ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
  1. #1
    2012/06/13
    356
    24

    مشکل با برنامه نويسي تابلوروان

    سلام بچه ها
    من یه برنامه نوشتم که کد باینری را از روی مموری کارت میخونه و روی تابلو نشون میده.حالا مشکلم اینه که وقتی عکس جیفم تموم میشه باید از اول شروع کنه به نمایش که این اتفاق نمی افته.یعنی بعدش همه ledها خاموش میشه.
    میخواستم شمااساتید بزرگ بررسی کنید ببینید مشکلی داره برنامم
    تصاویر را با برنامه اقای تفرشی تبدیل به کد باینری میکنم
    کد:
    $regfile = "m32def.DAT" : $crystal = 1000000
    '$baud = 4800
    '$swstack = 32
    '$hwstack = 64
    '$framesize = 64
    
    Config Porta = Output
    Config Portd = Output
    Config Portc = Output
    
    Dim T1 As Integer , Frc As Integer , Dly As Integer , Cnt As Byte
    Dim Dp1(14) As Byte , Dp2(14) As Byte , Dp3(14) As Byte , Dp4(14) As Byte
     Dim Ltemp As Long
    
    $include "CONFIG_AVR-DOS.Bas"
    $include "config_mmc.bas"
    
      Portd = 0
      Porta = 0
      Set Portc.0
      Set Portd.0
    If Drivecheck() <> 0 Then
      Porta = 4
      End                           'end program
    End If
      Set Portd.1
    '************Drive init******************
    If Driveinit() <> 0 Then
      Porta = 4
      End                           'end program
    End If
      Set Portd.2
    '*************Initfilesystem*******************
    If Initfilesystem(1) <> 0 Then
      Porta = 4
      End                           'end program
    End If
      Set Portd.3
    '*********************************************************
    
    
    Open "Tdata.txt" For Binary As #2
    
    Star:
    Get #2 , Frc
    For Ltemp = 1 To Frc
      Get #2 , Dly
      Dly = Dly / 10
    
      For Cnt = 1 To 14
       Get #2 , Dp1(cnt)
       Get #2 , Dp2(cnt)
       Get #2 , Dp3(cnt)
       Get #2 , Dp4(cnt)
      Next Cnt
    
    For T1 = 1 To Dly
      For Cnt = 1 To 14
       Portd = 0
       Set Portc.0
       Set Portc.1
       Set Portc.6
       Set Portc.7
       Reset Portc.0
       Reset Portc.1
       Reset Portc.6
       Reset Portc.7
       Porta = 14 - Cnt
    
       Set Portc.0
       Portd = Dp1(cnt)
       Reset Portc.0
       Set Portc.1
       Portd = Dp2(cnt)
       Reset Portc.1
       Set Portc.6
       Portd = Dp3(cnt)
       Reset Portc.6
       Set Portc.7
       Portd = Dp4(cnt)
       Reset Portc.7
    
       Waitms 1
      Next Cnt
    Next T1
    Next Ltemp
    
      'ltemp = Seek(#2)
      'Ltemp = 28
      'Seek #2 , Ltemp
      'Ltemp = Seek(#2)
      'Get #2 , Frc
    Ltemp = 1
    Seek #2 , Ltemp
    
    Goto Star
  2. #2
    2012/05/30
    کرمان
    793
    15

    پاسخ : مشکل با برنامه نویسی تابلوروان

    سلام.
    در برنامه چندان دقیق نشدم ولی تو نرم افزار های آقای تفرشی تعداد فرم ها هم مشخصه.
    میتونید از این مقدار اسفاده کنید و بعد از نشون دادن این مقدار فریم برید از اول نشون بدید.
    تولید کننده انواع تابلو فرمان آسانسور با تکنولوژی روز دنیا
  3. #3
    2007/04/19
    385
    24

    پاسخ : مشکل با برنامه نويسي تابلوروان

    سلام
    قسمت اصلي برنامه که فايل رو باز ميکنيد و ازش ميخونيد رو بايد داخل يه حلقه بزاريد


    Do

    Open "test.TXT" For Binary As #128

    While Eof(#128) = 0

    Get #128 , X

    Wend

    Close #128

    Loop
  4. #4
    2012/06/13
    356
    24

    پاسخ : مشکل با برنامه نویسی تابلوروان

    نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi_nxp
    سلام.
    در برنامه چندان دقیق نشدم ولی تو نرم افزار های آقای تفرشی تعداد فرم ها هم مشخصه.
    میتونید از این مقدار اسفاده کنید و بعد از نشون دادن این مقدار فریم برید از اول نشون بدید.
    سلام داداش.ممنون که راهنمایی کردی.خیلی ممنون.
    منم همین کارو کردم،تعداد فریم هارو میشماره بعد وقفه فریمها و شروع بکار میکنه
    اقای تفرشی برنامه ای تقریبا حرفه ای نوشتند.بخصوص ورژن اخری که ارائه کردن
    باز ممنون مهدی جان.
  5. #5
    2012/06/13
    356
    24

    پاسخ : مشکل با برنامه نویسی تابلوروان

    مهدی 421 ممنون که جواب دادی و مارو از خماری در اوردی.
    امروز برم ویرایش کنم ببینم چی میشه
    باز دستت دردنکنه
  6. #6
    2012/06/13
    356
    24

    پاسخ : مشکل با برنامه نویسی تابلوروان

    سلام. من تازه خوردم به مشکل تازه. اقا ما برناممون 7،8فریم پخش میکنه
    مثلا از 45 فریم ،12فریم را پخش میکنه
    دلیل چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کمک کنید. اگر چیزی ناقصه بگید تا درست کنم
  7. #7
    2012/06/13
    356
    24

    پاسخ : مشکل با برنامه نویسی تابلوروان

    به به . عزیزان کسی نبود به داد ما برسه؟؟؟؟؟؟؟
  8. #8
    2007/04/19
    385
    24

    پاسخ : مشکل با برنامه نويسي تابلوروان

    يکم در مورد برنامه و کاري که ميخواين انجام بدين توضيح بدين تا اگه تونستيم کمک کنيم
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوعات مشابه

  1. مشکل در برنامه نويسي
    توسط p2d در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2015/06/16, 14:04
  2. يک مشکل برنامه نويسي
    توسط alimohammad_sh در انجمن سایر مطالب مرتبط با ميکرو ها و پروسسورها
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2015/04/20, 23:15
  3. مشکل در برنامه نويسي
    توسط ahmp در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2014/01/22, 09:55
  4. مشکل در برنامه نويسي
    توسط balsamo در انجمن پروسسورهای ARM
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/06/08, 11:52
  5. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2006/10/26, 06:29

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •