ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
  1. #1
    2011/04/14
    45
    0

    سوال در مورد بوت لودر

    ببخشید دوستان این بوت لودر چیه ؟؟؟
    تو انجمن دیدم مثلا برنامه رو میگن با بوت لودر پرئگرم میکنن یعنی چی؟؟؟
    خوهشا یکی بهم یه راهنمایی کنه
    یهنی با یو اس بی پروگرم میکنین؟؟؟
    :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :eek: :eek: :eek:
  2. #2
    2012/05/30
    کرمان
    793
    19

    پاسخ : سوال در مورد بوت لودر

    سلام
    بوت لودر در حقیقت یک برنامه است مثل سایر برنامه ها ، که باید روی میکرو ریخته بشه.
    که به وسیله اون با اتصال میکرو به پورت usb کامپیوتر میکرو رو به عنوان یک فلش میشناسه و شما میتونید برنامه خودتون رو توی اون بریزید.
    البته فقط واسه میکروهایی عملیه که usb داشته باشن.
    تولید کننده انواع تابلو فرمان آسانسور با تکنولوژی روز دنیا
  3. #3
    2012/12/30
    بوشهر
    3,211
    1,135

    پاسخ : سوال در مورد بوت لودر

    شاید بهتر باشه بگیم که خود بوت لودر چه نوع پروتکولی رو ساپورت میکنه! اینطور بهتر نیست مهدی جان!؟
    ظاهرا برای مثال فکر کنم بیشتر LPC ها بوت لودر USB دارن. یا میکروهای اتمل با هسته ARM . یا میکرو XMEGA اتمل بوت لودر USB داره.(همه اینا توی دیتا شیت هست)
  4. #4
    2012/05/30
    کرمان
    793
    19

    پاسخ : سوال در مورد بوت لودر

    سلام.
    بله بوت لودر انواع مختلفی داره.
    Serial,spi,usb...
    بوت لودر سریال که واسه اکثر ارم ها ساپورت میشه نیازی به برنامه خاصی نداره.
    Spi هم فکر نکنم ارم ی داشته باشه.
    تولید کننده انواع تابلو فرمان آسانسور با تکنولوژی روز دنیا
  5. #5
    2010/02/17
    اصفهان
    114
    4

    پاسخ : سوال در مورد بوت لودر

    با سلام
    من با هدر برد ECA با بوت لودر کار می کنم .

    وجود هر وقفه ای توی برنامم باعث هنگ شدن میشه !!!

    کسی علت رو میدونه ؟
    :rolleyes:
  6. #6
    2007/04/05
    967
    3
    gbg

    پاسخ : سوال در مورد بوت لودر

    بردار وقفت اشتباهه آدرسش
  7. #7
    2010/02/17
    اصفهان
    114
    4

    پاسخ : سوال در مورد بوت لودر

    مرسی از پاسختون :applause:

    خب بفرمایید کجا درستش کنم ؟

    و اینکه اگه با j link و بدون بوت لودر باشه حل میشه ؟

  8. #8
    2007/04/05
    967
    3
    gbg

    پاسخ : سوال در مورد بوت لودر

    تو اول برنامه آدرسش رو ست کن
    تو systeminit هم میشه
  9. #9
    2010/02/17
    اصفهان
    114
    4

    پاسخ : سوال در مورد بوت لودر

    میشه :nerd: مثال بزنید ؟

    چه عددی را کجا بزنم ؟
    اینا تو نت یافتم : همینه :

    #define USER_FLASH_START 0x00002000

    بعدش بردار وقفه را بنویسم یعنی !!؟
  10. #10
    2010/02/17
    اصفهان
    114
    4

    پاسخ : سوال در مورد بوت لودر

    بالا خره کسی جواب نداد .
    منم بیخیال بوت لودر شدم ( البته نه فقط بخاطر این مشکل که بخاطر همه ی مشکلاتش ) و جیلینکم هم که بخاطر پدیت به فنا رفت .!!
    الان دارم از طریق فلش مجیک پیش میرم!
    :smile:
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوعات مشابه

  1. یه سوال مربوط به بوت لودر
    توسط md3848 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 29
    آخرين نوشته: 2016/01/23, 16:17
  2. سوال در مورد بوت لودر
    توسط s.m.alavi در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2013/11/24, 14:37
  3. چندتا سوال درباره ي بوت لودر
    توسط sadegheESA در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2013/09/29, 01:36
  4. کمک در مورد بوت لودر با AVR
    توسط Navid_Micro در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2012/02/24, 08:25
  5. کسی میتونه یه توضیح در مورد فلش لودر بهم بده
    توسط alim2201 در انجمن پروسسورهای ARM
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2010/08/08, 16:52

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •