ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 3 از 3 نخست 123
نمایش نتایج: از 21 به 28 از 28
  1. #21
    2008/10/10
    اصفهان
    67
    1

    پاسخ : آموزش صفر تا 100 dspic با پروگرامر kit3

    دوست عزيز آقا مجيد سلام و واقعا خسته نباشيد اميدوارم که تو زندگي هميشه موفق باشي
    از زحماتي که کشيديد خيلي ممنونم و بدونيد که تمام انجمن pic تجربه ي خيلي زيادي از اين
    کار شما بدست ميارند.

    آقا مجيد من هم تجربه اي خيلي کمي توي پردازش سيگنال داشتم ولي به خطر مشغله زيادي که دارم
    نتونستم زياد روش وقت بزارم اما واقعا بهش علاقه دارم يه برنامه توي مثال هاي mikroc وجود دار ه که من تغييراتي توش دادم
    و براي ميکرو 33fj128gp804 تبديلش کردم.

    جواب خيلي خوبي هم از گرفتم (از سيگنال ورودي fft ميگيره وروي glcd نمايش ميده) البته بعضي از قسمتهاي
    برنامه رو متوجه نشدم .
    گفتم اگه شما تاييد کنيد يا باعث انحراف تاپيک نميشه برنامه رو بزارم.

    بازهم ازتون ممنونم و اميدوارم که تاپيک رو تاآخرش هدايت کنيد.
    در زندگيت به کسي اعتــــماد کن که به او ايمــــان داري نه احســاس . . .

    چه بسيار انسان ها ديدم تنشان لباس نبود؛و چه بسيار لباس ها ديدم که انساني درونش نبود ...!
  2. #22
    2009/01/10
    57
    4

    پاسخ : آموزش صفر تا 100 dspic با پروگرامر kit3

    با تشکر از آقا مجید.
    این میکرو یه جورایی میشه گفت عالی ساده هست. من دستگاهی ساختم باهاش که از بیله سوار تا جیرفت و از تایباد تا سرو تو جاده ها نصب شده.
    سرما و گرما کار می کنه. می تونم اگه کسی سوالی راجع بهش داشت جواب بدم.
    و اما ضعفها:
    مصرف توان بالا، چون عموما برای کارهای قدرتی ساخته شدن و قرار نیست Low Power باشند.
    حساسیت خیلی زیاد EEPROM داخلی به ولتاژ، که البته با BOR 4.2 به بالا حل میشه (به شرطی که تغذیه کاملا اوکی باشه).
    و بزرگترین مشکل در راه صنعتی شدن بد قلقیشه.
    یه نکته ای هست که کمتر بهش توجه شده و اون داکیومنت های Silicon Errata هست. مشکلاتی که ممکنه تحت شرایط خاصی برای بعضی ورژنهای سیلیکون استفاده شده در آی سی به وجود بیاد به همراه راه حل های احتمالی اومده.
    یکی از مهمترین هاش اینه که بعضی بوقت ها ممکنه تو EEPROM بیت اول داده هایی که در خانه های منتهی به 2.6.A.E یک بشه!!!
    یکی از شلوغترین Errataهایی که دیدم برای این نوع (dspic30f) هست.
  3. #23
    2013/02/25
    مشهد
    180
    36

    پاسخ : آموزش صفر تا 100 dspic با پروگرامر kit3

    نقل قول نوشته اصلی توسط jalilvand
    ...
    و اما ضعفها:
    مصرف توان بالا، چون عموما براي کارهاي قدرتي ساخته شدن و قرار نيست Low Power باشند.
    حساسيت خيلي زياد ...
    سلام آقاي جليلوند

    فکر مي کنم که مجيد آقا حسابي سرش شلوغه .... حالا تا فرصتي پيش بياد که ايشان مطلب را ادامه بدهند . ميشه از شما خواهش کنم که در خصوص مواردي که اشاره کرده ايد بيشتر توضيح بدهيد . مخصوصا Errata.....

    متشکرم
    والسلام علي من اتبع الهدي .... و درود بر کساني که راه هدايت را دنبال مي کنند.

    هوشمندانه بپرسيد...
  4. #24
    2012/07/07
    172
    5

    پاسخ : آموزش صفر تا 100 dspic با پروگرامر kit3

    یا الله!
    اجازه هست ماهم بیایم تو؟
    من با MPLAB کار میکنم.
    و میخام موتور DSP کنترلر رو روشن کنم. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    کسی نمیدونه کلید استارتش کجاس؟؟؟!!!
    میخوام فیلتر پیاده کنم.
  5. #25
    2014/10/27
    1
    0

    پاسخ : آموزش صفر تا 100 dspic با پروگرامر kit3

    سلام آقا مجید
    خوبی؟
    خسته نباشی. خیلی ممنون که مطالب آموزنده میزاری و واقعا زحمت میکشی که دیگران چیز یاد بگیرن.
    من با dspic کار میکنم و یک پروژه دارم که توش یه tft4.3 , وتاچ مقاومتی داره و آی سی درایور ssd1963 ,xpt2046 رو به صورت آماده خریدم و کار رو شروع کردم الان به صورت 16 بیتی رویtft اطلاعات رو میریزم و کار میکنه ولی هنوز نتونستم تاچش رو راه بندازم مشکلم اینه که اصلا هر کاری میکنم نمیتونم با xpt2046 که به صورت spi هستش ارتباط برقرار کنم اگر میشه یه لطفی بکنی وکمکم کنی ممنون میشم.
    من برنامم رو میزارم اگر بتونی نگاش بکنی ممنون میشم. درضمن من باmicroc کار میکنم
    من شمارم رو هم میزارم 09126759605 محمدرضا هستم کوچیک شما.
    اینم متن برنامم

    [code=c]
    #include "test_barname_objects.h"
    //#include "SPI_TP.h"
    #include "built_in.h"


    char TFT_DataPort at LATD;
    sbit TFT_RST at LATG12_bit;
    sbit TFT_RS at LATD8_bit;
    sbit TFT_CS at LATD9_bit;
    sbit TFT_RD at LATD10_bit;
    sbit TFT_WR at LATD11_bit;
    sbit TFT_BLED_Select at LATG3_bit;
    char TFT_DataPort_Direction at TRISD;
    sbit TFT_RST_Direction at TRISG12_bit;
    sbit TFT_RS_Direction at TRISD8_bit;
    sbit TFT_CS_Direction at TRISD9_bit;
    sbit TFT_RD_Direction at TRISD10_bit;
    sbit TFT_WR_Direction at TRISD11_bit;
    sbit TFT_BLED_Select_Direction at TRISG3_bit;
    sbit T_CLK at LATF6_bit;
    sbit T_CS at LATF4_bit;
    sbit T_SDI at LATF2_bit; //MOSI
    sbit T_SDO at LATF3_bit; //MISO
    sbit T_Penirq at LATG14_bit;

    sbit T_CLK_Direction at TRISF6_bit;
    sbit T_CS_Direction at TRISF4_bit;
    sbit T_SDI_Direction at TRISF2_bit;
    sbit T_SDO_Direction at TRISF3_bit;
    sbit T_Penirq_Direction at TRISG14_bit;

    void Set_Index(unsigned short index) {
    TFT_RS = 0;
    Lo(LATD) = index;
    TFT_WR = 0;
    TFT_WR = 1;
    }

    void Write_Command(unsigned short cmd) {
    TFT_RS = 1;
    Lo(LATD) = cmd;
    TFT_WR = 0;
    TFT_WR = 1;
    }

    void Write_Data(unsigned int _data) {
    TFT_RS = 1;
    Lo(LATB) = Hi(_data);
    Lo(LATD) = Lo(_data);
    TFT_WR = 0;
    TFT_WR = 1;
    }
    unsigned char txtX[7];
    unsigned char txtY[7];
    int j = -4220;
    char txt[7];
    char xposser[8];
    char yposser[8];
    unsigned int buffery ;
    unsigned int bufferx ;
    unsigned int lsb, msb;
    unsigned int eredmeny;
    unsigned int pwm_period1;
    unsigned int i;
    unsigned int q;
    unsigned int T_x,T_y;
    unsigned int TP_x = 479, TP_y = 271;
    void touch_Init()
    {
    T_CS = 1;
    T_CLK = 1;
    T_SDI = 1;
    T_SDO = 1;
    T_Penirq=1;
    SPI1_Init();
    SPI_Set_Active(SPI1_Read, SPI1_Write); // Sets the SPI1 module active

    SPI1_Init_Advanced(_SPI_MASTER, _SPI_16_BIT, 0,0, _SPI_SS_DISABLE, _SPI_DATA_SAMPLE_END, _SPI_CLK_IDLE_HIGH, _SPI_ACTIVE_2_IDLE);
    Delay_Ms(10);
    TFT_Write_Text("Touch ready...", 5, 20);
    }
    void WriteCharTo7843(unsigned char num)
    {
    unsigned char count=0;
    T_CLK = 0;
    T_CS = 0;
    for(count=0;count<16;count++)
    {
    if (num&0x80)
    {T_SDI = 1;}
    else
    {T_SDI = 0;}
    num = num<<1;
    T_CLK = 0;
    T_CLK = 1;
    }
    T_CS = 1;
    }unsigned int ReadFromCharFrom7843()
    {

    unsigned char count=0;
    unsigned int num=0;
    T_CS = 0;
    Delay_us(2);
    for(count=0;count<16;count++)
    {
    num = num<<1;
    T_CLK = 1;
    Delay_us(2);
    T_CLK = 0;
    Delay_us(2);
    if(T_SDO == 1) num++;
    } T_CS = 1;
    Delay_us(2);
    return(num);

    }
    //************************************************** ***********************
    //************************************************** ***********************
    //************************************************** ***********************
    //************************************************** ***********************
    void touch_GetAdXY()
    { TFT_Write_Text("D-Amp TFT Calibration", 70, 5);
    T_CS = 0;asm nop; asm nop; asm nop;
    WriteCharTo7843(0x90);
    T_CLK = 1;asm nop; asm nop; asm nop;
    Delay_us(2);
    T_CLK = 0;asm nop; asm nop; asm nop;


    TP_Y=ReadFromCharFrom7843();
    //TP_y=SPI1_Read(buffery);
    TFT_Write_Text(TP_y,100,40);
    Delay_us(2);
    WriteCharTo7843(0xD0);
    T_CLK = 1;asm nop; asm nop; asm nop;
    T_CLK = 0;asm nop; asm nop; asm nop;
    T_x=ReadFromCharFrom7843();
    IntToStr(T_x,txtX);
    SPI1_Read(bufferx);
    TP_x=atoi(bufferx);
    TFT_Write_Text(txtX,100,60);
    T_CS = 1;asm nop; asm nop; asm nop;
    TP_x = abs(abs(T_x>>4)-479); //abs(T_x>>4); to reverse x position!
    if (TP_x==479) TP_x=0;
    TP_y = (((abs((T_y>>4)-479))*10)/7); //~
    }
    void Drow_Touch_Point(unsigned int x,unsigned int y)
    {
    TFT_Set_Pen(CL_Black, 1);
    TFT_Line(x-4,y,x+5,y);
    TFT_Line(x,y-4,x,y+5);
    TFT_Dot(x+1,y+1,CL_BLACK);
    TFT_Dot(x-1,y+1,CL_BLACK);
    TFT_Dot(x+1,y-1,CL_BLACK);
    TFT_Dot(x-1,y-1,CL_BLACK);
    TFT_Set_Font(&TFT_defaultFont, CL_RED, FO_HORIZONTAL);
    TFT_Write_Text("D-Amp TFT Calibration", 70, 5);
    TFT_Set_Pen(CL_Black, 1);
    TFT_Circle(x,y,3);
    }


    void position_T()
    {

    unsigned int lx = 0;
    unsigned int ly = 30;
    unsigned char ss[6];


    TFT_Fill_Screen(CL_BLUE);


    while(1){

    touch_GetAdXY();


    IntToStr(TP_x,ss);
    TFT_Set_Font(&TFT_defaultFont, CL_RED, FO_HORIZONTAL);
    TFT_Write_Text("PosX1:",lx,ly);
    TFT_Set_Font(&TFT_defaultFont, CL_RED, FO_HORIZONTAL);
    TFT_Write_Text(ss,lx+60,ly);

    inttostr(TP_y,ss);
    TFT_Set_Font(&TFT_defaultFont, CL_RED, FO_HORIZONTAL);
    TFT_Write_Text("PosY1:",lx,ly+20);
    TFT_Set_Font(&TFT_defaultFont, CL_RED, FO_HORIZONTAL);
    TFT_Write_Text(ss,lx+60,ly+20);

    // if (T_Penirq == 0){

    Drow_Touch_Point(TP_y-10,TP_x-10);
    delay_ms(50);
    }

    // }

    }


    void Start_TP() {
    ADPCFG = 0xFFFF;
    TRISB = 0;
    TRISD = 0;
    TRISF = 0;
    TRISG = 1;
    TFT_Set_Active(Set_Index,Write_Command,Write_Data) ;
    TFT_Init(480, 272);
    TFT_Init_SSD1963(480, 272);

    //TFT_Fill_Screen(CL_BLUE);

    TFT_Fill_Screen(CL_WHITE);
    TFT_Set_Font(TFT_defaultFont, CL_RED , FO_HORIZONTAL);
    TFT_Write_Text("THIS IS RED", 5, 80);
    TFT_Set_Font(TFT_defaultFont, CL_GREEN , FO_HORIZONTAL);
    TFT_Write_Text("THIS IS GREEN", 5, 100);
    TFT_Set_Font(TFT_defaultFont, CL_AQUA , FO_HORIZONTAL);
    TFT_Write_Text("THIS IS BLUE(AQUA)", 5, 120);
    Delay_Ms(1000);
    TFT_Fill_Screen(CL_WHITE);
    TFT_Set_Font(TFT_defaultFont, CL_BLACK , FO_HORIZONTAL);
    TFT_Write_Text("Screen ready...", 5, 0);
    TFT_Write_Text("Y coordinates: ", 5, 40);
    TFT_Write_Text("X coordinates: ", 5, 60);
    touch_Init();
    while(1)
    {
    position_T();
    touch_GetAdXY();

    }

    }
    [/code]
  6. #26
    2012/09/13
    85
    4

    پاسخ : آموزش صفر تا 100 dspic با پروگرامر kit3

    با سلام نیاز به کسی دارم که تغییراتی در برنامه نوشته شده به زبان c با میکروی dspic30f3010 نوشته شده ایجاد کند لطفا پیام خصوصی بدهید .لطفا
  7. #27
    2012/09/13
    85
    4

    پاسخ : آموزش صفر تا 100 dspic با پروگرامر kit3

    کسی نبود ،؟
  8. #28
    2011/06/30
    73
    5

    پاسخ : آموزش صفر تا 100 dspic با پروگرامر kit3

    با سلام خدمت استاد گرامی ( آقا مجید عزیز ) قبل از هرچیز باید از آموزش بسیار خوبی که روی سایت قرار دادید تشکر کنم بنده با dspic کار نکردم و فقط با pic کار کردم اون هم با زبان بیسیک و زبان C رو بلد نیستم ولی با توضیحات بسیار خوبی که گذاشتید دارم با نحوه برنامه نویسی به زبان C آشنا میشم خواهشا این تاپیک رو ادامه بدید ، در مورد عکس مداری که گذاشتید هم میخواهم اگر ممکنه شماتیکش رو بزارید تا من هم بتونم بسازم و قدم به قدم با شما جلو بیام ممنون از لطف شما
صفحه 3 از 3 نخست 123
نمایش نتایج: از 21 به 28 از 28

موضوعات مشابه

  1. درخواست فريم وير براي PIC KIT3
    توسط Amir.H.A در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2015/11/28, 10:32
  2. میکرو کنترلر dspic و کامپایلر mikrobasic for dspic
    توسط POLIZEI در انجمن دانلود نرم افزارهای برق و الکترونیک
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2013/07/30, 04:37
  3. معرفي کتاب آموزش برنامه نويسي و سخت افزار ميکرو کنترلرهاي شانزده بيتي DSPIC همرا
    توسط pesar.sabz.shad در انجمن سایر مطالب مرتبط با ميکرو ها و پروسسورها
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/02/01, 17:13
  4. آموزش اتصال Atmega 128 به پروگرامر
    توسط avangcom در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2010/11/07, 14:34
  5. پروگرامر dspic
    توسط pesar.sabz.shad در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2008/01/05, 09:11

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •