ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
  1. #1
    2011/11/25
    دزفول
    162
    8

    دستورadcon1درMICRO C

    سلام داداها :biggrin:
    توکامپایلرمیکروسی قبل ازاستفاده ازانالوگ به دیجیتال یه دستور هست به اسمadcon1که با مقدار دهی اون میتوان تعداد پورت های خروجی و ورودی
    و همچنین ولتاژمرجع بالا وپایین وسرعت نمونه برداری رو مشخص کزد .هرچی تو هلپ(help)خودکامپایلر گشتم اصلا اشاره ای به دستورadcon1 نکرده بود :eek:وفقط تو مثال از اون استفاده کرده بود :surprised:
    حالا من نیاز دارم سرعت نمونه برداریم رو تا کمترین مقدار ممکن پایین بیارم وهمچنین تعداد پورت های انالوگ به دیجیتال رومشخص کنم ولی نمیدونم adcon1رو باید چه مقداری بدم :cry: :cry:
    اگريك فلج مادر زاد در مسابقه دو ماراتون نفراول نشود مقصر فقط وفقط خودش است...
  2. #2
    2007/11/22
    تبریز
    2,483
    492

    پاسخ : دستورadcon1درMICRO C

    شما اول نوع ميکرو رو مشخص کنين بعد!
    ADCON1 رجيستر هست و توي Help کامپايلر فکر نکنم چيزي راجع بهش پيدا بکنين!

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  3. #3
    2011/11/25
    دزفول
    162
    8

    پاسخ : دستورadcon1درMICRO C

    نقل قول نوشته اصلی توسط شاهرخ
    شما اول نوع ميکرو رو مشخص کنين بعد!
    ADCON1 رجيستر هست و توي Help کامپايلر فکر نکنم چيزي راجع بهش پيدا بکنين!
    سلام داش شاهرخ :bye
    اره بعدازاین که این تاپیک رو ایجاد کردم با یه کم سرچ و اینور اونور گشتن به این موضوع پی بردم اولا دستورadcon1تو همه ی کامپایلر ها به کار میره.دوماهر میکرو تو دیتا شیتش تو ضیح داده که چجوری این رجیستر رو عدد بدی تا پایه های انالوگ ودیجیتال و همچنین ولتاژمرجع رو مشخص کنی
    من ازpic16f877aاستفاده میکنم که تو دیتا شیتش یه جدول داده که متناسب باپایه هایی که میخوای ورودی انالوگ به دیجیتال باشن چجوری چهاربیت اول این رجیستر رو تعین کنی ولی حرفی از سرعت نمونه برداری نزده.من روی پروژه ی اسلیسکوپ حرفه ایی با ال سی دی گرافیکی کار میکنم و نیاز دارم سرعت نمونه برداری تا حد ممکن پایین بیادضمنا کامپایلرم Micro cهستش و سرعت نمونه برداریش تقریبا100میکرو ثانیه اس
    اما با کامپایلرpic basic proکه قبلا کار میکردم اولا سرعت نمونه برداری رو میتونستی خودت تعیین کنی دوما پایین ترین سرعت نمونه برداریش 50 میکرو بود.حالا به نظرت با این دستور adcon1میشه تو میکرو سی سرعت نمونه برداری رو تعیین کرد؟
    اگريك فلج مادر زاد در مسابقه دو ماراتون نفراول نشود مقصر فقط وفقط خودش است...
  4. #4
    2007/11/22
    تبریز
    2,483
    492

    پاسخ : دستورadcon1درMICRO C

    عليک سلام. :nerd:

    با رجيستر ADCON0 ميتوني سرعت کلاک ميکرو رو تنظيم کني.

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  5. #5
    2008/02/20
    44
    10

    پاسخ : دستورadcon1درMICRO C

    برنامه شرکت mikro یک ضعف عمده دارن اونم اینه که کتابخانه هاش تقریبا همه ار رو خودشون انجام می دن و هیچ اختیاری به کاربر نمی دن مثلا شما نمی تونید در کار با آنالوگ هیچ وقت ADFM_BIT رو صفر کنید تا اطلاعات در نیمه بالایی نوشته بشه ADRESH نوشته بشه چون وقتی که کد اسمبلی برنامه رو ببینید متوجه می شید که ADCOn1.7 توسط خود کامپایلر یک می شه وهر چی رشته کردی می شه پنبه
    آيا تا به حال به اين فکر کرده ايم که نبود قانون کپي رايت در کشور ما چه لطمه بزرگي به کشور ما زده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  6. #6
    2008/06/02
    مشهد
    126
    1

    پاسخ : دستورadcon1درMICRO C

    mohsen_microcontronic از کجا اين رو درآووردين که اختيار نميده و ... ؟
    خير . به راحتي ميشه اين کارها رو کرد . چند مثال :
    TRISA = 15 ;
    TRISA0_bit = 0 ;
    روشن يا خاموش کردن بيت اينتراپت کلي : GIE_bit = 0 ;

    ADC_Init();
    ADON_BIT = 0 ;//'A/D converter module is disabled
    ADCON1 = 11 ;//'AN0 AN1 AN2 AN3
    ACQT2_BIT = 1 ;
    ACQT1_BIT = 1 ;
    ACQT0_BIT = 1 ;
    ADCS2_BIT = 0 ;
    ADCS1_BIT = 1 ;
    ADCS0_BIT = 0 ;


    اين دستورات رو توي ديتاشيت فقط پيدا ميکنيد و تمام کامپايلرها ساپورتشون ميکنن . ولي وقتي شما دستور لايبراري رو بزاري آخرين خط اونوقت همه چي رو ريست ميکني . مثلا اگه آخرين خط تعريف بنويسي ADC_Init(); يعني همش رو پروندي و برگشتي به تنظيمات پيش فرض . در ضمن براي تعيين کلاک و يکسري از رجيسترها ، بايد اول ماژول رو خاموش کني بعد تنظيم کني بعد در آخر ماژول رو روشن کني .
    ADON_BIT = 0 ;//'A/D converter module is disabled
    يکم سواد خود را زياد کنيم ، نه که به سواد اساتيد دنيا اهانت کنيم !!!

    [hr]

    اينها همش دستورات استاندارد C هستند ( اسکي ) . ولي دستوري مثل ADCOn1.7 اصلا در C وجود نداره !!! مگه کامپايلر بيسيکه ؟!
    if all men are the same
    then
    why do women take so long to choose one ?
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •