ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
  1. #1
    2013/06/18
    1
    0

    نمایش یک عدد float بر روی lcd text

    سلام دوستان . من این کارو کردم.شماهم امتحان کنید . بر خلاف ظاهر سادش پیچیده وسخته :
    float a,b;
    a=100;
    b=3;
    a=a/b;
    حالا a را روی lcd نمایش بدین.(مثلا تا سه رقم اعشار)
  2. #2
    2007/12/13
    تهران
    731
    19

    پاسخ : نمايش يک عدد float بر روي lcd text

    نقل قول نوشته اصلی توسط comeran
    سلام دوستان . من اين کارو کردم.شماهم امتحان کنيد . بر خلاف ظاهر سادش پيچيده وسخته :
    float a,b;
    a=100;
    b=3;
    a=a/b;
    حالا a را روي lcd نمايش بدين.(مثلا تا سه رقم اعشار)
    بهتر بود اطلاعات رو کامل قرار ميداديد .
    نميدونم براي چه پلت فرمي چه کامپايلري چه ال سي دي

    ولي اساس کار اينه شما بايد متغير خودتون رو به يک استرينگ تبديل کنيد بعد با توابع مربوط به نمايش
    استرينگ مقدار دلخواه رو نمايش بديد.
    براي تبديل ساده ترين راه دستور sprintf هست :
    کد:
    sprintf(str,"%2.3f",av_weigh);
    از جمله ی رفتگان این راه دراز
    باز آمده ای کو که به ما گوید راز
    هان بر سر این دو راهه از روی نیاز
    چیزی نگذاری که نمی آیی باز
  3. #3
    2011/07/28
    کرمانشاه
    453
    14

    پاسخ : نمایش یک عدد float بر روی lcd text

    در مورد بسکام هم یک دستور مشابه داریم اگر lcd کاراکتری باشه
    Lcd Fusing(amp , "#.##&quot
    مثلا در این دستور تا دو رقم بعد اعشار رو نمایش میده
    مهم نیست چه مدرکى دارید
    مهم این است که چه درکى دارید . . .
  4. #4
    2009/10/25
    تهران
    419
    30

    پاسخ : نمایش یک عدد float بر روی lcd text

    نقل قول نوشته اصلی توسط comeran
    سلام دوستان . من این کارو کردم.شماهم امتحان کنید . بر خلاف ظاهر سادش پیچیده وسخته :
    float a,b;
    a=100;
    b=3;
    a=a/b;
    حالا a را روی lcd نمایش بدین.(مثلا تا سه رقم اعشار)
    اصلا هم سخت نیست
    کد:
    int x;
    x =(int) (a * 1000);
    print(x/1000);
    if(x < 0) {
    	x = -x;
    }
    print('.');
    x %= 1000;
    if(x < 10) {
    	print('0');
    	print('0');
    } else if(x < 100) {
    	print('0');
    }
    print(x);
    البته من نمیدونستم تابع نمایش چیه برای همین هم کلا از print استفاده کردم
    این تابع اگر ورودیش کاراکتر باشه همون رو مستقیم نشون میده و اگر عدد باشه با استفاده از یک الگوریتم خیلی ساده اون رو به رشته تبدیل میکنه.

    کد:
    void print(int x) {
    	bool sign = false;
    	char q[10];
    	int l = 10;
    
    
    	if(x < 0) {
    		sign = true;
    		x = -x;
    	}
    
    	if(0 == x) {
    		l--;
    		q[l] = '0';
    	} else {
    		while(x != 0) {
    			l--;
    			int r = x % 10;
    			x /= 10;
    
    			q[l] = r + 48;
    		}
    	}
    
    	for(; l < 10; l++) {
    		print(q[l]);
    	}
    }
  5. #5
    2009/10/25
    تهران
    419
    30

    پاسخ : نمایش یک عدد float بر روی lcd text

    این رو اشتباه زدم
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوعات مشابه

  1. مشکل نمایش اعداد float در دیباگر
    توسط nanocycle در انجمن Proteus
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2015/06/18, 21:52
  2. نرم افزار swf text
    توسط ashooo در انجمن تابلو روان و تلویزیون شهری
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2014/11/05, 17:58
  3. خواندن text
    توسط tavajo9 در انجمن C , C++ , C#
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/02/22, 22:53
  4. اشکال در نمایش متغیر float در ارتباط spi
    توسط rezamicro در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 17
    آخرين نوشته: 2011/10/29, 23:50
  5. plc logo text display
    توسط fox 145 در انجمن PLC
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/08/13, 08:13

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •