ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 4 1234 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 31

موضوع: تایمر 2 pic

  1. #1
    2010/06/25
    413
    7

    تایمر 2 pic

    با سلام و خسته نباشید.
    چند وقتی هست که روی تایمر 2 pic گیر کردم و هرکار میکنم که باهاش زمان دقیق درست کنم اصلا نمیشه. یعنی نمیتونم , شدنش که میشه. خیییییییلیم دقیق نمیخوام.مثلا تو 20 یا 30 ثانیه 1 ثانیه عقب یا جلو شد مشکل نداره ولی دیگه نه انقد. من دستم رو میکرو میزارم قشنگ کار میکنه ولی بر میدارم از کار میفته. البته از تایمر صفر و یک هم تو برنامه استفاده میکنم. و وقفه تایمر صفر. ولی میخوام با تایمر 2 یه زمانه دقیقی ایجاد کنم. کسی میتونه کمکم کنه؟ زبان برنامه نویسیم هم ccs هستش.
    با تشکر

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  2. #2
    2008/09/29
    6,000
    441

    پاسخ : تایمر 2 pic

    میکروت چیه؟ پایه رستشو با مقاومت به +5 وصل کردی؟
  3. #3
    2010/06/25
    413
    7

    پاسخ : تایمر 2 pic

    16f873aهستش عزیز. بله وصله. با تایمر 1 و صفر هم توش کار میکنم ولی به 2 هم نیاز دارم با زمان دقیق.تایمر 1 و صفر تقریب دقیق هستن ولی 2 نه

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  4. #4
    2009/02/18
    تهران
    270
    1

    پاسخ : تایمر 2 pic

    سلام

    فیوز بیت LVP رو خاموش کردین ؟
    نا اميدي يه دروغ بزرگه که آدما به خودشون ميگن
    تلاش يه حقيقت بزرگه که با صبر به ثمر ميرسه
  5. #5
    2008/09/29
    6,000
    441

    پاسخ : تایمر 2 pic

    WDT روروشن کردی؟
    بیت Option_reg , INTcon رو چطوری تنظیم کردی؟
    اسیلاتورت چند مگاهرتزه؟
  6. #6
    2010/06/25
    413
    7

    پاسخ : تایمر 2 pic

    بله عزیز تنظیم کردم. اسیلاتورم 20 مگ هستش. فقط wdt خاموشه. روشنش میکنم کلا برنامم بد اجرا میشه.باید روشنش کنم؟؟؟؟؟
    option_reg هم مربوط به تایمر صفر هستش. t2con برای تایمر 2 هستش.درسته؟؟

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  7. #7
    2008/09/29
    6,000
    441

    پاسخ : تایمر 2 pic

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdifaheca
    بله عزیز تنظیم کردم. اسیلاتورم 20 مگ هستش. فقط wdt خاموشه. روشنش میکنم کلا برنامم بد اجرا میشه.باید روشنش کنم؟؟؟؟؟
    option_reg هم مربوط به تایمر صفر هستش. t2con برای تایمر 2 هستش.درسته؟؟
    نه روشنش نکن
    بله اشتباه گفتم ببخشید اینارو بگو

    T2con
    PR2
    PIR1
    PIE1
    INTCON

    برای زمانهای کوتاه فکرکنم نتونی این تایمر رو استفاده کنی مخصوصا با این اسیلاتور
  8. #8
    2010/06/25
    413
    7

    پاسخ : تایمر 2 pic

    pir1 و pr2 و pie1 رو تنظیم نکردم. برای چی هستن اینا؟؟ فکر نکنم اینا لازم باشنا.هستن؟؟؟ من حداکثر زمان 40 ثانیه میخوام .توی این محدوده 1 یا 2 ثانیه هم اشتباه کنه مشکل نداره.میشه؟؟
    lvp رو هم غیر فعال کردم.درست نشد

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  9. #9
    2010/06/25
    413
    7

    پاسخ : تایمر 2 pic

    آهان . دوست عزیز با دستور زیر اونارم تنظیمشون کردم
    setup_timer_2 ( T2_DIV_BY_16, 0b11111010,16)

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  10. #10
    2008/09/29
    6,000
    441

    پاسخ : تایمر 2 pic

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdifaheca
    pir1 و pr2 و pie1 رو تنظیم نکردم. برای چی هستن اینا؟؟ فکر نکنم اینا لازم باشنا.هستن؟؟؟ من حداکثر زمان 40 ثانیه میخوام .توی این محدوده 1 یا 2 ثانیه هم اشتباه کنه مشکل نداره.میشه؟؟
    lvp رو هم غیر فعال کردم.درست نشد
    ببین توی دیتا شیتش نوشته این ای سی ها دیتاشیت قوی دارن

    با این اسیلاتوری که داری 5000000 میشه فرکانس داخلی میکروت که با تنظیم پرسکالر و پست کالر روی بیشترین حد که 16 و 16 هستن این تایمر هر ثانیه 76.29 بار سر ریز میکنه که اینوطری حساب میشه:
    5000000/16/16/256=76.29
    حالا برای 40 ثانیه باید 40*76.29=3051 بار سرریز رو بشماری و بعد کاری که میخای انجام بدی...

    که اینکارا با همین رجیستر هایی که گفتم انجام میشه.
    PIE1 برای فعالکردن سرریز این تایمر هستش
    PIR1 برای تشخیص سر ریز شدن.
    PR2 هم اگر تنظیم بشه وقتی TMR2 با مقدارش برابر بشه دوباره از 0 شروع میکنه به شمارش. ( فکر کنم یادم نیست کامل)
صفحه 1 از 4 1234 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 31

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2016/01/31, 19:16
  2. کنترل یک تایمر با تایمر دیگر!!!
    توسط mjs1990s در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2014/07/22, 23:29
  3. تایمر
    توسط محمدعلی سلام در انجمن مدار هاي ديجيتال
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2013/07/27, 19:50
  4. جایگزینی تایمر انالوگ به جای تایمر چشمی حرکتی
    توسط DARTANIAN در انجمن سیستم های کنترلی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2013/04/04, 15:14
  5. توضيح بيشتر در باره "تایمر در تایمر و PWM"
    توسط saghae در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2007/06/21, 21:18

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •