ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
  1. #1
    2012/07/10
    56
    0

    چاپ کاراکتر فارسی در متلب

    سلام
    من یک متن فارسی را از فایل notepad با دستورات زیر در متلب می خوانم ولی متن به جای فارسی با کاراکترهای نامفهومی در خروجی نوشته میشه
    چیکار کنم فارسی نوشته بشه؟
    fid = fopen('hj.txt','r','nativ e' );
    c = textscan(fid,'%s %s '
    fclose(fid); fid = fopen('hj.txt','r','nativ e' );
    c = textscan(fid,'%s %s '
    fclose(fid);
  2. #2
    2007/06/28
    2,405
    19

    پاسخ : چاپ کاراکتر فارسی در متلب

    سلام ..

    ورژن های اخیر نرم افزار MATLAB استاندارد Unicode که برای زبان های بین المللی تعریف شده رو پشتیبانی میکنن و این به اون معناست که میتونید اونها رو (کاراکترهای غیر لاتین) خوشبینانه در Workspace نمایش بدید .. از دستور fileread هم میتونید استفاده کنید برای نمایش آنچه ذخیره دارید در فایل text .. آرگومان ورودی این دستور هم تنها نام و فرمت فایل هستن (file_name.txt) .. خروجی این دستور رو میتونید در Workspace ببینید .. پیروز باشید ..
    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..
  3. #3
    2007/06/28
    2,405
    19

    پاسخ : چاپ کاراکتر فارسی در متلب

    سلام ..

    من دستوری رو که در پست قبل پیشنهادش رو داده بدم؛ تست کردم؛ امــا نتیجه ای که دنبالش هستید رو در بر نداشت! (برای کاراکترهای فارسی به مشکل بر میخوریم با این روش) .. برای داشتن متغییری که در بردارنده ی اطلاعات شما به زبان فارسی باشه؛ میتونید از دستورات زیر استفاده کنید .. دقت کنید که اگر نتونستید محتوی فایل رو در Workspace به صورت مستقیم ببینید؛ این به اون معنا نیست که متغییری هم با این مشخصات ندارید .. برای اطمینان؛ میتونید به لیست متغییرهاتون رجوع کنید و متغییر text_input رو بررسی کنید از نظر محتوی .. امیدوارانه نباید مشکلی وجود داشته باشه و میتونید اونچیزی که در فایل text دارید رو ببینید .. (--من تست کردم و پاسخ مثبت بود--) .. برای نوشتن مطالب در فایل text هم از فونتی استفاده کنید که هم زبان فارسی و هم لاتین رو پشتیبانی میکنه؛ برای مثال Arial، در حالت ساده .. پیروز باشید ..

    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..
  4. #4
    2012/07/10
    56
    0

    پاسخ : چاپ کاراکتر فارسی در متلب

    بله می دونم اطلاعات محتوای فایلم تغییر نکرده فقط می خواستم نتایجم به صورت فارسی نشون داده بشه
    یه سوال دیگه:
    فایل notpade من حاوی 2ستون اطلاعات که یک ستون فارسی و یک ستون انگلیسی می باشد مثل زیر فقط 50 تا سطر داره

    سياره N_SING
    خارج ADJ_SIM
    از P
    بعد اینکه با دستورات گفته شده در تایپیک قبل اینا رو تو workspase نمایش می دم با دستورات زیر این ستون ها رو جدا می خونم:
    c{1} , c{2}
    ولی برای بعضی کلمه های ستون یک رو در 2 و ستون 2 رو در یک نمایش میده.چیکار کنم این اتفاق نیفته؟
    ممنون میشم ج بدین
  5. #5
    2007/10/14
    تهران
    1,335
    38

    پاسخ : چاپ کاراکتر فارسی در متلب

    اگه کاراکترهای فارسی در محیط Workspace درست نشون داده نمیشه میتونی از جاوا کمک بگیری:
    کد PHP:
    text_address strcat(address_p1,strcat('\subword-',int2str(ii),'.txt'));
      
    fid fopen(text_address, 'r');
      
    text fread(fid, '*uint8')';
      
    fclose(fid);
      
    str native2unicode(text,'UTF-8');
      
    label javax.swing.JLabel();
      
    label.setFontjava.awt.Font('Arial Unicode MS',java.awt.Font.PLAIN, 20) );
      
    label.setText(str(2:end));
      
    javax.swing.JFrame('frame');
      
    f.getContentPane().add(label);
      
    f.pack();
      
    f.setAlwaysOnToptrue )
      
    f.setVisible(true); 

    و برای بستن کادر جاوا:
    کد PHP:
    f.dispose(); 
    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
    لطفاً سؤالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
    با تمام وجود گناه کرديم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنيم چه مي کند؟"دکتر شريعتي"
    اگر جايي که ايستاده ايد را نمي پسنديد، عوضش کنيد شما درخت نيستيد!! "پاسكال"
    يا به اندازه ي آرزوهايت تلاش کن يا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپير"
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوعات مشابه

  1. ارسال کاراکتر فارسی از طریق پورت سریال
    توسط Ahp_online در انجمن برنامه نویسی و اینترفیس
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2017/07/18, 11:43
  2. نوشتن بیش از 8 کاراکتر فارسی در lcd کاراکتری
    توسط sr.morteza در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2015/04/26, 23:14
  3. پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2015/02/06, 22:56
  4. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/08/20, 14:15
  5. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2010/08/13, 10:55

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •