ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
  1. #1
    2013/03/16
    2
    0

    اندازه در متلب

    سلام من میخوام Wms یک تابع زیر رو بدست بیارم نیازه که اندازه
    1+(Gl(jw را بصورت دستی و با متلب بدست بیارم و بلد نیستم میشه بگید با کدوم دستور میشه اندازه یک تابع رو بدست اورد صورت 1 و مخرج تابع
    [ s+2)(s+4)(s+7)] ] است ( فوری)
  2. #2
    2007/10/14
    تهران
    1,335
    38

    پاسخ : اندازه در متلب

    سلام. اول با دستور tf تابع مورد نظرتون رو بسازيد بعد با دستور bode اندازه و فازش رو براي فرکانسي که مد نظرتون هست به دست بياريد.
    کد PHP:
    tf('s');
    / ((s+2)*(s+4)*(s+7)))

    [
    mag,phase] = bode(H,w
    که w فرکانس مورد نظرتون بر حسب راديان بر ثانيه است.
    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
    لطفاً سؤالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
    با تمام وجود گناه کرديم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنيم چه مي کند؟"دکتر شريعتي"
    اگر جايي که ايستاده ايد را نمي پسنديد، عوضش کنيد شما درخت نيستيد!! "پاسكال"
    يا به اندازه ي آرزوهايت تلاش کن يا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپير"
  3. #3
    2013/03/16
    2
    0

    پاسخ : اندازه در متلب

    مرسی از جوابتون ولی من مقدار خود فرکانس رو میخوام (Wmsفرکانسی هست که از 1- کمترین فاصله رو از Gl داشته باشد ) در متلب هیچ راهی برای بدست اوردن اندازه یه تابع که درجه صورت و مخرج بالا باشه هست؟
  4. #4
    2007/10/14
    تهران
    1,335
    38

    پاسخ : اندازه در متلب

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdimirzaei.rad
    مرسی از جوابتون ولی من مقدار خود فرکانس رو میخوام (Wmsفرکانسی هست که از 1- کمترین فاصله رو از Gl داشته باشد ) در متلب هیچ راهی برای بدست اوردن اندازه یه تابع که درجه صورت و مخرج بالا باشه هست؟
    تعریف Wms رو نفهمیدم، بهتر هم میتونید توضیح بدین؟ به هر حال فکر می کنم از دستور bode باید استفاده کنید:
    کد PHP:
    [mag,phase,w] = bode(h); 
    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
    لطفاً سؤالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
    با تمام وجود گناه کرديم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنيم چه مي کند؟"دکتر شريعتي"
    اگر جايي که ايستاده ايد را نمي پسنديد، عوضش کنيد شما درخت نيستيد!! "پاسكال"
    يا به اندازه ي آرزوهايت تلاش کن يا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپير"
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوعات مشابه

  1. اندازه گيري شدت صوت با متلب
    توسط golabiabi در انجمن Matlab
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2013/11/17, 21:14
  2. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2013/09/24, 12:51
  3. تغيير اندازه PCB به اندازه دلخواه
    توسط gbg در انجمن نرم افزار Protel
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2013/06/17, 09:03
  4. GUI در متلب
    توسط alone در انجمن Matlab
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2011/07/16, 16:31
  5. متلب
    توسط E85IR در انجمن Matlab
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2009/11/19, 08:32

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •