ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 18
  1. #1
    2010/07/22
    مشهد - شهرعشق
    1,632
    542

    یک سوال ساده. نحوه ذخیره کردن مقدار ترک در VB.NET

    سلام
    یه سوال خیلی ساده :biggrin:
    آره سادس ولی به نظر ساده میاد
    چند ماهی میشه مغزم رو درگیر کرده و هرچی برنامه بلد بودم روش پیاده کردم اما نشد :redface:

    سوال اینه که:
    با زدن کلید UP به مقدار ترک بار یک واحد اظافه بشه
    با زدن کلید DOWN از مقدار ترک بار یک واحد کم بشه
    خوب این رو که خودم یلدم و اجتیاجی به پاسخ عزیزان در این بخش نیست :mrgreen:

    بخش دوم سوال:
    میخوام مقدار ترک بار رو هر مقداری بود پس از اینکه پنجره رو بستیم و دوباره باز کردیم ، ترک بار همون مقدار رو نمایش بده
    یعنی آخرین اطلاعات فرم قبل از بسته شدن رو ذخیره کنه

    این هم فرمی که مد نظرم هست:

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    منتظر کمک و همفکریتون هستم :nerd: :bye
    هنگامي که چيزي مينويسي، کاري نکن تنها کسي که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

    \|/_\/_
  2. #2
    2007/10/14
    تهران
    1,335
    38

    پاسخ : یک سوال ساده. نحوه ذخیره کردن مقدار ترک در VB.NET

    اگه میخوای اطلاعاتی رو بعد از بستن برنامه از دست ندی باید داده رو ذخیره کنی، برای این کار معمولاً از فایل استفاده میشه.
    اول فضای نام (NameSpace) مربوط به کار با فایلها را به برنامه اضافه کن. اول برنامه قبل از شروع معرفی کلاس:
    کد PHP:
    Imports System.IO 

    برای نوشتن/خواندن فایل متغیر زیر را ایجاد کن (هر جای برنامه که بهش نیاز هست):
    کد PHP:
    Dim fsStream As New FileStream(FileNameFileMode.OpenFileAccess.Read

    بعد از گذاشتن نقطه بعد FileMode و FileAccess گزینه های دیگه که از اسمشون مشخصه چه کار می کنن باز میشن که گزینه مناسب کارت رو انتخاب می کنی. دستور بالا برای خواندن از فایل هست.
    آبجکت زیر هم برای خواندن از فایل استفاده میشه:
    کد PHP:
    Dim swReader As New StreamReader(fsStream

    برای نوشتن هم از StreamWriter استفاده میشه.
    برای خواندن کل فایل میتونی از دستور زیر استفاده کنی:
    کد PHP:
    txtfile swReader.ReadToEnd 

    برای نوشتن هم میتونی از swWriter.write استفاده کنی که swWriter آبجکتی هست که برای نوشتن در فایل ایجاد کردی.
    مثال های زیادی توی اینترنت هست که میتونی ازشون استفاده کنی.

    به این ترتیب یک فایل ایجاد می کنی و داده ای که اینجا محل Trackbar هست توی فایل ذخیره می کنی (write) و دفعه بعد که برنامه رو باز کردی توی قسمت Form_Load فایل رو باز می کنی و میخونی و محل Trackbar رو تنظیم می کنی (read).
    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
    لطفاً سؤالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
    با تمام وجود گناه کرديم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنيم چه مي کند؟"دکتر شريعتي"
    اگر جايي که ايستاده ايد را نمي پسنديد، عوضش کنيد شما درخت نيستيد!! "پاسكال"
    يا به اندازه ي آرزوهايت تلاش کن يا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپير"
  3. #3
    2010/07/22
    مشهد - شهرعشق
    1,632
    542

    پاسخ : یک سوال ساده. نحوه ذخیره کردن مقدار ترک در VB.NET

    ارسال شده توسط: هـادی
    « : امروز ساعت 0443 am »
    oo: oo: oo: oo:

    ایول هادی جان !! این وقت سحر هم از کمک به ا دریغ نمیکنی
    دمت گرم :applause:


    داداش شرمنده
    من در اون حد با برنامه حرفه ای نشدم که راحت بتونم توضیحات شما رو درک کنم و انجام بدم.
    اگه یک مثال میزاشتی در کنار توضیحات خیلی عالی میشد.
    اینترنتم گشتم...خیلی گشتم...برای محیط وب نویسی بود سر در نیاوردم !

    اگر براتون امکانش هست یک مثال برای بخش ذخیره بزارید
    اون دوتا دکمه هم نمیخواد

    فقط ترک بار باشه که بزاریمش رو یک مقدار و پنجره رو ببندیم و دوباره باز کنیم و ترک بار بازهم رو اون مقدار باشه
    خیلی ممنون میشم اگه برنامش رو برای مثال بنویسید یادبگیریم :nice:


    هنگامي که چيزي مينويسي، کاري نکن تنها کسي که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

    \|/_\/_
  4. #4
    2010/04/10
    593
    5

    پاسخ : یک سوال ساده. نحوه ذخیره کردن مقدار ترک در VB.NET

    عزیز جان ، اصلا لزومی به استفاده از فایل نیست.
    دات نت خودش این امکان رو بهت میده که یکسری متغیر رو درون خود برنامه ذخیره کنی.
    تو پنجره Solution Explorer روی Settings.settings کلیک کن. اونجا میتونی متغیرت رو تعریف کنی.
    مثلا Value از نوع int.
    تو برنامه هم به صورت زیر استفاده کن
    namespace.Properties.Settings.Default.Value
    وقتی هم خواستی ذخیرش کنی
    namespace.Properties.Settings.Default.Save()
    به همین راحتی
    بجای namespace اسم namespace خودت رو بزار.
    انسان موفق با آجرهایی که به سمتش پرتاب میشود بنایی مستحکم میسازد.
  5. #5
    2007/10/14
    تهران
    1,335
    38

    پاسخ : یک سوال ساده. نحوه ذخیره کردن مقدار ترک در VB.NET

    اگه خواستی از فایل استفاده کنی:
    کد PHP:
    Imports System.IO
    Public Class Form1
      
    Const FileName As String = "trkValue.dat"

      Private 
    Sub Form1_FormClosing(ByVal sender As ObjectByVal e As FormClosingEventArgsHandles MyBase.FormClosing
        MsgBox
    ("I'm leaving u now")
        
    Dim fsStream As New FileStream(FileNameFileMode.OpenFileAccess.WriteFileShare.ReadWrite)
        
    Dim swWriter As New StreamWriter(fsStream)
        
    Dim trkcvalue As String
        trkcvalue 
    trk1.Value.ToString
        swWriter
    .WriteLine(trkcvalue)
        
    swWriter.Flush()
        
    swWriter.Close()
        
    fsStream.Close()
      
    End Sub
      
    Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.ObjectByVal e As System.EventArgsHandles MyBase.Load
        Dim fsStream 
    As New FileStream(FileNameFileMode.OpenOrCreateFileAccess.ReadFileShare.ReadWrite)
        
    Dim swReader As New StreamReader(fsStream)
        
    trk1.Value swReader.ReadToEnd
        swReader
    .Close()
        
    fsStream.Close()
      
    End Sub
    End 
    Class 
    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
    لطفاً سؤالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
    با تمام وجود گناه کرديم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنيم چه مي کند؟"دکتر شريعتي"
    اگر جايي که ايستاده ايد را نمي پسنديد، عوضش کنيد شما درخت نيستيد!! "پاسكال"
    يا به اندازه ي آرزوهايت تلاش کن يا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپير"
  6. #6
    2007/10/14
    تهران
    1,335
    38

    پاسخ : یک سوال ساده. نحوه ذخیره کردن مقدار ترک در VB.NET

    روش امیر خیلی راحت تره.

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
    لطفاً سؤالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
    با تمام وجود گناه کرديم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنيم چه مي کند؟"دکتر شريعتي"
    اگر جايي که ايستاده ايد را نمي پسنديد، عوضش کنيد شما درخت نيستيد!! "پاسكال"
    يا به اندازه ي آرزوهايت تلاش کن يا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپير"
  7. #7
    2010/04/10
    593
    5

    پاسخ : یک سوال ساده. نحوه ذخیره کردن مقدار ترک در VB.NET

    من با C# برنامه مینویسم و مثال رو هم با اون نوشتم. خودت دیگه باید زحمت تبدیلش رو به VB بکشی عزیز.

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    انسان موفق با آجرهایی که به سمتش پرتاب میشود بنایی مستحکم میسازد.
  8. #8
    2010/07/22
    مشهد - شهرعشق
    1,632
    542

    پاسخ : یک سوال ساده. نحوه ذخیره کردن مقدار ترک در VB.NET

    واااااای عالی بود ......
    از کمکتون خیلی ممنونم
    آقا امیر دست گل شماهم درد نکنه
    دقیقا همون چیزی بود که میخواستم
    هم با کلید هم بی کلید ....عالیییییییییییییییییییی :wow: :wow: :wow: :wow:

    فقط من با بیسیک و بسکام کار میکنم.....یکم طول میکشه برنامه نویسیتون با کدویژن رو درک کنم ....ولی بازهم خیلی ممنون :nice:
    عالیییی :nerd:
    خدا از شر مشگلاتتون راحتتون کنه

    راستی
    یه سوال دیگه

    از یک کلید بخوام چند تا عمل انجام بده

    یعنی به این صورت که:
    مثلا یه چیزی...مثل رنگ فرم اصلی
    4تا رنگ انتخاب کنیم

    کلید 1 رو هر بار فشار میدیم
    یکی از اون رنگ ها اعمال بشه
    برنامه به صورت حلقه باشه
    به انتهای رنگ رسید دوباره از رنگ شماره 1 اعمال کنه

    برنامه جالبی میشه
    ولی چطوری این کارو با یک کلید انجام بدیم ؟

    هنگامي که چيزي مينويسي، کاري نکن تنها کسي که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

    \|/_\/_
  9. #9
    2010/04/10
    593
    5

    پاسخ : یک سوال ساده. نحوه ذخیره کردن مقدار ترک در VB.NET

    ببین تو برنامه نویسی ویندوز برای اینکار باید از تایمرها استفاده کنی. یک متغیر کلی تعیریف میکنی و با هر باز زدن کلید مقدار اون رو تغییر میدی و تو تایمر چکش میکنی.
    انسان موفق با آجرهایی که به سمتش پرتاب میشود بنایی مستحکم میسازد.
  10. #10
    2010/07/22
    مشهد - شهرعشق
    1,632
    542

    پاسخ : یک سوال ساده. نحوه ذخیره کردن مقدار ترک در VB.NET

    نقل قول نوشته اصلی توسط امیر . م
    ببین تو برنامه نویسی ویندوز برای اینکار باید از تایمرها استفاده کنی. یک متغیر کلی تعیریف میکنی و با هر باز زدن کلید مقدار اون رو تغییر میدی و تو تایمر چکش میکنی.
    بله خوب همین موضوع
    اون متغیر چطوری نوشته میشه!
    چطوری بگیم متغیر بعدی اعمال بشه !
    متغیر های ما مثلا اینها باشند:
    me.backcolor=blue
    me.backcolor=red
    me.backcolor=green

    این هارو چطوری دونه دونه اعمال کنه !

    هنگامي که چيزي مينويسي، کاري نکن تنها کسي که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

    \|/_\/_
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 18

موضوعات مشابه

  1. نحوه ذخیره کردن اتوماتیک گرافها
    توسط POLIZEI در انجمن Labview
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2014/02/10, 02:17
  2. نحوه ذخیره کردن برق تولید شده
    توسط alireza_radnezhad در انجمن سيستم هاي قدرت
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2012/01/12, 22:23
  3. نحوه ذخیره کردن ماتریس در حلقه for
    توسط k_siroos در انجمن Matlab
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2010/07/20, 08:08
  4. ذخیره کردن مقدار یک متغیر
    توسط رجاء در انجمن برنامه نويسي و اينترفيس
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2009/08/02, 15:34
  5. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2008/01/10, 13:19

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •