ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12
  1. #1
    2009/10/04
    1,568
    30

    دسترسی به Bitmap در تابع دلخواه؟

    سلام
    یه تابع نوشتم که توش از عکس استفاده میکنه منتها وقتی تو خودش Bitmap رو به صورت
    Bitmap BMP = new Bitmap(pictureBox1.Image);

    تعریف میکنم تو اجرا میگه چیزی توی BMP وجود نداره
    Bitmap رو هم هر کار میکنم نمیتونم global تعریف کنم
    چی کار باید بکنم؟
    با تشکر
  2. #2
    2009/09/25
    اصفهان
    814
    45

    پاسخ : دسترسي به Bitmap در تابع دلخواه؟

    زبان برنامه نويسي چي هست؟
    ويژوال بيسيک؟
    هميشه به ياد خدا باش !
  3. #3
    2009/10/04
    1,568
    30

    پاسخ : دسترسي به Bitmap در تابع دلخواه؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط DDR3
    زبان برنامه نويسي چي هست؟
    ويژوال بيسيک؟
    فکر کنم از انجمن معلوم باشه :rolleyes:
    C#
  4. #4
    2011/05/07
    تبریز
    786
    148

    پاسخ : دسترسی به Bitmap در تابع دلخواه؟

    آحتمالا تعریف سراسری شما رو به اشتباه انداخته یا جایی که استفاده میکنید نحوه استفاده از bmp باید اصلاح بشه چون خود کد مشکلی نداره ..
    ضمنا تو دانت نت متغیر سراسری به اون مفهوم که مثلا تو ویژوال بیسیک داشتیم نداریم .. یک متغییر حداکثر میتونه در کلاس خودش متعبر باشه در بقیه موارد ناچارا باید متغیر رو پاس بدیم (مثلا بین دو form)..
    زندگی پر ز وجود است ولی ..
    ما چه را می خواهیم چه را میجوییم که لب چشمه ی امید ، اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ می نگریم ...
  5. #5
    2009/10/04
    1,568
    30

    پاسخ : دسترسی به Bitmap در تابع دلخواه؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط afceaglee2013
    آحتمالا تعریف سراسری شما رو به اشتباه انداخته یا جایی که استفاده میکنید نحوه استفاده از bmp باید اصلاح بشه چون خود کد مشکلی نداره ..
    ضمنا تو دانت نت متغیر سراسری به اون مفهوم که مثلا تو ویژوال بیسیک داشتیم نداریم .. یک متغییر حداکثر میتونه در کلاس خودش متعبر باشه در بقیه موارد ناچارا باید متغیر رو پاس بدیم (مثلا بین دو form)..
    آخرش باید چی بشه؟
    کلا امکان استفاده از bitmap تو تابعی که نوشتیم نیست؟
  6. #6
    2011/05/07
    تبریز
    786
    148

    پاسخ : دسترسی به Bitmap در تابع دلخواه؟

    البته که هست ..
    لطفا کد تابع رو بذارید تا عرض کنم .. احتمالا خود کد مشکل داشته باشه
    زندگی پر ز وجود است ولی ..
    ما چه را می خواهیم چه را میجوییم که لب چشمه ی امید ، اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ می نگریم ...
  7. #7
    2009/10/04
    1,568
    30

    پاسخ : دسترسی به Bitmap در تابع دلخواه؟


    کد:
    private void filter(void)
        {
          int r,b,g,m;
          Color col;
          Bitmap BMP = new Bitmap(pictureBox1.Image);
          for (int i = 0 ; i < Int32.Parse(BMP.Width.ToString()); i++ )
            for (int j = 0 ; j < Int32.Parse(BMP.Height.ToString()); j++){
              col = BMP.GetPixel(i, j);
              r = col.R;
              g = col.G;
              b = col.B;
              BMP.SetPixel(i,j,Color.FromArgb(r/3,b/3,g/3));
                }
          pictureBox1.Image = BMP;
        }

    والا کد که مشکلی فکر نکنم داشته باشه اصلش
    اومدم تبدیل به تابعش کنم اینجوری میشه
    مثل اینکه picturebox توی توابعی که مینویسیم قابل دسترسی نیست و فقط تو توابع اونت دکمه ها و ... میشه ازش استفاده کرد
  8. #8
    2011/05/07
    تبریز
    786
    148

    پاسخ : دسترسی به Bitmap در تابع دلخواه؟

    کدی که مشکل داشت همین بود؟ متن ارور چی هست؟
    در هر صورت این کد بدون مشکل اجرا میشه رنگ picturebox هم عوض میشه .. هم در تابع دکمه و هم تابعی که خودم ایجاد کردم
    شما تابع رو کجا تعریف میکنید ؟ داخل کلاس form1 ؟ یا خارج از اون؟
    picturebox فقط داخل همین فرم معتبر هست

    زندگی پر ز وجود است ولی ..
    ما چه را می خواهیم چه را میجوییم که لب چشمه ی امید ، اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ می نگریم ...
  9. #9
    2009/10/04
    1,568
    30

    پاسخ : دسترسی به Bitmap در تابع دلخواه؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط afceaglee2013
    کدی که مشکل داشت همین بود؟ متن ارور چی هست؟
    در هر صورت این کد بدون مشکل اجرا میشه رنگ picturebox هم عوض میشه .. هم در تابع دکمه و هم تابعی که خودم ایجاد کردم
    شما تابع رو کجا تعریف میکنید ؟ داخل کلاس form1 ؟ یا خارج از اون؟
    picturebox فقط داخل همین فرم معتبر هست
    عکسی که تو picturebox هست اینجا نمیاد BMP خالیه بعد تو اجرا ارور میده به همین خاطر
  10. #10
    2011/05/07
    تبریز
    786
    148

    پاسخ : دسترسی به Bitmap در تابع دلخواه؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
    عکسی که تو picturebox هست اینجا نمیاد BMP خالیه بعد تو اجرا ارور میده به همین خاطر
    لطفا کل پروژه رو بفرستید ..
    زندگی پر ز وجود است ولی ..
    ما چه را می خواهیم چه را میجوییم که لب چشمه ی امید ، اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ می نگریم ...
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2015/11/18, 09:06
  2. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2015/10/25, 14:03
  3. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/09/28, 16:51
  4. Bitmap Scaling
    توسط Navid_Micro در انجمن مباحث علمی عمومی
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2012/03/09, 23:51
  5. سرعت دسترسی به رم
    توسط shahinbahari در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2010/03/06, 10:18

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •