نرم افزار VB.NEt 2010

    کد PHP:
    me.BackColor ColorTranslator.FromOle(RGB(255,255,192)) 


    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
    لطفاً سؤالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
    با تمام وجود گناه کرديم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنيم چه مي کند؟"دکتر شريعتي"
    اگر جايي که ايستاده ايد را نمي پسنديد، عوضش کنيد شما درخت نيستيد!! "پاسكال"
    يا به اندازه ي آرزوهايت تلاش کن يا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپير"
  3. #3
    2010/07/22
    مشهد - شهرعشق
    1,632
    547

    پاسخ : (عکس+) نحوه کار با دستور RGB در نرم افزار VB.NEt 2010

    [move] :applause: :applause: :nice: :nice: :applause: :applause:[/move]


    [b]ایول به ولت وولی به وولت :nice:

    هادی جون ایشاالله تمــــــام شیر خشک هات حلالت باشه :mrgreen:
    درست شد :icon_razz:

    این هم فرم مخلوط کن رنگ که خودم تست کردم و جواب هم گرفتم

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت




    کد:
    Public Class Form4
    
      Private Sub HScrollBar1_Scroll(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.ScrollEventArgs) Handles HScrollBar1.Scroll
        change_bgcolor()
      End Sub
    
      Private Sub change_bgcolor()
        Picture1.BackColor = ColorTranslator.FromOle(RGB(HScrollBar1.Value, HScrollBar2.Value, HScrollBar3.Value))
      End Sub
    
      Private Sub HScrollBar2_Scroll(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.ScrollEventArgs) Handles HScrollBar2.Scroll
        change_bgcolor()
      End Sub
    
      Private Sub HScrollBar3_Scroll(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.ScrollEventArgs) Handles HScrollBar3.Scroll
        change_bgcolor()
      End Sub
    
      Private Sub Form4_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
        HScrollBar1.Maximum = 255
        HScrollBar2.Maximum = 255
        HScrollBar3.Maximum = 255
      End Sub
    
    End Class
    البته توجه داشته باشید که این فرمی که درست کردم فرم شماره 4 من بوده
    شما در طراحی اگر اولین فرمتان هست باید در برنامه فرم شماره 4 را به Me تغییر بدین


    روش دومی هم هست و اون اینه که بجای تعریف فرم 4 و قرار دادن ماکزیموم مقدار های HScrollBar به 255 ؛
    بیاین و از داخل تنظیمات هر HScrollBar مقدار ماکزیموم اون رو به 255 تغییر بدین که با این کار 5خط برنامه قبل از End Class قابل حذف خواهد شد .
    موفق باشید :bye
    هنگامي که چيزي مينويسي، کاري نکن تنها کسي که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

    \|/_\/_
  4. #4
    2010/07/22
    مشهد - شهرعشق
    1,632
    547

    پاسخ : (عکس+) نحوه کار با دستور RGB در نرم افزار VB.NEt 2010

    یه سوال دیگه که لطفا به زبان c جواب ندین :cry:
    ( به نظرم زیان خشنی میاد و هیچوقت علاقه ای نداشتم و ندارم که سمتش برم )

    سوال : چطوری بگم که مثلا اگه روی یک کلید راست کلیک کردم یه کاری انجام بشه؟ (مثلا مسیج باکس باز بشه)
    کلیک و دابل کلیک رو بلدم ولی راست کلیک توی دستوراش پیدا نکردم ! oo:
    چی باید بنویسم؟
    هنگامي که چيزي مينويسي، کاري نکن تنها کسي که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

    \|/_\/_
  5. #5
    2007/10/14
    تهران
    1,335
    38

    پاسخ : (عکس+) نحوه کار با دستور RGB در نرم افزار VB.NEt 2010

    زبان C؟ من فقط ویژوال بیسیک بلدم و هیچ زبان دیگه ای نصب نکردم.

    شما باید رویداد کلیک رو این طوری تغییر بدین:

    کد PHP:
    Public Class Form1

      
    Private Sub PictureBox1_Click(ByVal sender As System.ObjectByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgsHandles PictureBox1.MouseClick
        
    If e.Button Windows.Forms.MouseButtons.Right Then
          MsgBox
    ("Right Click Pressed", vbOK, "")
        
    End If
      
    End Sub
    End 
    Class 


    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
    لطفاً سؤالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
    با تمام وجود گناه کرديم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنيم چه مي کند؟"دکتر شريعتي"
    اگر جايي که ايستاده ايد را نمي پسنديد، عوضش کنيد شما درخت نيستيد!! "پاسكال"
    يا به اندازه ي آرزوهايت تلاش کن يا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپير"
  6. #6
    2010/07/22
    مشهد - شهرعشق
    1,632
    547

    پاسخ : (عکس+) نحوه کار با دستور RGB در نرم افزار VB.NEt 2010

    عاااااالی.... :job:
    مرسی :nice:
    درسته کار میکنه...
    دمت گرم :applause:
    ماشاالله واردی ها هادی جان :nerd:

    من اولش که میخواستم یادگیری نرم افزار رو شروع کنم بین کلی زبان گیر کردم
    نمیدونستم کدوم بدرد میخوره و چی هست و چه فرقی با هم دارن !
    زبان هایی از جمله :
    C
    +C
    ++C
    C++.NET
    C++6
    #C
    #F
    Visual Basic 6.0
    Visual Basic .NET
    Visual Stadio .NET
    VB .NET
    و.....

    خلاصه
    کتابخانه دانشگاه رو کچل کردم....چند هفته چندین کتاب از هر نرم افزار گرفتم و یه نگاهی انداختم
    از یه متخصص کامپیوتر کمک گرفتم که VB.NET 2010 رو برای کارهام پیشنهاد کرد. (ارتباط نرم افزار کامپیوتر با مدارهای الکترونیکی )
    از VB.NET 2010خیلی خوشم اومد
    خیلی هم گرافیکی تر هست
    زبان بسکام هم خیلی بهتر از کدویژن بلدم
    برای همین با VB راحت کنار اومدم
    چندین تا هم ویروس و نرم افزار های مردم آزاری واسه تفریح درست کردم باهش ولی ..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:بماند...

    فعلا جزو کلاه سفیدا هستم.... نرم افزار های کاربردی میسازم
    اونهایی که تا حالا شروع نکردن با این نرم افزار کار کنن بدونن که : ((نصف عمرشون بر فناست ))
    مثل خودم :sad:
    کاش زودتر از اینها شروع کرده بودم :rolleyes:
    هنگامي که چيزي مينويسي، کاري نکن تنها کسي که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

    \|/_\/_
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوعات مشابه

  1. مشکل در نصب نرم افزار synplify premier 2010
    توسط minefield در انجمن PLD , SPLD , GAL , CPLD , FPGA
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2015/11/16, 19:15
  2. بوت لودر( نحوه کار با دستور spm )
    توسط RubeuS در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2014/08/10, 23:00
  3. نحوه استفاده از Windows XP Portable USB Flash Edition SP3 2010
    توسط mjs1990s در انجمن نرم افزار
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2013/05/20, 21:00
  4. نحوه وصل يک بيت به يک باس در دستور portmap
    توسط marjan_kohandel در انجمن PLD , SPLD , GAL , CPLD , FPGA
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2012/11/07, 23:53
  5. نحوه ی کار تابلو روان (سخت افزارو نحوه ی نمایش اطلاعات توسط (led ) و نرم افزار
    توسط artasavalan در انجمن سایر مطالب مرتبط با ميکرو ها و پروسسورها
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2007/07/25, 15:25

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •