اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور پروب پالس اکسیمتر

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    سنسور پروب پالس اکسیمتر

    سنسورهای فرستنده و گیرنده پروب پالس اکسیمتر رو برای مطمئن شدن ازسالم بودنشون چه جوری می شه تست کرد؟

    #2
    پاسخ : سنسور پروب پالس اکسیمتر

    به صورت کلی یادداشتی رو از سایت جامع مهندسی پزشکی توسط حسن نیازی در مورد پالس اکسی متری انتخاب کردم که امیدوارم به دردت بخوره :

    نکاتی در مورد عیب یابی دستگاه پالس اکسی متر


    نکاتی در مورد سرویس پالس اکسی متر با سلام . در یادداشت امروز قصد دارم به نکاتی که در هنگام سرویس و یا تعمیر یک دستگاه پالس اکسی متر باید مد نظر بگیرید بپردازم .

    1- کابل پاور : اولین موردی که حتما باید چک شود کابل پاور دستگاه می باشد . برای خیلی اتفاق افتاده که دستگاهی را با این توصیف که سوخته و یا اصلا کار نمی کند به من تحویل دادند و بعد از چک کردن آن متوجه شدم که مشکل تنها از کابل پاور دستگاه بوده است .

    2- باطری دستگاه : یکی از قسمتهای اصلی دستگاههای پرتابل باطری آن است که بدلیل عدم استفاده صحیح از آن و در نظر نگرفتن دوره های شارژ و دشارژ آن زود خراب می شود . در این موارد دستگاه بسته به نوع و مدل آن می تواند بی مشکل کار کند و یا هنگام روشن شدن صدای زنگ اخبار و یا مشابه آن از دستگاه شنیده می شود یا اینکه در بعضی از مدلها اصلا دستگاه روشن نمی شود .

    3- فیوز دستگاه : دستگاههای پالس عموما دارای یک و یا دو فیوز دقیقا در ورودی برق شهری هستند . در صورتیکه برق شهری دارای نوسانات شدید باشد این فیوزها در فواصل زمانی کوتاه می سوزند . البته باید دقت داشت که سوختن این فیوز ها ممکن است به دلیل مشکل برد پاور دستگاه نیز باشد . به همین دلیل دقت کنید که فیوزها را با فیوز مشابه جایگزین نمایید .

    4- پروب دستگاه : دقت کنید با توجه به اینکه قسمت مهمی از مشکلات دستگاه می تواند به دلیل اشکال در پروب آن باشد حتما دستگاه را برای تعمیر با پروب آن تحویل بگیرید . در مورد پروب هم ابتدا اتصالات مربوط به سوکت آن را چک کنید و سپس دیود منابع نور قرمز و مادون قرمز آن را چک کرده و دست آخر سنسور آن را به لحاظ سلامت چک کنید

    5- صفحه نمایش دستگاه : در حال حاضر تقریبا همه مدلهای موجود در بازار ایران دارای صفحات نمایشگر می باشند . مشکلات صفحه نمایش می تواند عدم روشن شدن منبع تامین کننده نور ضمینه و یا سوختن و صدمه خوردن خود صفحه نمایش باشد . توصیه می کنم اگر با چنین موردی روبرو شدید ابتدا این نکته را مد نظر بگیرید که آیا قادر به تهیه صفحه نمایش هستید و این صفحه نمایش در بازار پیدا می شود یا خیر و بعد دستگاه را برای تعمیر قبول کنید

    6- پاور دستگاه : برد پاور دستگاه یکی از حساسترین بردهای دستگاه می باشد که در صورت صدمه خوردن دستگاه اصلا روشن نمی شود .

    7- مشکلات دیگر : مشکلات دیگری نیز می تواند برای دستگاه بوجود آید . این مشکلات با توجه به نوع دستگاه و نحوه طراحی آن بسیار متنوع هستند و چونن به سیستمهای میکروکنترلی و پردازنده های دستگاه بر می گردد توصیه می شود جهت تعمیر دستگاه را به نمایندگی های مجاز آن تحویل دهید .

    منبع : www.dezmed.com
    سایت جامع مهندسی پزشکی ایران
    www.dezmed.com
    or
    www.irbme.com

    دیدگاه

    لطفا صبر کنید...
    X