ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
  1. #1
    2006/04/20
    235
    1

    مشکل در زمان بندي؟!

    من برنامه رو نوشتم.ولي حالا يه مشکل دارم.من 3 ثانيه فاصله زماني تأخير بين هر تغيير در خروجي ها مي خوام.براي اين کار از يه تابع تأخير که متغير X رو تا 33000 * 3 هزار ميشماره استفاده کردم.اما وقتي با PROTEOUS شبيه سازي مي کنيم نتيجه اي که مي گيرم، خيلي کمتر از 3 ثانيه هستش؟! کامپايلري که استفاده کردم خود برنامه FRANKLIN32 هستش يعني از خروجي خودش فايل HEX رو بر مي دارم. ولي خوب تو شبيه سازي با زمان مشکل دارم!! به نظرتون از چي مي تونه باشه؟در ضمن جهت اطلاع فرکانس کاري ميکرو 8051 هم 11.059 مگا هرتز گرفتم.
    BNTSTBNT
  2. #2
    2005/06/10
    بابل
    1,808
    37

    مشکل در زمان بندي؟!

    سلام . خوبي دوست عزيز ؟
    آقا زمان بندي هاي پروتئوس اگه از بيرون بخواهي بهش نگاه كني دقيق نيست . منظورم اينه كه مثلا اگه يه فركانس سنج درست كني ، محاسباتي كه انجام ميدي براي بدست اوردن يه فركانس بعدش اگه اون رو توي پروتئوس شبيه سازي كني چون خود كلاك سيگنال ژنراتور و كلاك ميكرو رو خود پروتئوس داره شبيه سازي ميكنه برنامه ات مثل ساعت شبيه سازي ميشه .
    ولي زماني كه مي خواهي بگي 3 ثانيه به ساعت خودت برنامه متوقف باشه يه صبر كنه فكر نميكنم نتيجه درستي بگيريد . باز دوستاني كه اطلاعات بيشتري دارن كمك كنن .
    موفق باشيد .
    شأن انسان در ايمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ*ي جهاد فيآ*سبيلآ*الله.
    هجرت، هجرت از سنگينيآ*هاست و جاذبهآ*هايي كه تو را به خاك ميآ*چسباند.
    چكمهآ*هايت را بپوش، رهآ*توشهآ*ات را بردار و هجرت كن.
  3. #3
    2006/02/24
    تهران
    578
    2

    مشکل در زمان بندي؟!

    سلام.
    دنبال فرمايشات جناب نحوي توي پروتئوس براي تشخيص زمان صحيح (مثلا همون 3 ثانيه که شما لازم داريد) بايد زمان رو با ساعتي که خود پروتئوس تو نوار ابزارش داره مقايسه کنيد.
    منم اين مشکل رو داشتم تا توجهم به اون ساعت خوش جلب شد و ديدم برنامه درست کار ميکنه ولي ساعتش با ساعت اجراي پروتئوس دقيقه.
    اميدوارم مشکلت حل بشه.
    ولي اينجا رو ول نکن.خدايي مدير ها از دل و جون مياند و جواب ميدند.
    دستشون درد نکنه و ايشالا تو زندگيشون موفق باشند.
    الهم عجل لولیک الفرج

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  4. #4
    2006/04/20
    235
    1

    ساعت

    اگه منظورتون همون ساعتي هستش که در کنار دکمه هاي play , puase و اينا در پائين صفحه شبيه سازي هستش، بايد بگم از رو همون من ميگم که زمان بنديم مشکل داره!! يعني زماني که اون نشون ميده وقتي اولين تغيير ايجاد ميشه خيلي کمتر از 3 ثانيه هستش.همين مشکل تو ساير قسمت هاش هم هستش.در ضمن از پروتئوس 6.9 استفاده مي کنم.
    در ضمن باور کنين من اينجا رو ول نکردم!! آرزوي موفقيت براي تمام دوستان عضو دارم.هممون دست به دست هم اين سايت رو بهترينش مکنيم.ولي خواهشن از بحث و گفتن اين جور حرفا در اين قسمت ها پرهيز کنيم، وگرنه مدتي بعد، آخر نام ها همش ميشه تشريفات آنچناني بين دوستان.مرسي.(نظر شخصي)
    BNTSTBNT
  5. #5
    2005/06/10
    بابل
    1,808
    37

    مشکل در زمان بندي؟!

    سلام . خوبي آقاي شكوهي ؟
    ممنون از يادآوري شما به نكته درستي اشاره كرديد .
    ولي در مورد سوالتون من هم از روي همون ساعت گفته بودم هرچند كه يه مقدار تقريب رو بهتر ميكنه ولي بازم زمان بنديش درست نيست هميشه .
    شايد مجبور بشيد كه عملي ببندينش .
    موفق باشيد .
    شأن انسان در ايمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ*ي جهاد فيآ*سبيلآ*الله.
    هجرت، هجرت از سنگينيآ*هاست و جاذبهآ*هايي كه تو را به خاك ميآ*چسباند.
    چكمهآ*هايت را بپوش، رهآ*توشهآ*ات را بردار و هجرت كن.
  6. #6
    2006/02/24
    تهران
    578
    2

    مشکل در زمان بندي؟!

    سلام.
    شما ميتونيد اون تکه کدي که ايجاد وقفه ميکنه رو اينجا بذاريد.
    شايد مشکل از کد باشه.
    موفق باشيد.
    الهم عجل لولیک الفرج

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  7. #7
    2006/04/20
    235
    1

    خوب و اما ريشه مشکل!!

    با سلام. مشکل اين هستش که تو برنامه زير:
    for(x=0;x<33000:x++): ok
    تو اين برنامه وقتي توسط compiler به زبان اسمبلر ترجمه ميشه فقط تا E8 ادامه ميده شمارش رو و تا عدد 80E8 نميره!! من اين مشکل رو حتي با حلقه تو در تو هم نتونستم حل بکنم.چون حلقه تو در تو رو جدا جدا حساب ميکنه compiler!!
    جالبه نه!!
    BNTSTBNT
  8. #8
    2005/06/10
    بابل
    1,808
    37

    مشکل در زمان بندي؟!

    سلام . خوبي شكوهي جان ؟
    آقا از اول ميگفتيد كه برنامه رو به زبان C نوشتيد كار خيلي راحت تر ميشد .
    من اين قضيه رو قبلا چك كرده بودم . من فكر كردم برنامه رو به زبان اسمبلي نوشتيد كه اينقدر در مورد تاخيرش مطمئن هستيد .
    چاره اي نداريد مگه اينكه با استفاده از تايمر اين تاخير رو ايجاد كنيد . اون موقع تاخيرتون دقيق خواهد بود .
    موفق باشيد .
    شأن انسان در ايمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ*ي جهاد فيآ*سبيلآ*الله.
    هجرت، هجرت از سنگينيآ*هاست و جاذبهآ*هايي كه تو را به خاك ميآ*چسباند.
    چكمهآ*هايت را بپوش، رهآ*توشهآ*ات را بردار و هجرت كن.
  9. #9
    2006/04/20
    235
    1

    و اما جواب خودم!!

    سلام.با تشکر از همه دوستان.
    خوب بايد در توجيه اين مطلب بگم:
    اين که ميگم شايد دقيقاً مربوط به ميکرو نباشه ولي براي درک بهتر موقعيت کمکتون مي کنه!! نمي دونم تا حالا شده مثلاً بازي مثل علايدين رو تو يه کامپيوتر قديمي نصب کنيد و بازي کنيد. اگه اين کارو کرده باشيد، بعدش همين Game رو روي يه کامپيوتر تازه مثلاً 2.4GHz نصب کنيد، خوب حتماً متوجه ميشين که سرعت دويدن يا کلاً سرعت بازي فوق العاده بالا رفته و طوري که ديگه بازي رو تقريباً ديگه نميشه ادامه داد!!!!
    ميدونيد چرا؟ البته اين نظر من هستش!! براي اينکه اين برنامه ( Game) قبلاً براي يه پروسسور با سرعت در حدود 466MHz نوشته شده، حالا وقتي شما اونو با يه 2.4GHz شبيه سازي ميکنيد(اجرا ميکنيد) خوب با تمام اينکه برنامه همونه ولي سرعتش بالا ميره ناخواسته!! يعني زمان اجراي هر دستور بالا ميره و در نتيجه زمان کل برنامه پائين مياد و ميگيم game سرعتش بالا رفته!! حالا ممکنه همين امر در مورد ميکرو هم صادق باشه!! شما دارين يه برنامه که قراره تو يه سيستم با 12MHz اجرا بشه رو توي GHz 2.4 يا بيشتر شبيه سازي ميکنين!! ببنين براي اينکه محاسباتتون دست باشه به چند تا نکته زير توجه کنين:
    1) اگه ميخوايين تأخير (Delay) ايجاد کنين، به نظر من بهترين و مطمئن ترين راهش استفاده از تايمر هستش.
    تو زبان C ميتونيد از دستورات
    با دستور TMOD=0x00 يا TMOD=0x01 تايمر صفر يا يک رو انتخاب کنيد.
    با دستور TL0=0x(LOW IMPORTAN)S و دستور TH0=0x(HIGH IMPORTANT)S مي تونيد مقداري رو که بايد تايمر بشماره رو کنترل کنيد. البته Sاضافه هستش آخرشون.واسه اينه که درست نشون داده بشن تو اين متن!! حالا با دستور TRO=1 تايمر شروع به کار ميکنه. در ايم ودت ميتونيد يه کار ديگه انجام بديد يا يه حلقه بيهوده بنويسي که کار خاصي نکنه تا شمکارش تموم شه و TF0=1بشه! در اين صورت با يه شرط برسي اتمام تايمر رو هم کنترل کنيد که برگدين به برنامه اصلي.حالا اگه به زماه بيشتري نياز داشتين، مي تونيد از يه حلقه fOR استفاده کنين که اين کار رو تکرار کنه!!
    2) خسته شدم. بقيشم بداً اضافه ميکنم!!
    BNTSTBNT
  10. #10
    2005/06/10
    بابل
    1,808
    37

    مشکل در زمان بندي؟!

    سلام . خوبي آقاي شكوهي ؟
    در مورد بازي ها بايد بگم كه من در اون حد كد نويس نيستم ولي اطلاعاتي كه من دارم قطعه اي به نام RTC وجود داره كه زمان سيستم رو حفظ ميكنه ساعت بسيار دقيقي هم هست . جداي از فركانس كلاك CPU معقول اينه كه بازي ها از اون استفاده كنن به جاي اينكه از كلاك CPU استفاده كنن .
    ولي خوب اين مطالبي هم كه شما گفتيد قابل تامل هست .
    موفق باشيد .
    شأن انسان در ايمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ*ي جهاد فيآ*سبيلآ*الله.
    هجرت، هجرت از سنگينيآ*هاست و جاذبهآ*هايي كه تو را به خاك ميآ*چسباند.
    چكمهآ*هايت را بپوش، رهآ*توشهآ*ات را بردار و هجرت كن.
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 34
    آخرين نوشته: 2015/11/25, 00:11
  2. مشکل در ساخت زمان با تایمر
    توسط TABASOOMTZ در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2015/05/10, 10:44
  3. مشکل با بهم ریختن زمان در ds1307
    توسط mohsen.hex در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 37
    آخرين نوشته: 2014/09/05, 13:36
  4. مشکل در زمان سنجی بسکام
    توسط aminr67 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2010/08/25, 02:05
  5. مشکل در زمان قفل کردن میکرو
    توسط Iran-PC در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2008/11/12, 21:52

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •