ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 13
  1. #1
    2011/01/29
    تهران
    484
    16

    تبديل 16f به 18f

    سلام به دوستان و اساتيد
    من از 16f877a دارم استفاده مي کنم ولي انگار از RAM و ROM کم آوردم و مي خوام اين مشکل رو برطرف کنم .
    به نظر خودم دو سه راه رسيد :
    يا بشينم و کد هام رو تا اونجا که ميشه جمع و جور کنم ------------------ که هم زمان زيادي مي بره و هم اينکه ممکنه باز هم جا کم بيارم
    يا اينکه از حافظه خارجي EEPROM استفاده کنم --------------------------- که بخاطر سرعتش همه چيز رو نمي شه بهش منتقل کرد و در عين حال نمي دونم اصلا برنامه اصلي رو ميشه از روي EEPROM اجرا کرد يا نه
    يا اينکه از يک ميکرو ديگه استفاده کنم .
    [hr]
    ديدم قيمت PIC18F46K80 زياد با PIC16F877 فرق نمي کنه (8500 و 11700 تومان-الآن!!!!) - پين هاشون هم به هم مي خوره ( به جز PIN_A4 )
    حالا سوالم اينه که آيا مي شه برنامه ام رو که براي PIC16 نوشتم ، بدون تغيير زياد روي PIC18 بريزم و باهاش کار کنم ؟ يا اينکه اصلا اين دو تا دو دنياي متفاوت هستند و اگر بخوام باهاشون کار کنم بايد از اول برنامه رو بنويسم
    دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.
  2. #2
    2008/06/02
    مشهد
    126
    1

    پاسخ : تبديل 16f به 18f

    کدهای اصلی رو نمیشه به این راحتی ها از حافظه ی خارجی خوند . مگر شکل و مولتی مدیا و مشابه اینا باشه ( که راحته ) . اما راحتترین راه استفاده از میکروهای بالاتر هستش . برای اینن کار من 18F452 رو پیشنهاد میدم که تقریبا مثل یکی خودتون هستش. البته با امکانات بالاتر . ولی باید رجیسترهاش رو دوباره تنظیم کنید . مثل کریستال و ... . یادتون نره که 18 ها اغلب دارای PLL یا ضرب کننده کلاک هستند . پس تنظیمات اون هم یادتون نره . یک بار کار کنی راحت یاد میگیرین . بعدش دیگه دلت نمیاد با 16 ها کار کنی !!
    موفق و شاد باشید .
    if all men are the same
    then
    why do women take so long to choose one ?
  3. #3
    2008/06/02
    مشهد
    126
    1

    پاسخ : تبديل 16f به 18f

    فکر کردم قسمت دوم امضاتونه ! نه برنامه ی اصلی با این میکرو هیچ تغییری نداره . یه نیگا به سخت افزارش بندازی متوجه میشی . فقط همون اول برنامت باید تغییر رجیسترها رو بدی . در ضمن این 18 ها 2 تا وقفه دارن نه 1 دونه . HIGH و LOW به کامپایلرت مراجعه کنی میبینی . البته اگه تعریف نکنی نوعش رو ، همون HIGH رو در نظر میگیره . خیلی راحته .
    if all men are the same
    then
    why do women take so long to choose one ?
  4. #4
    2011/01/29
    تهران
    484
    16

    پاسخ : تبديل 16f به 18f

    نقل قول نوشته اصلی توسط josef2600
    کدهاي اصلي رو نميشه به اين راحتي ها از حافظه ي خارجي خوند . مگر شکل و مولتي مديا و مشابه اينا باشه ( که راحته ) . اما راحتترين راه استفاده از ميکروهاي بالاتر هستش . براي اينن کار من 18F452 رو پيشنهاد ميدم که تقريبا مثل يکي خودتون هستش. البته با امکانات بالاتر . ولي بايد رجيسترهاش رو دوباره تنظيم کنيد . مثل کريستال و ... . يادتون نره که 18 ها اغلب داراي PLL يا ضرب کننده کلاک هستند . پس تنظيمات اون هم يادتون نره . يک بار کار کني راحت ياد ميگيرين . بعدش ديگه دلت نمياد با 16 ها کار کني !!
    موفق و شاد باشيد .
    مثل هميشه از پاسخهاتون متشکرم
    رفتم و هم اون ميکرويي که شما گفتيد و هم اوني که خودم نوشته بودم رو خريدم.
    اوني که خودم گفته بودم که اصلا نمي تونم پروگرامش کنم ، من يه پروگرامر نوآوران دارم که فکر مي کنم از خانواده pickit2 باشه و هيچ کدوم pic18f46k80 رو ساپورت نمي کنن ، موندم اين چجوري پروگرام ميشه....
    اوني رو هم که شما گفتيد pic18f452 رو پروگرام کردم و قبلش include رو تغيير دادم يه چند تا #byte تو کتابخانه هاي قبلي بود که تغيير دادم ، اينا رو هم اضافه کردم:
    //setup_wdt(WDT_OFF);
    //setup_timer_3(T3_DISABLED|T3_DIV_BY_1);
    //setup_low_volt_detect(FALSE);
    //setup_oscillator(False);
    ولي کار نکرد
    نمي دونم چه تغييرات ديگه اي بايد بدم.
    pll شايد بايد تغيير کنه
    يه جا شنيدم کلا کامپايلر بايد فرق کنه آخه اين picc چند مدل داره که براي من pchw هست
    دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.
  5. #5
    2011/01/29
    تهران
    484
    16

    پاسخ : تبديل 16f به 18f

    مشکل حل شد و اون قسمت هايي که تست کردم داره درست کار مي کنه.
    مشکل از اين بود که اين آي سي به صورت سريال نمي تونست پروگرام بشه . نمي دونم چطور بايد حالا باهاش کار کنم اگر ICSP نداشته باشه .....
    دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.
  6. #6
    2008/06/02
    مشهد
    126
    1

    پاسخ : تبديل 16f به 18f

    شما لطف داری . گفتم باید یه مدتی روش کار کنی . بعدش دیگه دلت نمیاد بری با مدل های پایینتر کار کنی !
    در مورد کامپایلر که خودتون گفتین ! تمامشون با یک کامپایلر هستن . بعد ، خوانواده DS ها مثل سری 24 و 30 و 33 کامپایلر دیگه یا ورژن دیگه ای از کامپایلر رو دارن و 32 ها هم یه ورژن دیگه از کامپایلرها رو دارن . من با CCS کار نکردم . ولی این قضیه همه جا عمومیت داره .
    در مورد ارتباط سریال باید بگم کهه چرا میشه ! اما پایه های پروگرامش رو باید دقت کنید که اولا درست کانکت شده باشه و بعدش معمولا نمیتونید به اون پایه ها چیزی وصل کنید ( 2 تا پایه ی PGC و PGD ) . اگه تو ISP با میکرو مشکل داشتین باید این 2 پایه چیزی بهشون وصل نباشه . معمولا میگن مقاومتی که به این پایه ها وصله حداکثر باید 1.8 کیلو اهم باشه و کمتر نشه . LCD به این پایه ها وصل نشه و ... .
    دستوراتی که مثال زدین :
    //setup_wdt(WDT_OFF); تو این 2 تا 16F & 18F فرقی نداره .
    تایمرها فرقی ندارن ( معمولا . البته بعضی از 18 ها تایمرهای بیشتر و پیشرفته تری دارن . کاری نداره که ! به دیتاشیت رجوع کنید . واقعا راحته ! )
    //setup_low_volt_detect(FALSE); هیچ فرقی نداره .
    //setup_oscillator(False); این یکی خیلی فرق داره ! اونم بیشتر به خاطر PLL هستش و بع تنظیمات بیشتر با قابلیت های بیشتری داره . بهترین راه بازم استفاده از دیتاشیت هستش . اما اصولیش این هست که تو خود کامپایلر تعریف کنید و نه تو برنامه . مثلا میکرو الکترونیک ها همشون تنظیماتش بسیار راحت توسط خود کامپایلر انجام میشه . توی MPLAB میشه با کامپایلر تعریف کرد ولی بسیار سخته ! راحتتر اینه که تو برنامه تعریف کنید . البته توی اون به طور اثتثنا ، بسیار خوب تعریف میشه . اما تو میکروهای بالاتر و به خصوص هاست ها بسیار به مشکل میخورین . البته هنوز به DSPIC ها نرسیدین . من به شخصه از CCS ابدا خوشم نمیاد ! حاظرم فقط با MPLAB به اسمبلی کار بکنم اما نزدیک CCS نشم . این همه کامپایلر ! چرا گیر دادین به این یکی ؟ اگه از MPLAB ورژن های C استفاده کنید بسیار عالیتره ! فقط چندتا مشکل حاد و اساسی داره که اونم مال مجانی بودن و عدم وجود کرک مناسب براش هست . برای HIP کرک هست اما HIP ها همشون DEMO هستن !!! من خودم میکرو الکترونیک ها رو ترجیح میدم . حالا به هر زبانی . اما مشکلی که باز تمام کامپایلر ها در مقابل MPLAB دارن ، لایبراری های فوق العاده عجیب غریب کمپانی مایکروچیپ هستش که فقط توی MPLAB قابل استفاده هستن . و متاصفانه با اینکه میگن ( میگن !! ) MPLAB اوپن هستش ، اما اصلا هم اینطور نیست ! یه نیگا به لایبراری هاش بندازین میبینین که همشون قفلن ! مثل تمام کامپایلرهای دیگه ! چه فایده داره وقتی برنامه میدن که فقط با لایبراری های خودش کار میکنه و اصلا معلوم نیست چجوری کار میکنه . و اصلا قابل تبدیل به کامپایلرهای دیگه نیستن .
    در ضمن برای نوع میکروی انتخوابی همیشه اول ببینید که پروگرامرتون صاپورتش میکنه یا نه !! بعد میکرو رو بخرین ! در این مورد تو همین قسمت توضیحات کامل داده شده . PICKIT2 ساخت و ...
    موفق و شاد باشید .
    if all men are the same
    then
    why do women take so long to choose one ?
  7. #7
    2011/01/29
    تهران
    484
    16

    پاسخ : تبديل 16f به 18f

    از راهنمايي هاي هميشگي شما متشکر!
    -------------------------------
    من قبلا با microc کار کردم ولي مشکل داشت و نتونستم باهاش شروع کنم ، با اين کامپايلر/نرم افزار شروع کردم و باهاش دو سه تا پروژه انجام دادم و جايي اذيت نکرد . براي همين با هموني که بهش عادت کرده بودم و ياد گرفته بودم ، ادامه دادم .
    يادم مياد اون زماني که داشتم نرم افزار انتخاب مي کردم مي گفتن که ccs مزيتش اينه که بيشترين طرفدار رو تو دنيا داره ، براي همين کتابخونه هاي بيشتري براش هست و البته وقتي آدم به ccsinfo.com/forum سر مي زنه مي بينه که واقعا چيز بزرگ و خوبيه و از سراسر دنيا اونجا آدم هايي هستن که اگر آدم کارش گير کرد بهش کمک کنن و کارش رو راه بندازن
    البته جديدا يه کم مشکلات برام پيش اومده ( مثل همون هنگ کردن و ريست که شما خودتون در جريان هستيد ) که به کامپايلر مظنونم کرد و دوست دارم با يک نرم افزار/کامپايلر ديگه امتحان کنم برنامه ام رو ببينم مشکل کجاست.
    --------------------
    الان که برنامه ام رو ريختم تو mplab به اينا گير مي ده:
    disable_interrupts(INT_TIMER1);
    disable_interrupts(global);
    port_b_pullups(false);
    setup_adc_ports(NO_ANALOGS);
    setup_adc(ADC_OFF);
    setup_spi(FALSE);
    setup_timer_0(RTCC_INTERNAL);
    setup_timer_1(T1_internal|T1_DIV_BY_1);
    setup_timer_2(T2_DISABLED,0,1);
    و
    delay هام
    و
    تمام چيز هايي که مربوط به string ميشن (فکر کنم string.h توش include نشده)
    و
    #include <18f452.h>
    -----------------------------
    من واقعا با زمان مشکل دارم وگر نه دوست دارم همه کامپايلر ها رو زير و رو کنم و همه ميکرو ها رو از اول تا آخر ياد بگيرم . به نظر شما ارزشش رو داره ( از نظر زماني ) که برنامه ام رو منتقل کنم به اين نرم افزار و با اون کار کنم .
    البته انگار mplab از خودش هيچ کامپايلري نداره و باز از کامپايلر picc ccs استفاده مي کنه ، اون HIP هم که شما مي فرماييد مشکل داره(اگر کامپايلر باشه )
    دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.
  8. #8
    2008/06/02
    مشهد
    126
    1

    پاسخ : تبديل 16f به 18f

    بله ارزش داره تعویض کامپایلر شما ! اما MPLAB X قویترین کامپایلر دنیاست از همه نظر . زیاد توضیحات داره که چرا . اما زبان اصلیش اسمبلی هستش بدون اضافه جات . اما نرم افزارهای دیگه رو بهش اضافه میکنن تا C رو کاملا حمایت کنه . اما برای C مجانی نیست . مثلا
    HI-TECH C Compiler for PIC10-12-16 MCUs (PRO-Standard-LITE) Update v9.83osx.exe
    و
    PICC_18_9_80_win.exe
    و یا
    mplabc18-v3.40-windows-lite-installer.exe
    که این یکی مال 18 ها هست و مال خود مایکروچیپ هستش . مجانی نیستن ! مشکلش برای من فقط همینه . وگرنه ارزش یادگیری کامل رو داره . اگه رجیستر میشدش که بهترین بود و یک لحظه هم تردید نمیکردم . اما برای سطح متوسط کافیه .

    در مورد رجیستر ها بله فرق میکنن . همه ی کامپایلرها با هم فرق میکنن تو این ضمینه . مثلا :
    تو MPLAB پورتها و بیتها اینجوری تعریف میشن :
    PORTDbits.RD3 که میشه پورت PORTD.3 بیت . حالا این تو هر کامپایلری یجوری هستش . اما دستورات C همه جا یکسان و استاندارد هستن .
    بهترین حالت اینه که به دیتاشیت میکرو رجوع کنید که برنامه های توضیحی داخلش کامل وجود داره و مخصوص MPLAB و به C و به اسمبلی هستش و بدون مشکل هست و بسیار راحت .
    موفق و شاد باشید .
    if all men are the same
    then
    why do women take so long to choose one ?
  9. #9
    2011/01/29
    تهران
    484
    16

    پاسخ : تبديل 16f به 18f

    متشکرم از پاسختون
    در ضمن اون ICSP هم درست شد ( خود به خود ! بعضی وقتها فکر می کنم تو مدارام جن رفته!!!! :twisted
    دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.
  10. #10
    2008/06/02
    مشهد
    126
    1

    پاسخ : تبديل 16f به 18f

    نقل قول نوشته اصلی توسط محمدحسـین
    متشکرم از پاسختون
    در ضمن اون ICSP هم درست شد ( خود به خود ! بعضی وقتها فکر می کنم تو مدارام جن رفته!!!! :twisted
    سلام . نه ، تو مدارت جن نرفته ! کابل های ISP رو با سوکتش عوض کن و یکی دیگه بساز . بعد اتصالات پروگرامرت رو چک کن . معمولا با کار اولی مشکلت حل میشه .
    موفق و شاد باشید .
    if all men are the same
    then
    why do women take so long to choose one ?
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 13

موضوعات مشابه

  1. تبديل 5V DC به 12V DC
    توسط controllove در انجمن منابع تغذيه
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2014/12/21, 20:18
  2. تبديل ac به dc
    توسط erfan.astinhost در انجمن منابع تغذيه
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2014/07/28, 00:26
  3. خودآموز تبديل لاپلاس- تبديل فوريه- سري فوريه
    توسط persepolis32 در انجمن رياضيات و فيزيك
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/07/14, 21:41
  4. تبديل برد DIP به SMD
    توسط SB در انجمن نرم افزار Protel
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/07/05, 10:27
  5. تبديل 220 به 3 ولت؟؟؟؟؟؟؟
    توسط eslamieh در انجمن منابع تغذيه
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2008/01/10, 12:57

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •