ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
  1. #1
    2011/11/25
    دزفول
    162
    8

    mmcباکامپایلرmicro c

    سلام
    من میخوام اطلاعات و از یه مموری mmcیا sdبخونم اطلاعاتی مثل فضای خالی موجود-تعداد فایل-یا حذف فایل و.....
    من با کامپایلرmicro cکار میکنم تو هلپ این کامپایلر برا ارتباط با مموری نوشتهonly pic18xxxx میخواستم بدونم یعنی 16f877aرو نمیشه به مموری
    وصل کرد؟
    اگه کسی تا حالا با این کامپیلر با مموری ها ارتباط برقرار کرده برا راه اندازی مموری منو راهنمایی کنه... :cry: :cry:
    اگريك فلج مادر زاد در مسابقه دو ماراتون نفراول نشود مقصر فقط وفقط خودش است...
  2. #2
    2011/06/10
    185
    3

    پاسخ : mmcباکامپایلرmicro c

    من به صورت سلکتور روی کارت نوشتم مشکلی نداره توی هلپ نرم افزار همه چیز هست هم توضیح هم مثال اگه بازم نتونستی بگو تا کمکت کنم
  3. #3
    2011/11/25
    دزفول
    162
    8

    پاسخ : mmcباکامپایلرmicro c

    نقل قول نوشته اصلی توسط 1morteza
    من به صورت سلکتور روی کارت نوشتم مشکلی نداره توی هلپ نرم افزار همه چیز هست هم توضیح هم مثال اگه بازم نتونستی بگو تا کمکت کنم
    با چه ایسی؟16f877 یا 18fxxxمیشه برنامه نوشته شدش رو بزاری
    مرسی
    اگريك فلج مادر زاد در مسابقه دو ماراتون نفراول نشود مقصر فقط وفقط خودش است...
  4. #4
    2011/06/10
    185
    3

    پاسخ : mmcباکامپایلرmicro c

    من باpic18f452,dspic30f5011راه اندازی کردم کاری نداره
    کد:
    SPI1_Init();
    
    error = Mmc_Init(); 
    
    
    // read sector 510 of the MMC/SD card
    unsigned int error;
    unsigned long sectorNo = 510;
    char dataBuffer[512];
    ...
    error = Mmc_Read_Sector(sectorNo, dataBuffer);
    
    
    
    unsigned int error;
    unsigned long sectorNo = 510;
    char dataBuffer[512];
    ...
    error = Mmc_Write_Sector(sectorNo, dataBuffer);
  5. #5
    2010/09/20
    84
    0

    پاسخ : mmcباکامپایلرmicro c

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    ***
    من ول کردم، می خوام ببینم که شما هم ول می کنین یا نه!
  6. #6
    2008/06/02
    مشهد
    126
    1

    پاسخ : mmcباکامپایلرmicro c

    دوست عزیز اگه بخوای ساده کار کنی و کم حجم ، از سکتور بندی داخل خود لایبراری کامپایلر استفاده کن و کار میکنه با 777 بدون مشکل . اگه جا داری برای برنامه ، میتونی از فرمت fat16 استفاده کنی که این هم داخل خود لایبراری کامپایلرت هستش و هیچ مشکلی نداره . ولی حجم زیادی میگیره . مثال خودش رو نگاه کنی متوجه میشی .
    موفق و شاد باشید .
    if all men are the same
    then
    why do women take so long to choose one ?
  7. #7
    2010/09/20
    84
    0

    پاسخ : mmcباکامپایلرmicro c

    نقل قول نوشته اصلی توسط milad066
    سلام
    من میخوام اطلاعات و از یه مموری mmcیا sdبخونم اطلاعاتی مثل فضای خالی موجود-تعداد فایل-یا حذف فایل و.....
    من با کامپایلرmicro cکار میکنم تو هلپ این کامپایلر برا ارتباط با مموری نوشتهonly pic18xxxx میخواستم بدونم یعنی 16f877aرو نمیشه به مموری
    وصل کرد؟
    اگه کسی تا حالا با این کامپیلر با مموری ها ارتباط برقرار کرده برا راه اندازی مموری منو راهنمایی کنه... :cry: :cry:
    اگه می خوای اساسی کار کنی، برو اینجا یه سر بزن

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    ***
    من ول کردم، می خوام ببینم که شما هم ول می کنین یا نه!
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •