نوشته اصلی توسط
mohsen++ مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
پمپ آکواریوم دیمر دار یا بدون دیمر که بدرد این کار بخوره ؟
اولا چه مارکی دوما قیمتش
با سلام دوست عزیزم* من تازه کارم خودم یه پیشنهاد به تمام دوستان.هنوز خودم امتحان نکردم اما جواب میده نود درصد
.میشه یه پمپ ساده هوای اکواریوم رو به یک شیشه نوشابه خانواده با شلنگ از طریق دربش وصل کرد و درست مثل ساختمان قلیان و شلنگ بعدی رو درست کنار همون برای خروجی هوا در نظر بگیریم .دلیل این کار به علت اینه که پمپ هرچقد قوی باشه چون دارای پروانه های کوچکی می باشد در نتیجه �رت بادش کاهش پیدا می*کند و در اثر برخورد با موانعی که در مسیر می باشد یا قطر لوله کوچک باشد خودش باعث �هش سرعت و قدرت پرتاب باد می*شود اما ما با شیشه نوشابه خانواده می توانیم عملی را که کمپرسورهای باد انجام میدهند انجام دهیم یعنی یعنی ظرف پت نوشابه خانواده به عنوان منبع ذخیره هوا و متراکم کردن هوا استفاده میشود و موتور تولید هوای آکواریوم تبدیل به منبع تغذیه منبع ذخیره ما میشود در نتیجه با روشن کردن اون به حد اعلا قوطی نوشابه خانواده پر می شود و وقتی که ولوم خروج هوا را باز کنیم هوا با قدرت و سرعت خیلی مناسب خارج میشود برای ولوم هم اگر خیلی کیفیت و ظاهر کار مهم نباشه برای شما می توانیم از ریل و قرقره های ست های سرم استفاده کنیم که در سرم اگر دقت کرده باشید و قرقره برای کم کردن سرعت ورود مایعات به داخل بدن استفاده می شود که همان شلنگ را قرار میدهیم ما اینجا از موتور هوای آکواریوم به عنوان تغذیه کننده منبع ذخیره هوا استفاده می کنیم که در اینجا منبع ذخیره هوا شیشه نوشابه خانواده میباشد که از طریق ورودی شارژ میشه هوا و ذخیره میشه و از طریق خروجی به وسیله ریل و قرقره ست سوم فروزون تنظیم میشه یا به کل مسدود میشه که لیلا به نقل نقش ایمیل مکانیکی برای مبارزه می کنند برای برای شروع کار قبل از شروع یک ۱۰ ثانیه یک شب قبل از اینکه شروع کنید موتور تولید هوا را روشن می کنید و یک کمی چه منبع ذخیره آب رشد را باز می کنیم و با توجه به نیاز خروجی هوا ایجاد احتیاج داریم و کامل بازی یا نصف یا مونده به انتخاب خودمون البته این را هم عرض کنم که این موتور تولید هوای من دارای بیمه می باشد اما چون ر خروجی آن اندازه که میخواستم نبود در نتیجه سعی کردم خودم این کار رو انجام بدم امیدوارم که مورد پسند دوستان قرار بگیره اگر دوستان دیگر اصلاحیه*ای برای این مدل کار دارن ممنون می شوم به من بگویند که تجربه بیشتری دارند و البته نمی*دانم که مانند ساختمان قلیان داخل منبع ذخیره اب پر کنم یا نه.اینم لینک عکسها
مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید