ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوع: pic

  1. #1
    2012/07/01
    13
    0

    pic

    سلام من یه سری داده دارم میخوام بریزمشون روی میکرو و بعد به صورت سیگنال خارجشون کنم تعدادشونم زیاده میکرومم pic 16f877a هستش ولی نمیدونم چجوری این کارو انجام بدم. برای دیجیتال کردنشون باید چیکار کنم؟
    لطفا اگه کسی میتونه کمکم کنه
    اینم یه سری از داده هامه

    Elapsed time ECG
    hh:mm:ss.mmm (mV)
    0:00.000 -0.273
    0:00.004 -0.307
    0:00.008 -0.297
    0:00.012 -0.320
    0:00.016 -0.333
    0:00.020 -0.335
    0:00.024 -0.338
    0:00.028 -0.325
    0:00.032 -0.328
    0:00.036 -0.295
    0:00.040 -0.345
    0:00.044 -0.278
    0:00.048 -0.328
    0:00.052 -0.347
    0:00.056 -0.375
    0:00.060 -0.328
    0:00.064 -0.300
    0:00.068 -0.307
    0:00.072 -0.297
    0:00.076 -0.285
    0:00.080 -0.278
    0:00.084 -0.297
    0:00.088 -0.300
    0:00.092 -0.247
    0:00.096 -0.260
    0:00.100 -0.263
  2. #2
    2007/11/22
    تبریز
    2,483
    492

    پاسخ : pic

    سلام.
    ممکنه بيشتر توضيح بفرمايين؟
    اين ولتاژها رو ميخواين توليد کنين به مدت زماني که نوشته شده؟
    منظورتون از:
    نقل قول نوشته اصلی توسط vampiiire
    براي ديجيتال کردنشون بايد چيکار کنم؟
    چيه؟
    اين داده ها همواره ثابت هستن؟ يا نياز به تغيير خواهند داشت؟

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  3. #3
    2011/01/29
    تهران
    484
    16

    پاسخ : pic

    کاش یه کم بیشتر توضیح میدادید . چون خیلی جای ابهام داره.
    بهرحال.
    پنج تا متغیر میشه.
    میلی ثانیه
    ثانیه
    دقیقه
    ساعت
    میلی ولت
    -----
    به ترتیب نوع متغیر هات میشه:
    unsigned int16
    unsigned int8
    unsigned int8
    unsigned int8
    float
    البته با توجه به اینکه شما به اعشارش احتیاج ندارید و همیشه متغیر رو کوچکتر از یک در نظر می گیرید . متغیر آخر که همون سیگنال ECG شما باشه رو می تونید همون unsigned int16 در نظر بگیرید( چون به احتمال قوی می خواید این رو به صورت نمودار تو یه نمایشگر در مرحله بعد نشون بدید و برای نمایشگر و برای برنامه نویسی شما اینجوری راحت تره)
    دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.
  4. #4
    2012/07/01
    13
    0

    پاسخ : pic

    نقل قول نوشته اصلی توسط شاهرخ
    سلام.
    ممکنه بيشتر توضيح بفرمايين؟
    اين ولتاژها رو ميخواين توليد کنين به مدت زماني که نوشته شده؟
    منظورتون از: چيه؟
    اين داده ها همواره ثابت هستن؟ يا نياز به تغيير خواهند داشت؟

    با زمان هاش کاری ندارم براشون delay تعریف می کنم مشکلم سر باینری کردن عددهامه. دستوری پیدا نکردم که دسیمالو به باینری تبدیل کنه چون می خوام lcd گرافیکی بزارم باید باینری باشن عددهامم در هر سیکل تکرار میشه حدودا در هر سیکل قلبی 250 تا عدد دارم. اگر هم بتونم راهی پیدا کنم که این همه عدد وارد نکنم خیلی خوب میشه چون باید این کار رو برای 3 بیماری تکرار کنم.
  5. #5
    2011/01/29
    تهران
    484
    16

    پاسخ : pic

    بازم خیلی جای سوال هست.
    مثلا اینکه از چه برنامه و کامپایلری استفاده می کنید ؟ ( من یه مقدار ccs بلدم و در موارد دیگه نمی تونم کمک کنم )
    یا اینکه آیا این مقادیر رو می خواید از سنسور بخونید یا اینکه می خواید دستی وارد کنید؟
    ببینید عدد ها همگی به صورت باینری تو میکرو ذخیره میشن . ولی این ما هستیم که می گیم چه شکلی دیده بشن .
    بذارین واضح تر بگم و مثال بزنم:
    مثلا اگر شما بخواید سیگنال رو به وسیله یک سنسور بخونید کاری که انجام می دید اینه که یا دیتا رو به صورت ولتاژ می دید به ورودی آنالوگ می کرو یا به صورت ارتباط سریال عدد رو می فرستید به میکرو یا به صورت موازی. که راحت ترین و بهترین کار همون ولتاژه.
    بعد از اینکه ولتاژ وارد میکرو شد ، خود به خود تبدیل به عدد می شه و بعد شما اون رو با ضرب و تقسیم تبدیل می کنید به عددی که میلی ولت رو نشون میده ( این عدد با فرمت هگز هست ولی برای شما فرقی نمی کنه چون موقع نمایش دادن می تونید اون رو بوسیله نوع نمایش به صورت باینری ، دسیمال یا هرچی دوست دارید نشون بدید )
    مثلا در ccs که من باهاش کار می کنم اگر شما هر کدام از این دستورات را بزنید عدد شما به یک صورت نشون داده میشه:
    printf("%d",ECG_Voltage);
    printf("%u",ECG_Voltage);
    توضیحش هم اینجوریه:
    کد:
    c
     Character
     
    s
     String or character
     
    u
     Unsigned int
     
    d
     Signed int
     
    Lu
     Long unsigned int
     
    Ld
     Long signed int
     
    x
     Hex int (lower case)
     
    X
     Hex int (upper case)
     
    Lx
     Hex long int (lower case)
     
    LX
     Hex long int (upper case)
     
    f
     Float with truncated decimal
     
    g
     Float with rounded decimal
     
    e
     Float in exponential format
     
    w
     Unsigned int with decimal place inserted. Specify two numbers for n. The first is a total field width. The second is the desired number of decimal places.
    اگر هم می خواید نمودار بکشید دیگه نیازی به فرمت عدد ندارید و به x و y احتیاج دارید
    و y رو اگر همون ولتاژ الکتروکاردیوگراف در نظر بگیریم مهم نیست که چه فرمتی داشته باشه و حالت نسبی پیدا می کنه با مقادیر مینیمم و ماکزیمم . توضیح اینکه : مینیمم که همون صفر ولت باشه میشه پایین ترین حدی که شما در نمودارتون در نظر می گیرید و ماگزیمم ولتاژ هم میشه بالاترین نقطه نمودارتون و اعدادی که وارد میشن رو با این نسبت بسنجین و نسبت به این اعداد نمایش بدید :nerd:
    باز میگم سوال شما خیلی جای ابهام داره و اگر من بخوام تمام حدس هایی که میزنم رو توضیح بدم خیلی زیاد میشه.
    نکنه اصلا می خواید سیگنال رو بسازید و بدید بیرون؟!؟! چون delay فقط به همین درد می خوره؟؟!!؟!؟
    بهتره که سخت افزار و نرم افزاری که تا اینجا درست کردید رو بذارید و توضیح بیشتری بدید
    یا علی
    دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.
  6. #6
    2012/07/01
    13
    0

    پاسخ : pic

    برای برنامه نویسی از زبان بیسیک استفاده می کنم
    عددهامو نمیخوام از سنسور بخونم چون سیگنال ثبت شده ندارم میخوام خودم تو برنامه دستی وارد کنم. اگر سیگنالو از بیرون میدادم از دستور adc_read استفاده می کردم ولی الان برای اینکه بتونم عددهامو روی پورت خروجیم بریزم مثلا portB باید عددهامو باینری کنم مگر اینکه به گفته شما عددی که به صورت دسیمال وارد میکنم اگر به پورت خروجی بفرستم باینری ذخیره بشه که در این صورت فعلا مشکلم حل میشه
  7. #7
    2007/11/22
    تبریز
    2,483
    492

    پاسخ : pic

    نميدونم اين کار شما چه توجيهي داره؟ اما براي وارد کردن اينهمه عدد به صورت دستي بايد از کيبرد استفاده کنين.يا از دوتا کليد up/down براي تنظيم عدد و يه کليد هم براي ارسال. يه راه ديگه هم اينه که اين اعداد تو کامپيوتر باشن و به صورت سريال به ميکرو ارسال بشه.

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  8. #8
    2012/07/01
    13
    0

    پاسخ : pic

    نقل قول نوشته اصلی توسط شاهرخ
    نميدونم اين کار شما چه توجيهي داره؟ اما براي وارد کردن اينهمه عدد به صورت دستي بايد از کيبرد استفاده کنين.يا از دوتا کليد up/down براي تنظيم عدد و يه کليد هم براي ارسال. يه راه ديگه هم اينه که اين اعداد تو کامپيوتر باشن و به صورت سريال به ميکرو ارسال بشه.
    می خوام عددهامو در داخل برنامه وارد کنم نه اینکه به پایه آنالوگ میکرو عدد بدم بعد از هر عدد هم delay بذارم که با فاصله زمانی مشخصی بیرون بیان و این کار در هر سیکل تکرار شه
  9. #9
    2007/11/22
    تبریز
    2,483
    492

    پاسخ : pic

    اون وقت اين عددها تغيير نميکنن؟
    اگه آره،اين فرمايش شما،يعني شما ميخواين با هربار تغيير اعداد، ميکرو رو دوباره پروگرم کنين!

    نقل قول نوشته اصلی توسط vampiiire
    مي خوام عددهامو در داخل برنامه وارد کنم
    ضمنا

    نقل قول نوشته اصلی توسط vampiiire
    اگر هم بتونم راهي پيدا کنم که اين همه عدد وارد نکنم خيلي خوب ميشه چون بايد اين کار رو براي 3 بيماري تکرار کنم.
    اين عددها کجا هستن که شما نميخواين دونه دونه وارد کنين؟

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  10. #10
    2012/07/01
    13
    0

    پاسخ : pic

    نه عددها در هر سیکل دوباره تکرار میشن و میبرمشون داخل حلقه
    ومنظورم هم از
    اگر هم بتونم راهي پيدا کنم که اين همه عدد وارد نکنم خيلي خوب ميشه چون بايد اين کار رو براي 3 بيماري تکرار کنم.
    اینه که میتونستم سیگنال ثبت شده گیر بیارم ولی حالا مهم نیست با همین اعداد کارمو شروع کردم
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •