ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






کاربران برچسب زده شده

صفحه 27 از 88 نخست ... 17181920212223242526272829303132333435363777 ... آخرین
نمایش نتایج: از 261 به 270 از 874
  1. #261
    2013/01/28
    174
    5

    پاسخ : کوچ کردن از کدويژن به AtmelStudio

    نقل قول نوشته اصلی توسط hanamohsen
    با سلام خدمت دوستان
    ميشه نحوه ساخت کتابخونه رو هم يادمون بديد،مرسي
    به اینجا سربزنید
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=79291.0]
    گاهی افرادی به موفقیت های بزرگ می رسند، تنها به این دلیل ساده که نمی دانند کاری که به آن دست زده اند بسیار دشوار، بلکه غیر ممکن است.
  2. #262
    2012/04/16
    Sدهگلان
    118
    0

    پاسخ : کوچ کردن از کدويژن به AtmelStudio

    نقل قول نوشته اصلی توسط Hamed Gh
    براي ديباگ کردن اول بايد ابزار ديباگ انتخاب بشه از مسير زير:

    project - آخرين گزينه ( يا ALT+F7 ) - برگه Tool - قسمت Selected debugger/programmer

    يا از قسمت بالا کنار اسم ميکرو گزينه اي هست به اسم No tool selected با آيکون چکش

    اگه از Simulator استفاده مي کني هرگز زمان واقعي نداري چون سرعت Simulator خيلي خيلي کندتر از زمان واقعي هست (شايد هزار بار)
    اگه فقط در حد تست ورودي و خروجي هاست بهتره مقدار delay خيلي کم بشه مثلا در حد 10ms يا شايد کمتر
    در غير اين صورت تو پروتئوس و براي زمان واقعي تر به صورت عملي تست بشه
    من منظورم از سوال دومي يعني delay در مورد debug نبود،مثلا يه برنامه ساده چشمک زن رو قتي تو codevision قبلا ميبستيم delayهاي که ميذاشتيم تو برنامه بعد مياورديم رو سخت افزار program ميکرديم واقعي بود يعني 2 ثانيه تقريبا 2 ثانيه بود ولي تو atmelstudio اينجوري نيست خيلي خيلي تفاوت دراه ايا به فرکانس کاري مدار ربط داره که ميدونم ربط داره چون وقتي تغيير ميدادم فرکانسو تغيير ميکرد حالا من ميخوام به يه زمان واقعي دست پيدا کنم بايد کي رو ببينم؟؟؟؟ :cry:
    وه کو شیتان شیتی تو بوم
  3. #263
    2013/01/28
    174
    5

    پاسخ : کوچ کردن از کدويژن به AtmelStudio

    همونطور که میدونید برای داشتن زمان واقعیتر باید فرکانس کاری مدار (موقع تنظیم فیوزبیتها) با فرکانسی که در برنامه تعیین میشه برابر باشه
    نکته بعد تنظیم Optimization هست که نباید روی 0o تنظیم بشه
    گاهی افرادی به موفقیت های بزرگ می رسند، تنها به این دلیل ساده که نمی دانند کاری که به آن دست زده اند بسیار دشوار، بلکه غیر ممکن است.
  4. #264
    2012/04/16
    Sدهگلان
    118
    0

    پاسخ : کوچ کردن از کدويژن به AtmelStudio

    نقل قول نوشته اصلی توسط Hamed Gh
    همونطور که ميدونيد براي داشتن زمان واقعيتر بايد فرکانس کاري مدار (موقع تنظيم فيوزبيتها) با فرکانسي که در برنامه تعيين ميشه برابر باشه
    نکته بعد تنظيم Optimization هست که نبايد روي 0o تنظيم بشه
    Optimization بايد روي چند تنظيم بشه؟
    وه کو شیتان شیتی تو بوم
  5. #265
    2013/01/28
    174
    5

    پاسخ : کوچ کردن از کدويژن به AtmelStudio

    Optimization بايد روي چند تنظيم بشه؟
    تفاوت زیادی ندارند فقط بهتره که 0o نباشه
    بیشتر برای بهینه سازی کد خروجی هست و تو برنامه های خیلی سنگین بیشتر تاثیر داره

    برای مورد شما نباید مشکلی پیش بیاد چون ماکزیمم تاخیر تا 6.5535 ثانیه هم قابل قبوله
    شاید بهتر باشه نمونه کد بذارین
    تو پروتئوس هم اینجوریه؟
    گاهی افرادی به موفقیت های بزرگ می رسند، تنها به این دلیل ساده که نمی دانند کاری که به آن دست زده اند بسیار دشوار، بلکه غیر ممکن است.
  6. #266
    2013/01/28
    174
    5

    پاسخ : کوچ کردن از کدويژن به AtmelStudio

    در رابطه با Optimization

    هر شکل از بهینه سازی با یک فلگ مشخص میشه که چهار نوع اون در دسترس هستند :

    O0- : در این حالت هیچگونه عمل بهینه سازی در رابطه با کد تولیدی توسط کامپایلر انجام نمیشود
    O1- : در این حالت کامپایلر کد را به لحاظ سرعت اجرا در سطح یک بهینه تولید میکنه
    O2- : در این حالت کامپایلر کد را به لحاظ سرعت اجرا در سطح دو بهینه تولید میکنه
    O3- : در این حالت کامپایلر کد را به لحاظ سرعت اجرا در سطح سه بهینه تولید میکنه
    Os- : در این حالت کامپایلر کد را به لحاظ حجم کد تولیدی در بهینه ترین سطح تولید میکنه

    اگر شکل بهینه سازی که مد نظرتون هست و اون ترکیب مورد نظرتون توی هیچکدوم از موارد فوق نیست میتونید فلگ های
    مربوط به بهینه سازی موردنظر تون رو در فیلد other optimization flag وارد کنید ، همچنین میتونید از طریق چک باکس
    موجود 4 تا فلگ دیگه رو با توجه به نیازتون هم فعال و یا غیر فعال کنید

    برای اطلاعات بیشتر در مورد فلگ های بهینه سازی در avrgcc به لینک زیر که منوآل خود gcc هست مراجعه کنید :
    http://gcc.gnu.org/onlinedocs/gcc-4.3.3/gcc/Optimize-Options.html#Optimize-Options
    گاهی افرادی به موفقیت های بزرگ می رسند، تنها به این دلیل ساده که نمی دانند کاری که به آن دست زده اند بسیار دشوار، بلکه غیر ممکن است.
  7. #267
    2012/08/09
    328
    8

    پاسخ : کوچ کردن از کدويژن به AtmelStudio

    سلام

    در صورتي که يک کتابخانه با زبان ++c نوشته باشه ، آيا ميشه در پروژه اي با زبان c از اون استفاده کرد ؟ چه تغييراتي بايد اعمال بشه ؟

    باتشکر .
  8. #268
    2008/05/26
    1,045
    565

    پاسخ : کوچ کردن از کدويژن به AtmelStudio

    سلام
    کار عملگر ## در زبون c چي هست؟؟
    مثلا ماکرو زير:
    کد:
    #define _CONCAT(a,b) a##b
  9. #269
    2011/11/25
    نايين
    715
    29

    پاسخ : کوچ کردن از کدويژن به AtmelStudio

    نقل قول نوشته اصلی توسط aseok
    سلام

    در صورتي که يک کتابخانه با زبان ++c نوشته باشه ، آيا ميشه در پروژه اي با زبان c از اون استفاده کرد ؟ چه تغييراتي بايد اعمال بشه ؟

    باتشکر .
    سلام
    باید کد دیده بشه .
    تغییراتم به نسبت کد است.
    راه اندازي ماژول nrf24l01p براي codevision (ارتباط بيسيم بين دو ميکرو) : Hidden Content Hidden Content AtmelStudio
    نحوه نوشتن اصولي يک لايبرري و درايور نرم افزاري( بصورت ساده) : Hidden Content http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82130.0 سفارش راه انداز ماژول هاي مختلف توسط اعضاي انجمن
    انشالله به زودي تاپيک ها به روز رساني خواهد شد،
  10. #270
    2011/11/25
    نايين
    715
    29

    پاسخ : کوچ کردن از کدويژن به AtmelStudio

    نقل قول نوشته اصلی توسط M3R
    سلام
    کار عملگر ## در زبون c چي هست؟؟
    مثلا ماکرو زير:
    کد:
    #define _CONCAT(a,b) a##b
    سلام
    قبلا مفصل در اینباره در همین تاپیک توضیح داده شده ( به همراه مثال)
    راه اندازي ماژول nrf24l01p براي codevision (ارتباط بيسيم بين دو ميکرو) : Hidden Content Hidden Content AtmelStudio
    نحوه نوشتن اصولي يک لايبرري و درايور نرم افزاري( بصورت ساده) : Hidden Content http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82130.0 سفارش راه انداز ماژول هاي مختلف توسط اعضاي انجمن
    انشالله به زودي تاپيک ها به روز رساني خواهد شد،
صفحه 27 از 88 نخست ... 17181920212223242526272829303132333435363777 ... آخرین
نمایش نتایج: از 261 به 270 از 874

موضوعات مشابه

  1. AtmelStudio
    توسط majidshahbazi68 در انجمن XMEGA
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2015/07/13, 15:41
  2. اضافه کردن پروگرمر AVR911 به AtmelStudio 6
    توسط hmd810 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2014/05/21, 20:11
  3. شبکه کردن با i2c در کدويژن
    توسط pezhhan در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2013/09/13, 21:35
  4. مشکل در پروگرم کردن atmega16با کدويژن
    توسط MARMARGOON در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2013/04/22, 14:07
  5. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2013/02/06, 09:01

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •