ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
  1. #1
    2010/10/07
    مشهد
    77
    2

    کمک در مورد يک برنامه ساده

    سلام دوستان من يکم گيج و منگ شدم ؟ من با فيليپس LPC 2104 به خاطر آسون بودن اون واينکه در محيط پروتئوس شبيه سازي ميشه رو انتخاب کردم . حالا من ميخوام يک برنامه بنويسم که با زدن کليد LED روشن بشود ، و کار رجيستر هاي IODIR , IOCLR, IOSET رو هم ميدونم حالا جاي درگيري من اينجاست که !
    من بايد پايه که LED وصل ميشه رو خروجي بزارم مثلا پايه P0.2(که LED به آن متصل است) که بايد بنويسم IODIR=0x02 حالا بايد ورودي رو هم تعريف کنم ؟ چون که دستور IODIR= 0x02 بقيه رجيستر ها صفر در نظر ميگيره که يعني ورودي هم هستند ؟ و نکته ديگه ميخوام بگم اگر اين پايه P0.0 صفر بشه (که ورودي هست) خروجي که LED بهش وصل هست يک شود(که LED روشن شود) برنامه رو اينطوري نوشتم ولي اين رجيستر دست و پا رو ميگيره و دستور ديگه اي هم نيست مثل آدم که مانند کد ويژن بهش بگم
    کد:
    #include <LPC210X.H>
    int main(void) {
    IODIR=0x02;
    	if((IODIR=0x00)) {
    		IOSET=0x02;
    	}
    }
    البته شايد به نظر شما سوال يکم خنده دار باشه اما من گيج شدم ؟
    برای تغییر دادن در زندگی اول باید خودم تغییر کنم نه دیگران!
    یک اشتباه جدید در زندگی بهتر از تکرار اشتباه قبلی است .
  2. #2
    2010/10/07
    مشهد
    77
    2

    پاسخ : کمک در مورد يک برنامه ساده

    اين تايپک ها رو که هيچکي جواب نميده
    برای تغییر دادن در زندگی اول باید خودم تغییر کنم نه دیگران!
    یک اشتباه جدید در زندگی بهتر از تکرار اشتباه قبلی است .
  3. #3
    2011/12/03
    کرج
    449
    9

    پاسخ : کمک در مورد يک برنامه ساده

    نقل قول نوشته اصلی توسط Fanoudi
    سلام دوستان من يکم گيج و منگ شدم ؟ من با فيليپس LPC 2104 به خاطر آسون بودن اون واينکه در محيط پروتئوس شبيه سازي ميشه رو انتخاب کردم . حالا من ميخوام يک برنامه بنويسم که با زدن کليد LED روشن بشود ، و کار رجيستر هاي IODIR , IOCLR, IOSET رو هم ميدونم حالا جاي درگيري من اينجاست که !
    من بايد پايه که LED وصل ميشه رو خروجي بزارم مثلا پايه P0.2(که LED به آن متصل است) که بايد بنويسم IODIR=0x02 حالا بايد ورودي رو هم تعريف کنم ؟ چون که دستور IODIR= 0x02 بقيه رجيستر ها صفر در نظر ميگيره که يعني ورودي هم هستند ؟ و نکته ديگه ميخوام بگم اگر اين پايه P0.0 صفر بشه (که ورودي هست) خروجي که LED بهش وصل هست يک شود(که LED روشن شود) برنامه رو اينطوري نوشتم ولي اين رجيستر دست و پا رو ميگيره و دستور ديگه اي هم نيست مثل آدم که مانند کد ويژن بهش بگم
    سلام
    شما می گید این میکرو را گرفتم چون داخل proteus شبیه سازی کنم شما اگر شبیه سازی کنید می بینید که این برنامه جواب نمی ده این کار را انجام داده اید؟
    شما باید مقدار پایه مربوطه را بخوانید نه جهتش را ، از رجیستر FIOPIN استفاده کنید
    معجزه اين است که هرچه داشته هايت را بيشتر با ديگران سهيم شوي،داراتر مي شوي (لئونارد نيموي)
    اگر مغزانسان،چنان ساده مي بود که ما از آن سر در مي آورديم،هنوز چنان احمق بوديم که هيچ از آن سر در نمي آورديم!
    [size=10pt]

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    [/size]
  4. #4
    2010/10/07
    مشهد
    77
    2

    پاسخ : کمک در مورد يک برنامه ساده

    نقل قول نوشته اصلی توسط skiboy
    سلام
    شما مي گيد اين ميکرو را گرفتم چون داخل proteus شبيه سازي کنم شما اگر شبيه سازي کنيد مي بينيد که اين برنامه جواب نمي ده اين کار را انجام داده ايد؟
    شما بايد مقدار پايه مربوطه را بخوانيد نه جهتش را ، از رجيستر FIOPIN استفاده کنيد
    برنامه رو جواب نگرفتم شما گفتيد رجيستر FIOPIN براي خواندن استفاده کنم من در Keil مي نويسم اما ميگه use on uncleared identifire يعني نميشناسه مشکل چي هست ؟
    برای تغییر دادن در زندگی اول باید خودم تغییر کنم نه دیگران!
    یک اشتباه جدید در زندگی بهتر از تکرار اشتباه قبلی است .
  5. #5
    2011/12/03
    کرج
    449
    9

    پاسخ : کمک در مورد يک برنامه ساده

    نقل قول نوشته اصلی توسط Fanoudi
    برنامه رو جواب نگرفتم شما گفتيد رجيستر FIOPIN براي خواندن استفاده کنم من در Keil مي نويسم اما ميگه use on uncleared identifire يعني نميشناسه مشکل چي هست ؟
    شما باید مقداری را که می خونید داخل یک متغیر ذخیره کنید بعد ان متغییر را مقایسه کنید مثلا
    a=LPC_GPI0->FIOPIN
    (if(a==10
    {کار دلخواه}
    معجزه اين است که هرچه داشته هايت را بيشتر با ديگران سهيم شوي،داراتر مي شوي (لئونارد نيموي)
    اگر مغزانسان،چنان ساده مي بود که ما از آن سر در مي آورديم،هنوز چنان احمق بوديم که هيچ از آن سر در نمي آورديم!
    [size=10pt]

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    [/size]
  6. #6
    2011/12/03
    کرج
    449
    9

    پاسخ : کمک در مورد يک برنامه ساده

    نقل قول نوشته اصلی توسط skiboy
    شما باید مقدار ی راکه می خونید داخل یک متغیر ذخیره کنید بعد ان متغییر را مقایسه کنید مثلا
    a=LPC_GPI0->FIOPIN
    (if(a==10
    {کار دلخواه}
    معجزه اين است که هرچه داشته هايت را بيشتر با ديگران سهيم شوي،داراتر مي شوي (لئونارد نيموي)
    اگر مغزانسان،چنان ساده مي بود که ما از آن سر در مي آورديم،هنوز چنان احمق بوديم که هيچ از آن سر در نمي آورديم!
    [size=10pt]

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    [/size]
  7. #7
    2012/07/21
    834
    26

    پاسخ : کمک در مورد يک برنامه ساده

    سلام
    برای کار با پورتها اول باید IODIR یا FIODIR رو مشخص کنید، که شما این کار رو درست انجام دادید. دوم با IOSET/IOCLR یا معادلِ اون FIOSET/FIOCLR پورتهای خروجی صفر و یک می شن که بازم شما درست انجامش می دید. سوم، ورودی ها رو با IOPIN یا معادلش FIOPIN بخونید.

    دقت کنید که در حالت پیش فرض میکروهای سریِ 2000، استفاده از رجیسترهای مخصوص پین های سریع (یعنی اونهایی که اولش F داره) بی فایده ست. چون باید یه جایی تو PINCON رو تغییر بدید تا بعدش بشه از اونها توی برنامه استفاده کرد.

    من از LPC2103 زیاد استفاده کردم. شما برای ورودی ها از IOPIN استفاده کن، جواب می گیری
    بیایید با Google آشتی کنیم!
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوعات مشابه

  1. مشکل ساده با برنامه ساده
    توسط imanxx_81 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 43
    آخرين نوشته: 2015/06/04, 14:05
  2. پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2014/12/01, 16:39
  3. سوال ساده در مورد برنامه نویسی Keil
    توسط سعید خیری در انجمن NXP
    پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2014/10/15, 11:19
  4. راهنمایی در مورد 2 خط برنامه ساده Bascom
    توسط rezsh در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2013/06/30, 21:51
  5. چند تا برنامه ساده در مورد پورت ها و تایمر
    توسط abdolla888 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2007/10/20, 23:08

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •