ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 13
  1. #1
    2007/11/22
    104
    0

    مقداردهی در mikroc

    با سلام
    من تازه دارم با mikroc کار میکنم. یک سوال دارم. نحوه مقداردهی به رجیسترها به صورت کلی یا به صورت بیتی در mikroc چگونه است
    مثلا رجیستر QEI1CON یک رجیستر 16 بیتی مربوط به قسمت Quadrature Encoder Interface است
    چگونه میتوان این رجیستر 16 بیتی را مقداردهی کرد
    چگونه میتوان به بیت خاص آن مثلا بیت 11 آن که UPDN نام دارد مقدارداد
    لازم به ذکر است که کتابخانه QEI در mikroc هنوز تعریف نشده است.
    با تشکر
  2. #2
    2012/07/03
    89
    8

    پاسخ : مقداردهی در mikroc

    با سلام
    کد:
    void main()
    {
    ...
    QEI1CON=0x00ff;
    ...
    QEI1CON.UPDN=0;
    ...
    }
    یا علی
    هر وقت خواستید کاری بکنید، چهل سال عقب و چهل سال جلو را در نظر بگیرید. "بابابزرگ"
  3. #3
    2007/11/22
    104
    0

    پاسخ : مقداردهی در mikroc

    نقل قول نوشته اصلی توسط abolfazlk873
    با سلام
    کد:
    void main()
    {
    ...
    QEI1CON=0x00ff;
    ...
    QEI1CON.UPDN=0;
    ...
    }
    ارور گرفت جان برادر
    خط برنامه:
    QEI2CON.QEIM = 0; // Disable QEI Module
    ارور:
    29 317 Operator '.' is not applicable to these operands 'QEI2CON' lcd1.c
  4. #4
    2012/07/03
    89
    8

    پاسخ : مقداردهی در mikroc

    با سلام
    دوست عزیز شما با چه میکرویی کار می کنید؟ ببینید طریقه مقدار دهی رجیسترها در نرم افزار MIKROC چه به صورت بیت و چه به صورت word به همان صورتی است که گفته شد.
    اما من یه نمونه از مقداردهی با میکروکنترلر dspic33ep256mu806 را مربوط به کوادریچر انکودر به شما نمایش میدهم . 100% تست شده است.

    کد:
    void main()
    {
    ...
    QEI2CON=0x000f;
    ...
    QEI2CON.QEIEN=0;
    ...
    }
    یا علی
    هر وقت خواستید کاری بکنید، چهل سال عقب و چهل سال جلو را در نظر بگیرید. "بابابزرگ"
  5. #5
    2007/11/22
    تبریز
    2,483
    492

    پاسخ : مقداردهي در mikroc

    يه روش ديگه هم هست، مثلا بيت فعال/غير فعال کردن اينتراپت GIE هست که تو رجيستر INTCON قرار داره.لازم نيست بنويسين مثلا INTCON.b0=1 فقط نوشته بشه GIE_bit=1 کافيه و کار هم ميکنه و ساده تر هم هست که موقع خوندن برنامه قابل فهم تره.
    حالا اين QEI چه ماژولي هست؟ شماره ي ميکرو چي هست؟

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  6. #6
    2007/11/22
    104
    0

    پاسخ : مقداردهی در mikroc

    نقل قول نوشته اصلی توسط شاهرخ
    حالا اين QEI چه ماژولي هست؟ شماره ي ميکرو چي هست؟
    QEI ماژولی برای خواندن خروجی شفت انکدر است که برای تعیین جهت و سرعت موتور استفاده میشود.
    شماره میکرو dspic33fj64gs606 است
  7. #7
    2007/11/22
    104
    0

    پاسخ : مقداردهی در mikroc

    نقل قول نوشته اصلی توسط abolfazlk873
    با سلام
    دوست عزیز شما با چه میکرویی کار می کنید؟ ببینید طریقه مقدار دهی رجیسترها در نرم افزار MIKROC چه به صورت بیت و چه به صورت word به همان صورتی است که گفته شد.
    اما من یه نمونه از مقداردهی با میکروکنترلر dspic33ep256mu806 را مربوط به کوادریچر انکودر به شما نمایش میدهم . 100% تست شده است.

    کد:
    void main()
    {
    ...
    QEI2CON=0x000f;
    ...
    QEI2CON.QEIEN=0;
    ...
    }
    یا علی
    سلام
    روشی که شما فرمودید درست کار میکند
    روش شما برای بیتهای تکی جواب میدهد اما وقتی QEIM بیت شماره 8- 10 رجیستر QEI2CON رو شامل میشود و به آن بدین صورت مقدار میدهیم به مشکل میخورد
  8. #8
    2012/07/03
    89
    8

    پاسخ : مقداردهی در mikroc

    با سلام

    کد:
    void main()
    {
    ...
    QEI2CON=0x000f;
    ...
    QEI2CON.QEIM_0=0;
     QEI2CON.QEIM_1=0;
     QEI2CON.QEIM_2=0;
    .....
    }
    یا علی
    هر وقت خواستید کاری بکنید، چهل سال عقب و چهل سال جلو را در نظر بگیرید. "بابابزرگ"
  9. #9
    2007/11/22
    تبریز
    2,483
    492

    پاسخ : مقداردهي در mikroc

    بچه ها يه سوال نسبتا نا مربوط!

    ميکروهايي که اينجا اسم برده شده اکثرا سري dsPIC هستن. اين ها رو با چي پروگرم ميکنين؟ PICkit2 ساپورتشون ميکنه؟ يا...

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  10. #10
    2007/11/22
    104
    0

    پاسخ : مقداردهی در mikroc

    نقل قول نوشته اصلی توسط شاهرخ
    بچه ها يه سوال نسبتا نا مربوط!

    ميکروهايي که اينجا اسم برده شده اکثرا سري dsPIC هستن. اين ها رو با چي پروگرم ميکنين؟ PICkit2 ساپورتشون ميکنه؟ يا...
    من از pickit3 استفاده می کنم
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 13

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2014/04/15, 12:59
  2. مقداردهی رجیستر
    توسط spman در انجمن پروسسورهای ARM
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2010/08/26, 12:17
  3. نحوه مقداردهی رجیسترهای کنترلی در کامپایلر ccs
    توسط sina_javan در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 23
    آخرين نوشته: 2010/05/23, 11:05
  4. CCS & MikroC
    توسط arash13 در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2010/03/29, 00:04

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •