ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 18
  1. #1
    2010/09/13
    417
    1

    ویرایش : مشکل کم آوردن جریان 7seg 4تایی

    سلام من یک عدد 4 رقمی تو پرتئوس نمایش دادم ولی وقتی خواستم همون عدد رو میکرو نمایش بدم عددها خراب شد.
    پایه های AتاG تو 7seg پیدا کردم و طبق همون پرتئس بستم ولی نمایش نمیده

    [move]سوال جدید[/move]

    2-سلام حالا یک مشکل دیگه اینکه میکرو جریان کم میاره 7seg هام کم نور اند چه ترانزیتوری بزارم. (کاتد مشترکند)
    .
    شمر ۱۴۰۰سال پیش مُرد؛شمر زمانت بشناس.
    [img width=400 height=100]http:///uploads/140623781981451.png[/img]
    [glow=green,2,100]یاحسین تشنه لب[/glow]
  2. #2
    2011/08/10
    421
    38

    پاسخ : مشکل نمایش عدد 4 رقمی روی7seg (فقط در میکرو نه پرتئوس)

    سون سگمنت شما آند مشتركه يا كاتد مشتركه؟ اشتباهت به احتمال زياد دراين ميتونه باشه
    معلوليت محدوديت نيست

    آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.
  3. #3
    2012/05/09
    تهران
    185
    1

    پاسخ : مشکل نمايش عدد 4 رقمي روي7seg (فقط در ميکرو نه پرتئوس)

    همونجوري که دوستمون گفت احتمال زياد مشکل از اند مشترک يا کاتد مشترک بودنه
    احتمال داره کدي که شما نوشتي براي اند مشترک باشه ولي سون سگمنت کاتد مشترک باشه
    موفق باشي ...
  4. #4
    2013/01/07
    پشت کامپیوتر
    23
    0

    پاسخ : مشکل نمایش عدد 4 رقمی روی7seg (فقط در میکرو نه پرتئوس)

    دوستان به نطر من ربطی به نوع 7seg نداره نوعشم فرق کنه که اصلا چیزی نشون نمیده چه برسه به هجویات اشکال از برنامس
  5. #5
    2012/05/09
    تهران
    185
    1

    پاسخ : مشکل نمايش عدد 4 رقمي روي7seg (فقط در ميکرو نه پرتئوس)

    نقل قول نوشته اصلی توسط sulmon
    دوستان به نطر من ربطي به نوع 7seg نداره نوعشم فرق کنه که اصلا چيزي نشون نميده چه برسه به هجويات اشکال از برنامس
    فرقي نداره ؟؟؟
    به طور مثال براي نشون دادن صفر تو کاتد مشترک 0x3F رو روي خروجي قرار ميديم و اگه سون سگمنت اند مشترک باشه فقط اين علامت _ ديده ميشه منظورم اينه که فقط سگمت g روشن ميشه پس نتيجه مي گيريم به نوع سگمت بستگي داره که يا بايد کد مربوط به سگمنت رو تغيير بده يا خود سگمنت رو
  6. #6
    2010/09/13
    417
    1

    پاسخ : مشکل نمایش عدد 4 رقمی روی7seg (فقط در میکرو نه پرتئوس)

    وایییییییییییییییییی راست میگفتید من آند برنامه نوشتم ولی 7seg من کاتد بود /
    از اینجور سوتی تاحالا نداده بودم

    از همه یک تشکر گــــــــــــــنده
    شمر ۱۴۰۰سال پیش مُرد؛شمر زمانت بشناس.
    [img width=400 height=100]http:///uploads/140623781981451.png[/img]
    [glow=green,2,100]یاحسین تشنه لب[/glow]
  7. #7
    2011/08/10
    421
    38

    پاسخ : مشکل نمایش عدد 4 رقمی روی7seg (فقط در میکرو نه پرتئوس)

    اشكالي نداره عوضش يه تجربه به تجربه هات اضافه شد .موفق باشي
    معلوليت محدوديت نيست

    آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.
  8. #8
    2010/09/13
    417
    1

    پاسخ : مشکل نمایش عدد 4 رقمی روی7seg (فقط در میکرو نه پرتئوس)

    سلام حالا یک مشکل دیگه اینکه میکرو جریان کم میاره 7seg هام کم نور اند چه ترانزیتوری بزارم. (کاتد مشترکند)
    شمر ۱۴۰۰سال پیش مُرد؛شمر زمانت بشناس.
    [img width=400 height=100]http:///uploads/140623781981451.png[/img]
    [glow=green,2,100]یاحسین تشنه لب[/glow]
  9. #9
    2012/05/09
    تهران
    185
    1

    پاسخ : مشکل نمايش عدد 4 رقمي روي7seg (فقط در ميکرو نه پرتئوس)

    سلام
    از چه سگمنتي استفاده کردي ؟ از اين بزرگا که نيست ؟
    کجاي برنامه سون سگمنت هارو ريفرش مي کني ؟ زمان ريفرش چقدره ؟
    من خودم يه يه بار تو وقفه از سگمت ها استفاده کردم نورش خيلي کم بود وقي تو حلقه اصلي استفاده کردم درست شد ...
  10. #10
    2010/09/13
    417
    1

    پاسخ : مشکل نمایش عدد 4 رقمی روی7seg (فقط در میکرو نه پرتئوس)

    از نوع معمولی 4 تایی است
    برنامم تو یک لوپ از وقفه استفاده نکردم . تو برد برد نورش خوب بود ولی الان که pcb زدم و برای هر پایش یک سیم 12 سانتی اضافه کردم فکر کنم جریان کم میاره!
    شمر ۱۴۰۰سال پیش مُرد؛شمر زمانت بشناس.
    [img width=400 height=100]http:///uploads/140623781981451.png[/img]
    [glow=green,2,100]یاحسین تشنه لب[/glow]
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 18

موضوعات مشابه

  1. مشکل با 7seg
    توسط ircaspianhero در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2014/12/31, 09:48
  2. کم آوردن جریان در LCD گرافیکی
    توسط hzohani در انجمن مباحث دیگر علم الکترونیک
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2014/02/23, 16:47
  3. مشکل در برنامه 7seg
    توسط armay در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/07/08, 19:12
  4. مشکل با 7seg
    توسط nta_xyz در انجمن Proteus
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2010/03/02, 21:49
  5. مشکل در ویرایش فایلهای فارسی در فرمت PDF ؟
    توسط ellisa در انجمن كامپيوتر ، اينترنت و علوم مرتبط
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2009/09/18, 15:59

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •