ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
  1. #1
    2011/04/29
    9
    0

    تحليل برنامه

    سلام
    من يک پروژه دارم که دقيقا نمي تونم کار کل برنامه رو توضيح بدم

    از اساتيد خواهش مي کنم که براي قسمتهاي مختلف برنامه توضيح مختصري بنويسند

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت




  2. #2
    2012/12/30
    بوشهر
    3,206
    1,106

    پاسخ : تحليل برنامه

    به جای اینکه برنامه رو توی یه فایل آفیس بذارید و توی یه سرور مزخرف پلود کنید برنامه تون رو بین تگ کدها قرار بدین و اینجا بذارین. الان من آفیس ندارم که برنامه تون رو ببینم.
    برنامه تون با بسکام هستش، درسته؟
  3. #3
    2011/02/02
    428
    13

    پاسخ : تحليل برنامه

    برنامه شما يک آش شعله قلم کار است :mrgreen:
    مثل خوراک پختن منه :mrgreen: :redface:
    هرچي دم دسته برنامه نويس رسيده ريخته تو برنامه
    ساعت ، دماسنج،ولتمتر،آمپرمتر
    دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد
  4. #4
    2013/03/12
    58
    4

    پاسخ : تحليل برنامه

    شما خودت با بسکام کار کردی؟تا چه حد آشنایی داری با برنامه نویسی در بسکام؟توضیح خط به خط میخوای یا کلی؟
  5. #5
    2011/04/29
    9
    0

    پاسخ : تحليل برنامه

    سلام

    خواهش مي کنم براي قسمت هاي مختلف اين برنامه توضيحاتي بنويسيد اين برنامه پروژه ساختمه

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  6. #6
    2012/12/30
    بوشهر
    3,206
    1,106

    پاسخ : تحليل برنامه

    برنامه ت اینه؟:

    کد:
    $regfile = "m8def.dat"
    Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portd.3 , Db5 = Portd.2 , Db6 = Portd.1 , Db7 = Portd.0 , E = Portd.5 , Rs = Portd.6
    Config Lcd = 16 * 2
    Config Portc.2 = Output
    Config Portc.3 = Output
    Config Portc.4 = Output
    Config Portc.5 = Output
    Mcusr = &H80
    Mcusr = &H80
    Cursor Off
    Config Adc = Single , Prescaler = Auto , Reference = Avcc  'config adc
    Start Adc
    Enable Adc
    Config Clock = Soft
    Time$ = "00:00:00"
    Config Timer2 = Timer , Prescale = 128 , Async = On
    Enable Interrupts
    Enable Timer2
    Start Timer2
    
    Dim A As Word , B As Single , C As Byte , G As Single , S As Word , M As Single , I As Single
     Config Single = Scientific , Digits = 2
     Cls
    
    Ddrb.1 = 0 : Portb.1 = 1
    Ddrb.2 = 0 : Portb.2 = 1
    Ddrb.3 = 0 : Portb.3 = 1
    Portc.3 = 0
    Main:
    Waitms 20
    If Pinb.1 = 0 Then
    Incr _min
    Waitms 50
    If _min = 60 Then
    _min = 0
    End If
    End If
    
    If Pinb.2 = 0 Then
    Incr _hour
    Waitms 50
    If _hour = 24 Then
    _hour = 0
    End If
    End If
    
    If Pinb.3 = 0 Then
    Waitms 5
     Cls
     Goto Amper
      End If
    Set Portc.2
    Set Portc.4
    Set Portc.5
    Reset Portc.3
    '----------set min time------------
    Home
    Lcd Time$
    
    S = Getadc(0)
     A = Getadc(1)
    
    A = A / 2
    
    Locate 1 , 11
    Lcd "tmp:" ; A
    
    M = S
    M = M / 10.23
    
    Home L
    Lcd "v out :" ; M
    
    Goto Main
    End
    
    
    Amper:
    Set Portc.3
    Reset Portc.2
    Reset Portc.4
    Reset Portc.5
    
    S = Getadc(0)
    M = S
    M = M / 10.23
    G = M
    G = G / 0.5
    Home
    Lcd "ampermeter"
    Locate 2 , 1
    Lcd "amp:" ; G
    If Pinb.3 = 0 Then
    Waitms 20
    Cls
    Goto Main
    Else
    Goto Amper
    End If
    من متاسفانه بسکام کار نمی کنم. به سوال بچه ها پاسخ بدید. امیدوارم به نتیجه مطلوب برسید.
  7. #7
    2008/10/11
    166
    5

    پاسخ : تحليل برنامه

    سلام
    مدار شبیه سازی با پروتئوس رو درست کردم برات میزارم من فقط با توجه به برنامه جای کلید ها و lcd با نوع اتصالات رو فهمیدم
    همچنین سنسور دمای lm35 گذاشتی
    ولی باقی ورودی و خروجی ها که برای ولتمتر و امپر متر گذاشتی رو نمی تونم سخت افزارش رو بدست بیارم

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    بعد هم نگفتی چقدر بسکام میدونی؟ کسی ریز به ریز برات توضیح نمیده و اگه خواستی کتاب یا جزوه های اینترنتی یا help خود برنامه مفیده
    تو پست بعدی یه تحلیل مختصر برات می زارم
    دعا کنید برای من

    چی شد پس لطفا همین حالا!
  8. #8
    2008/10/11
    166
    5

    پاسخ : تحليل برنامه

    کد:
    $regfile = "m8def.dat"
    Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portd.3 , Db5 = Portd.2 , Db6 = Portd.1 , Db7 = Portd.0 , E = Portd.5 , Rs = Portd.6
    Config Lcd = 16 * 2
    Config Portc.2 = Output
    Config Portc.3 = Output
    Config Portc.4 = Output
    Config Portc.5 = Output
    ابتدا معرفی میکرو که atmega 8 هست
    بعد یه lcd نوع 2*16 معرفی کردی که به چه پایه های میکرو وصل است
    و پین های c.2 تا c.5 رو گفتی به عنوان ورودی باشه

    کد:
    Cursor Off
    Config Adc = Single , Prescaler = Auto , Reference = Avcc  'config adc
    Start Adc
    Enable Adc
    Config Clock = Soft
    Time$ = "00:00:00"
    Config Timer2 = Timer , Prescale = 128 , Async = On
    Enable Interrupts
    Enable Timer2
    Start Timer2
    کرسر یا چشمک زن صفحه نمایش خاموش
    پیکربندی تبدیل انالوگ به دیجیتال که ولتاژ مرجع همون ولتاژ پایه avcc باشه
    شروع و فعال کردن(وقفه) تبدیل انالوگ به دیجیتال
    با تایمر دو که یه کریستال با مقدار 32768 بهش وصل است می خوای یه ساعت درست کنی و چون نوشتی soft در نتیجه یه متغییر به نام $time ایجاد می شه که ساعت،دقیقه،ثانیه به طور خودکار درست میشه و درونش قرار میگیره

    کد:
    Dim A As Word , B As Single , C As Byte , G As Single , S As Word , M As Single , I As Single
     Config Single = Scientific , Digits = 2
     Cls
    
    Ddrb.1 = 0 : Portb.1 = 1
    Ddrb.2 = 0 : Portb.2 = 1
    Ddrb.3 = 0 : Portb.3 = 1
    Portc.3 = 0
    یه مشت متغیر درست کردی و متغیر ممیز دار گفتی تا دو رقم بیشتر ممیز نداشته باشه
    بعد هم چند تا پین رو ورودی کردی و پول اپ داخلی رو فعال کردی(یعنی با یه مقاوت از داخل به vcc وصل هست)

    کد:
    Main:
    Waitms 20
    If Pinb.1 = 0 Then
    Incr _min
    Waitms 50
    If _min = 60 Then
    _min = 0
    End If
    End If
    
    If Pinb.2 = 0 Then
    Incr _hour
    Waitms 50
    If _hour = 24 Then
    _hour = 0
    End If
    End If
    دو تا کلید می تونه مقدار دقیقه و ساعت رو یه دونه یه دونه افزایش بده برای تنظیم ساعت
    http://uplod.ir/79kmw5ix9t4e/time.jpg.htm

    باقیش در پست بعدی.....
    دعا کنید برای من

    چی شد پس لطفا همین حالا!
  9. #9
    2011/02/02
    428
    13

    پاسخ : تحليل برنامه

    http://www.4shared.com/file/eqo15Zzj/_online.html
    من توضيحات لازمه رو برات نوشتم
    اين نرم افزار کلي ايراد داره
    مهم ترين ايرادش هم تعريف نکردن فرکانس کلاک براي نرم افزار
    يکي ديگر از ايراد ها شما وقفه هارو فعال کردي ولي استفاده نکردي
    مهم ترين ايراد ديگر تا جا داشته تو حلقه Main دستور Wait استفاده کردي که اين باعث کندي نرم افزار ميشه
    دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد
  10. #10
    2008/10/11
    166
    5

    پاسخ : تحليل برنامه

    باقیش هم که یکی زحمتش رو کشیده
    ایراد هاش هم که گفت ولی فکر کنم تاخیر ها ایراد نداره و نهایتا هر کلید بعدش یه تاخیر 50 میلی ثانیه می خوره که برای گرفتن خطا هست که یه کلید چند بار پشت سر هم دریافت نشه
    دعا کنید برای من

    چی شد پس لطفا همین حالا!
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوعات مشابه

  1. تحليل و ويرايش يک برنامه در متلب
    توسط amir653 در انجمن آموزش نرم افزارهاي آناليز و شبيه ساز
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2014/12/19, 15:20
  2. تحليل برنامه تايمر صفر تا 999
    توسط mo2_star در انجمن برنامه نويسي و اينترفيس
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2014/07/19, 05:18
  3. تحليل روبات نورياب بدون برنامه
    توسط redown در انجمن رباتيك و مكاترونيك
    پاسخ: 23
    آخرين نوشته: 2014/06/15, 16:16
  4. تحليل برنامه ماشين حساب
    توسط ehsan2774 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2013/05/22, 08:13
  5. تحليل برنامه فرکانس متر
    توسط amard_1368 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2012/06/01, 17:42

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •