ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11
  1. #1
    2012/06/02
    1,305
    15
    IRT

    سوال درباره ي مفسر يا INTERPRETER

    سلام دوستان.
    چند سوال درباره ي مفسر ها داشتم.
    1- چجوري کار ميکنه؟
    2- مثلا من اگه بخوام در VB برنامه اي بنويسم که وقتي بهش فرمان دادم PRINT "ECA" عبارت ECA رو در خط فرمان بنويسه چکار بايد بکنم؟
    خواشا ساده توضيح بديد که راحت بتونم متوجه شم.
    (راستش رو بخواين هدف اصليم پياده سازي روي ميکروکنترلر هاي ARM هستش ولي ميخوام با کامپيوتر شروع کنم)
  2. #2
    2011/03/18
    تهران
    574
    2

    پاسخ : سوال درباره ي مفسر يا INTERPRETER

    ميخواي يه زبون اسکريپتي تعريف کني؟
    مثل پايتون و جاوا اسکريپت و HTML و PHP و ...؟
    چند تا دستور داري؟ بايد تک تک دستورارو براشون کد بنويسي و تعريف کني کارشونو.
    مثلا براي همون دستور پرينت بايد تعريف کني که اگه يه خط با کلمه print شروع شد بعد از يه اسپيس هرچي که جلوش هست رو به عنوان پارامتر بگيره و کار مورد نظر رو روش انجام بده.
    ;()((void (*)(void))0x0000))
  3. #3
    2012/06/02
    1,305
    15
    IRT

    پاسخ : سوال درباره ي مفسر يا INTERPRETER

    1- قراره مفسر بيسيک باشه(بله)

    2- دستورات زياد نيستن (جمع - تفريق - PRINT - تعريف متغير(فقط STRING و INTEGER) دستور GOTO )
    3- اگه امکان داره ميشه يک نمونه کد بذارين؟(ترجيحا بيسيک ولي اگه C هم شد مشکل نداره . چون تا حدودي سي رو بلدم)


    ممنون از جوابتون :wow:
  4. #4
    2011/03/18
    تهران
    574
    2

    پاسخ : سوال درباره ي مفسر يا INTERPRETER

    خيلي هم خوبه
    ولي من هيچ نمونه کدي ندارم متاسفانه
    ولي براي جمع و تفريق و پرينت همون توضيحي که تو پست قبل دادم جواب ميده
    براي تعريف متغيير، 2تا آرايه از نوع اينتيجر و استرينگ تو برنامت تعريف کن که نقش حافظه رم رو داشته باشه، و بعد از هر بار تعريف متغيير تو اسکريپتت يه خونه از آرايه رو براي اون متغيير رزرو کن.
    براي GOTO هم انگار فکري براي ليبلش نکردي :-?، ميتوني به شماره خط اسکريپتت پرش کني.
    پيشنهاد ميکنم يه تابع بنويسي که يه خط از برنامه رو بگيره و اين 5تا دستور رو توي اون خط برسي و اجرا کنه و بعد از اجراي هر خط، خط بعد به تابع ارسال بشه.
    و اگه تو خط کد به GOTO خوردي همونجا تابع رو با پارامتر دستور GOTO فراخوني کن. البته قبل از اجرا هم اگه هر خط از اسکريپت رو تو يه خونه از آرايه بريزي اينجا خيلي کمکت ميکنه.
    ;()((void (*)(void))0x0000))
  5. #5
    2012/06/02
    1,305
    15
    IRT

    پاسخ : سوال درباره ي مفسر يا INTERPRETER

    ممنون از توضيحات خوبتون. از فردا شروع به نوشتن ميکنم. بعد از اين که رو کامپيوتر جواب داد ميرم سراغ ميکرو
    روشی که شما پیشنهاد دادی خیلی خوبه و از همون استفاده میکنم
    موفق باشيد :bye
  6. #6
    2009/10/25
    تهران
    414
    24

    پاسخ : سوال درباره ي مفسر يا INTERPRETER

    نقل قول نوشته اصلی توسط PLASMA
    سلام دوستان.
    چند سوال درباره ي مفسر ها داشتم.
    1- چجوري کار ميکنه؟
    2- مثلا من اگه بخوام در VB برنامه اي بنويسم که وقتي بهش فرمان دادم PRINT "ECA" عبارت ECA رو در خط فرمان بنويسه چکار بايد بکنم؟
    خواشا ساده توضيح بديد که راحت بتونم متوجه شم.
    (راستش رو بخواين هدف اصليم پياده سازي روي ميکروکنترلر هاي ARM هستش ولي ميخوام با کامپيوتر شروع کنم)
    ۱- مفسر یک engine رو خودش داره که برنامه ای که نوشتید رو اون اجرا میکنه. نیاز به گفتن نیست که این موتور حجیمه و سرعتش هم پایینه.
    ۲- این رو نمیدونم من با زبونهای من در آوردی ماکروسافت خیلی کار نکردم

    ولی جدای از شوخی بهتون پیشنهاد میکنم بجای VB با C++ کار کنید. حداقل وقتتون هدر نمیده. باور کنید زبونهایی مثل VB یا java برای میکرو وقت تلف کردنه.
  7. #7
    2012/06/02
    1,305
    15
    IRT

    پاسخ : سوال درباره ي مفسر يا INTERPRETER

    ممنون از پاسختون.
    بله بيسيک به درد کار هاي پيچيده نميخوره و من هم دارم به سمت سي و سي پلاس پلاس حرکت ميکنم(البته براي آرم چاره ي ديگه اي هم نيست)!
  8. #8
    2011/03/18
    تهران
    574
    2

    پاسخ : سوال درباره ي مفسر يا INTERPRETER

    تو اهميت Cو C++ شکي نيست ولي براي هر چيزي اگه بخوايم ازش استفاده کنيم، به نظر من خيلي ظلم به خودمون هست!
    خيلي جاها واقعا نياز پيدا ميکنيم که يه چيزي رو در کمترين زمان ممکن و به راحت ترين روش تست کنيم که ببينيم جواب ميده يا نه، براي اينجور کارا جديدا رفتم سمت پايتون، نعمتيه که قابل وصف نيست، پيشنهاد ميکنم اگه وقت کردين حتما يه سري بهش بزنيد، پشيمون نميشيد.
    ;()((void (*)(void))0x0000))
  9. #9
    2009/10/25
    تهران
    414
    24

    پاسخ : سوال درباره ي مفسر يا INTERPRETER

    نقل قول نوشته اصلی توسط SAJAD-G
    تو اهميت C و C++ شکي نيست ولي براي هر چيزي اگه بخوايم ازش استفاده کنيم، به نظر من خيلي ظلم به خودمون هست!
    خيلي جاها واقعا نياز پيدا ميکنيم که يه چيزي رو در کمترين زمان ممکن و به راحت ترين روش تست کنيم که ببينيم جواب ميده يا نه، براي اينجور کارا جديدا رفتم سمت پايتون، نعمتيه که قابل وصف نيست، پيشنهاد ميکنم اگه وقت کردين حتما يه سري بهش بزنيد، پشيمون نميشيد.
    پایتون مگه برای میکرو هم میتونه کامپایل کنه؟
    ولی استفاده از C ظلم نیست. به این علت که دست برنامه نویس راه میفته. اگر قرار باشه کامپایلرهای راحت دم دست آدم باشن آدم تنبل میشه.
    خوبی استفاده از C هم همینه. حتی برای برنامه های کوچیک. حداقلش اینه که وقتی تست کردیم دیدیم کار میکنه میتونیم همون رو توسعه اش بدیم.
  10. #10
    2011/03/18
    تهران
    574
    2

    پاسخ : سوال درباره ي مفسر يا INTERPRETER

    پايتون رو برا ميکروشو هنوز نديدم.
    ولي براي کاراي سمت کامپيوتر، الان خيلي کم ميبينم که از C++ خالي استفاده کنن.
    إ¾إ¾
    ;()((void (*)(void))0x0000))
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوعات مشابه

  1. سوال درباره ADC ؟
    توسط majid.4206 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2018/05/21, 15:36
  2. سوال درباره vc++
    توسط ben-robot در انجمن C , C++ , C#
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2014/07/07, 21:16
  3. نوشتن مفسر در C
    توسط IRT در انجمن C , C++ , C#
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2014/05/23, 21:16
  4. سوال درباره adc
    توسط silicon0 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2014/05/15, 18:37
  5. چند تا سوال درباره ی avr و mmc
    توسط erfan m در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/09/19, 10:58

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •