ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: زبان c

  1. #1
    2007/07/18
    38
    0

    زبان c

    سلام

    در زبان c اگر بخواهيم متغير بيتي تعريف كنيم چه كار مي كنيم؟

    اگر متغيري بالاي main تعريف بشه رقتي از هر زيرتابع مياد بيرون همون مقدار حفظ مي كنه؟
  2. #2
    2007/12/15
    تهران
    23
    0

    پاسخ : زبان c

    می تونی از union ها استفاده کنی
    اگر متغیری بیرون main تعریف بشه GLOBAL حساب میشه! پس همیشه تا زمانی که برنامه کار می کنه مقدار خودش رو حفظ می کنه
  3. #3
    2007/07/18
    38
    0

    پاسخ : زبان c

    مثلا متغیر 8 بیتی باشه هم بتونم به بیتها دسترسی پیدا کنم هم به خود متغیر
    می شه برام بنویسید :sad:
    این متغیر global اگر ورودی به تابع باشه و مقدار جدید بگیره داخل هر تابع دیگر ی هم بره با مقدار جدید میره؟
    ممنون
  4. #4
    2007/12/15
    تهران
    23
    0

    پاسخ : زبان c

    متغیر گلوبال توی همه برنامه تعریف شده است و لازم نیست به تابع ارسال بشه!
  5. #5
    2008/01/13
    4
    0

    پاسخ : زبان c

    هر متغیری که خارج از تابع تعریف بشه به صورت عمومی و برای تمام توابعی که بعد از آن نوشته میشند قابل استفاده هستش.
    این متغیر ها نیازی به ارسال به تابع های بعد از خودش نداره , اما اگه تابع قبل از متغیر تعریف و نوشته شده باشه , باید به اون تابع ارسال بشه , در صورتی که متغیر با آدرسش به یک تابع ارسال بشه , تغیر روی اون , مقدار اصلی متغیر رو هم تغیر میده.
  6. #6
    2006/01/02
    3
    0

    پاسخ : زبان c

    salam
    man yek barnameh daram ke be zabane c neveshte shodeh va mikham uno tabdil konam be basic. kasi hast betune komakam kone?mamnoon misham . faghat yekam ajaleh daram,. mamnoon
  7. #7
    2006/01/02
    3
    0

    پاسخ : زبان c

    سلام
    من برنامه دارم که به زبان c نوشته شده و می خاستم اونو به زیان برنامه نویسی basic تبدیل کنم . کسی هست که منو کمک کنه. ممنون میشم . من یکم عجله دارم واسه این کار.
  8. #8
    2008/12/16
    9
    0
    A.J

    پاسخ : زبان c

    من می خوام با زبا ن بیسیک برنامه بنویسم اگه ممکنه یه سایتی معرفی کنید که دستورات برنامه نویسی رو از اونجا بخونم یا دانلود کنم.
  9. #9
    2008/02/01
    قائمشهر
    836
    0

    پاسخ : زبان c

    سلام دوستان
    زيگورات ، AJ و سهراب جان
    به سايت اكا خوش اومدين. اميدوارم فعاليتتون تو سايت ادامه داشته باشه/ لطف كنين قوانين سايتو بخونين/ در سايت هم بايد فارسي بنويسين.
    زيگورات جان/ با فرض اينكه سوال شما رو درست متوجه شدم جوابو عرض مي كنم.
    تو زبان c/c++ متغير بيتي (با اون منظوري كه مدنظر شماست) نداريم ، ولي با عملگر هاي بيتي (مانند & و | و ^ و ~ و << و >> ) ميتوني به تك تك بيت هاي يك متغير دسترسي داشته باشي. اگه مشكلي در اين زمينه بود در خدمتم.

    Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوعات مشابه

  1. mmc با زبان c
    توسط shohadayehagh در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 102
    آخرين نوشته: 2016/03/07, 17:27
  2. زبان C
    توسط sh90 در انجمن C , C++ , C#
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2014/08/16, 23:04
  3. استفاده از يک زبان برنامه نويسي در زبان ديگر
    توسط mania59 در انجمن سایر مطالب مرتبط با ميکرو ها و پروسسورها
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2014/05/21, 12:26
  4. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2013/06/25, 00:54
  5. PIC در مقابل DsPIC زبان C در مقابل زبان بیسیک
    توسط sezareta در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/11/05, 18:14

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •