ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
  1. #1
    2009/04/21
    مشهد
    104
    0

    ذخيره كردن عدد خوانده شده از پورت ورودي

    سلام دوستان من براي يه پروإ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾ إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾ إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾ إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾إ¾ز مجبور ام روي پورت a عدد fe , قرار بدم و بعد يه تاخير گذاشتم تا كليد هاي كه روي پورت گذاشتم رو بخونه ولي مشكلي كه دارم اينه كه فقط همونه عدد اي رو كه گذاشتم ميخونه و هر چي كليد رو بزنم فايده اي نداره ؟ فكر كنم اصلا سيكل برنامه اجازه خوندن تغييرات پورت رو نمي ده و خيلي سريع همون عدد روي پورت ريخته ميشه ! :surprised:
    خوب براي خوندن تغييرات پورت بايد چه كار كنم ؟
    بدون امضاء
  2. #2
    2010/08/19
    کردستان
    1,925
    900

    پاسخ : ذخيره كردن عدد خوانده شده از پورت ورودي

    امیدوارم منظورت رو درست فهمیده باشم. اگه هدفت خوندنه پورت باشه اینطوری عمل کن:
    مدام اون رو در حلقه بی نهایت بریز داخل یه متغیر.
    در بسکام : X=PIND
    در سی هم دقیقا چیزی مشابه همینه.
    اگه هدف دیگه ای داری توضیحاتت رو کامل تر کن تا بیشتر بتونم کمکت کنم.
    موفق باشی
    چرا ناراحتی پاتریک!
    + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
    - از دیدنش ناراحت شدی؟
    + نه
    پس چی ناراحتت کرده
    + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
  3. #3
    2009/04/21
    مشهد
    104
    0

    پاسخ : ذخيره كردن عدد خوانده شده از پورت ورودي

    خيلي ممنون از راهنماييتون !!!
    من پين اول ميكرو رو بردم به سر مشترك 4 تا كليد و خروجي اين 4 تا كليد رو دادم به پين هاي 4 تا 7 ميكرو
    براي خوندن ميكرو ابتدا عددfe رو روي پورت گذاشتم و بعد از يه تاخير دوباره همون پورت رو خوندم ولي هر كاري ميكنم همون عدد fe رو فقط از پورت ميخونه انگار كه كليد ها رو اصلا نمي خونه يا اينكه سيكل ميكرو خيلي سريع و اجازه خوندن عدد ديگه رو نمي ده ؟؟؟ :sad:
    بدون امضاء
  4. #4
    2007/08/21
    تهران
    843
    4

    پاسخ : ذخيره كردن عدد خوانده شده از پورت ورودي

    منظورتون رو درست متوجه نشدم اين عدد fe رو براي چي روي پورت مي فرستيد
    اگر شماتيك رو بگذاريد بهتر كمك مي كنه
    ولي شما براي اينكه fe رو به پورت بفرستيد اول بايد پورت رو خروجي كنيد و بعد ديتا رو بذاريد و در موقع خوندن هم اول بايد پورت رو ورودي كنيد بعد بلافاصله مي تونيد بخونيد فقط بانس كليدها و ... و البته زماني كه دقيقا كليد زده مي شود رو بايد در نظر بگيريد ممكنه كليد زماني زده مي شود كه شما پورتتون هنوز ورودي نشه !
    اگه منظورتون رو كامل بگيد شايد بيشتر بشه كمك كرد .
  5. #5
    2009/04/21
    مشهد
    104
    0

    پاسخ : ذخيره كردن عدد خوانده شده از پورت ورودي

    با سلام و تشكر
    من پايه اول پورت a رو خروجي و بقيه رو ورودي تعريف كردم
    عدد fe رو هم براي صفر كردن سر مشترك كليد ها رو پورت گذاشتم
    بعد از زدن هر كليد با يه عدد متناظر با اون حالت ساخت بشه و بعد هم بخونم كه فقط همون عدد fe v, ld fdkl
    بدون امضاء
  6. #6
    2007/08/21
    تهران
    843
    4

    پاسخ : ذخيره كردن عدد خوانده شده از پورت ورودي

    شما مي توني سر مشترك كليدها رو مستقيم به زمين وصل كني و نياز نباشه كه مرتب پورت رو ورودي و خروجي كني
    وقتي داري يك پين رو ورودي تعريف مي كني اين يك كردن اون ديگه بي معني است .
    دستور خوندن پورت رو از Pina استفاده مي كنيد نه؟

    احتمالا ديتا يه جايي موقع ورودي و خروجي شدن گم ميشه
  7. #7
    2007/04/28
    586
    1

    پاسخ : ذخيره كردن عدد خوانده شده از پورت ورودي

    خب کد برنامه بزار تا راحت تر بشه مشکلت حل کرد
    [size=1.45em][glow=red,2,300]تاپيک هاي ايجاد شده[/glow][/size]
    • [li]

      مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

      عضویت

      [/li]
  8. #8
    2009/04/21
    مشهد
    104
    0

    پاسخ : ذخيره كردن عدد خوانده شده از پورت ورودي

    سلام اين هم عكس

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    کد:
     void main(void){
        DATAPORT=0X00;
        DATADDR=0xff;
        DDRD=0xFF;
        PORTD=0X00;
        DDRA=0x01;
        RST=1; 
        page1();                
        while(1){
             PORTA=0xfe;
             delay_ms(2);
             reg_key=PORTA;
             sprintf(buffer,"%d",reg_key);
             glcd_puts(buffer,25,35,0);
    بدون امضاء
  9. #9
    2009/04/21
    مشهد
    104
    0

    پاسخ : ذخيره كردن عدد خوانده شده از پورت ورودي

    دوستان عزيز سلام !
    برنامه بالا فقط قسمتي هست كه مشكل دارم
    من 4 عدد كليد تعريف كردم براي 4 جهت بالا و پايين و چپ و راست كه مي خوام هر بار كه يه كليد زده شد يه عدد خونده بشه و در ادامه برنامه بره تو صفحه هاي تعريف شده خودش حالا مشكل من اينه كه هر چي كليد ها رو ميخونم عدد يكساني توليد ميشه ؟؟؟؟؟
    بدون امضاء
  10. #10
    2007/08/21
    تهران
    843
    4

    پاسخ : ذخيره كردن عدد خوانده شده از پورت ورودي

    دستور خواندن پورت reg_key =pina صحيح است نه porta
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2013/09/22, 22:05
  2. مشكل ذخيره كردن Rule در dxp2004
    توسط arvinfx در انجمن نرم افزار Protel
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2010/11/02, 14:47
  3. ذخيره كردن
    توسط 1415614156 در انجمن كامپيوتر ، اينترنت و علوم مرتبط
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2010/08/02, 17:15
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2009/01/07, 08:22
  5. پاسخ: 15
    آخرين نوشته: 2007/07/09, 21:00

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •