ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15
  1. #1
    2007/04/20
    كره زمين
    1,409
    74

    من مدار mt8870 رو با مگا 8 بستم جواب گرفتم ولی دوتا مشکل دارم

    ای بزرگان ای البالو ها ای پامادورها ای .......(پاچه خوری)

    من مدار mt8870 رو با مگا 8 بستم جواب گرفتم ولی دوتا مشکل دارم :angry:
    1 : به ازای کلید 1 روی صفحه کلید تلفن عدد 113 رو نشون میده و به ازای 2 عدد 114 و همین جور یک رقم یک رقم میره بالا ایا باید تبدیل کنم به یک عدد دیگه منظورم ده ده ای به دودوی یا یک چیز دیگه

    2: گاهی اوقات به ازای 1 عدد 84 رو نشون میده و با سربه سر گذاشتنش حروف بی معنی رو روی lcd نشون میده و میکرو قفل میکنه باید چکار کنم
    :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO:
    $regfile = "m8def.dat"
    $crystal = 8000000
    Config Lcdpin = Pin , Db4 = Pinc.2 , Db5 = Pinc.3 , Db6 = Pinc.4 , Db7 = _
    Pinc.5 , E = Pinc.1 , Rs = Pinc.0
    Config Lcd = 16 * 2
    Config Int0 = Rising
    Enable Interrupts
    Enable Int0
    On Int0 Hgh
    Dim A As Integer
    Config Portb = Input
    Cursor Off
    Cls
    Do
    Locate 1 , 1
    Lcd "wait for pres key"
    Loop
    Hgh:
    Cls
    Home
    Lcd "int0 ook"
    A = Pinb
    Locate 2 , 9
    Lcd A
    Waitms 100
    Cls
    Return
    End
    انجام پروژه هاي برنامه نويسي اندرويد
    [glow=red,2,300]نرم افزار نقشه هاي پاور کامپيوتر اندوريد[/glow]

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  2. #2
    2006/02/24
    تهران
    578
    2

    پاسخ : من مدار mt8870 رو با مگا 8 بستم جواب گرفتم ولی دوتا مشکل دارم

    مقدار متغیر A رو با عدد 15 اند کن و یا بقیه پینهای پورتت رو که استفاده نمیکنی زمین کن.
    الهم عجل لولیک الفرج

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  3. #3
    2007/10/05
    1,643
    3

    پاسخ : من مدار mt8870 رو با مگا 8 بستم جواب گرفتم ولی دوتا مشکل دارم

    متغير A رو از نوع Byte تعريف كن. احتمالا از همينه.
    در صورتي كه جواب نگرفتي من فكر مي كنم مقاومت دو سر خط با تغيير داده بشه. مقدار اون چنده؟
  4. #4
    2005/08/30
    تبریز
    1,743
    18

    پاسخ : من مدار mt8870 رو با مگا 8 بستم جواب گرفتم ولی دوتا مشکل دارم

    با سلام
    1- سخت افزار قسمت دیکدر رو اول خروجی اون رو با led تست بکن
    یادت باش سر پایه 15 وقفه مقاومت نذار

    2- شما این 4 تا بیت رو به lsb پورت بزن همونطورئیکه دوستان گفتند مقدار دریافتی رو با 0x0f یا همون 00001111 ماسک بکن تا اون یکی پایه ها که اطلاعاتشون برات مهم نیست وارد نشه بعد از این مقدار اون رو توی یه متغییر 1 بایتی نسبت بده و اون متغییر رو بعد روی ال سی دی نمایش بده

    3- اگه می خوای شماره تلفن رو بگیری بهتره تمام شماره ها رو وارد یه آرایه 11 تائی ( بیشتر طول شماره تلفن های ایران ) بکنی بعد اون ارایه رو خونه به خونه بخونی و روی ال سی دی نمایش بدی

    موفق باش
  5. #5
    2007/04/20
    كره زمين
    1,409
    74

    پاسخ : من مدار mt8870 رو با مگا 8 بستم جواب گرفتم ولی دوتا مشکل دارم

    از همه دوستان متشکرم
    پین های اضافی رو زمین کردم درست شد(Iran-PC)
    هالا میخام یادم بدین چطوری میتونم ماسک کنم و اعداد رو چطوری پشت سر هم بزارم و نمایش بدم(hamed_online62)
    انجام پروژه هاي برنامه نويسي اندرويد
    [glow=red,2,300]نرم افزار نقشه هاي پاور کامپيوتر اندوريد[/glow]

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  6. #6
    2007/10/05
    1,643
    3

    پاسخ : من مدار mt8870 رو با مگا 8 بستم جواب گرفتم ولی دوتا مشکل دارم

    دقيقا متوجه نشدم. ولي اگه منظورت اينه كه دريافت مثلا چهار عدد 3 و 5 و 6 و 1 به صورت عدد 3561 در بياد ، مي توني اين كار رو بكني.
    اولا از يه متغير با نوع مناسب استفاده كن. بعد هر بار عدد رو در 10 ضرب كن و با عدد جديد دريافت شده جمع كن:
    Total=Total + A
  7. #7
    2005/08/30
    تبریز
    1,743
    18

    پاسخ : من مدار mt8870 رو با مگا 8 بستم جواب گرفتم ولی دوتا مشکل دارم

    نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen.hex
    از همه دوستان متشکرم
    پین های اضافی رو زمین کردم درست شد(Iran-PC)
    هالا میخام یادم بدین چطوری میتونم ماسک کنم و اعداد رو چطوری پشت سر هم بزارم و نمایش بدم(hamed_online62)
    برای عمل جداسازی یا به اصطلاح عمل ماسک کردن شما می تونی کل پورت رو با عدد جدا کننده and بکنید تا عددهای مورد نظر از هم جدا بشند

    مثلا من می خوام بیت های کم ارزش رو جدا بکنم پس کل عددی که از روی پورت خونده بودم با عدد جدا کننده 0x0f and می کنم توی این حالت بیت های بی ارزش برای من همه صفر می شند
    موفق باشی
  8. #8
    2007/04/20
    كره زمين
    1,409
    74

    پاسخ : من مدار mt8870 رو با مگا 8 بستم جواب گرفتم ولی دوتا مشکل دارم

    میشه یک مثال برنامه ای برام بزنین oo:
    انجام پروژه هاي برنامه نويسي اندرويد
    [glow=red,2,300]نرم افزار نقشه هاي پاور کامپيوتر اندوريد[/glow]

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  9. #9
    2007/04/20
    كره زمين
    1,409
    74

    پاسخ : من مدار mt8870 رو با مگا 8 بستم جواب گرفتم ولی دوتا مشکل دارم

    :angry: :angry: :angry:
    انجام پروژه هاي برنامه نويسي اندرويد
    [glow=red,2,300]نرم افزار نقشه هاي پاور کامپيوتر اندوريد[/glow]

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  10. #10
    2006/02/24
    تهران
    578
    2

    پاسخ : من مدار mt8870 رو با مگا 8 بستم جواب گرفتم ولی دوتا مشکل دارم

    اگه یادم نره تا شب یه مثال میذارم.(اما تستش با خودت). :icon_razz:
    الهم عجل لولیک الفرج

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2014/08/25, 14:34
  2. از خازن الکتروليت DC براي راه اندازي موتور تکفاز AC جواب گرفتم!!!!
    توسط محسن محمدشاهی در انجمن ترانسفورماتورها و ماشين هاي الکتريکي
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2014/08/06, 23:21
  3. DS1307 را راه انداختم ولی دوتا مشکل دارم
    توسط erima در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2013/11/11, 08:37
  4. هورا جواب گرفتم : پروگرام برای xc9572 و نظر سنجی
    توسط alielec در انجمن PLD , SPLD , GAL , CPLD , FPGA
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/11/07, 00:43
  5. مشکل با MT8870 : این مدار و شماتیک درسته؟
    توسط capricorn در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2011/02/16, 14:50

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •