ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






کاربران برچسب زده شده

صفحه 62 از 88 نخست ... 12525354555657585960616263646566676869707172 ... آخرین
نمایش نتایج: از 611 به 620 از 874
  1. #611
    2008/08/02
    تهران
    1,292
    15

    پاسخ : کوچ کردن از کدويژن به AtmelStudio

    فایل پروژتونو بذارید

    نقل قول نوشته اصلی توسط ((O-I-O))
    والا من اینجوری مینویسم ایراد نمیگیره:
    کد:
    #define F_CPU=8000000UL
    البته اگه تو برنامه هدر delay.h دارید اینو قبلش باید بنویسید.
    نباید هم ایراد بگیره چون خطای سینتکس نداره
    گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی
  2. #612
    2013/07/10
    612
    34

    پاسخ : کوچ کردن از کدويژن به AtmelStudio

    دوستان اين برنامه اصلش تو کدويژن بوده . مال اقاي نوربخش راه اندازي ال سي دي رنگي 6100 . ولي من با تمل برگردوندم . که اين خطا را ميده . هر دو فايل تو زيپ گذاشتم ببينيد خودتون ميتونيد درستش کنيد . ممنون ميشم .

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  3. #613
    2008/05/26
    1,045
    565

    پاسخ : کوچ کردن از کدويژن به AtmelStudio

    نقل قول نوشته اصلی توسط سميراا
    سلام
    شما بفرماييد کجا مشکل دارم اينم سند .....

    سلام
    باید اینجوری بنویسی:
    F_CPU=8000000UL
  4. #614
    2013/07/10
    612
    34

    پاسخ : کوچ کردن از کدويژن به AtmelStudio

    نقل قول نوشته اصلی توسط goldenmasoud
    سلام
    بايد اينجوري بنويسي:
    F_CPU=8000000UL
    ايول دقتتون عالي هست . درست شد البته يه ارور ديگه ميده که ربطي به اين نداره بازم تشکر :applause:
  5. #615
    2006/11/06
    6
    0

    پاسخ : کوچ کردن از کدويژن به AtmelStudio

    سلام دوستان
    من هم به دلایلی به atmel کوچ کردم موقتا ولی چیزی که من از سایت اتمل دانلود کردم atmlel studio 6.2 هست که محیط نسبتا جذابی داره و من توش کد نویسی بدون مشکل هم انجام دادم اما در قسمت debug این ورژن نمی دونم چرا همش از من debug tool می خواد در حالیکه در ورژن 5 ظاهرا شبیه ساز برای debug وجود داره. دوستان اگه از این ورژن استفاده کردن لطفا کمک کنین
  6. #616
    2013/07/10
    612
    34

    پاسخ : کوچ کردن از کدويژن به AtmelStudio

    سلام جناب مرتضوی
    شما که استارت این تاپیک را زدید . لطف کنید و هر چی توابع و کتابخانه برای اتمل استدیو هست و کار برد داره را قرار بدین
    ممنون .
    :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd:
  7. #617
    2011/11/25
    نايين
    715
    29

    پاسخ : کوچ کردن از کدويژن به AtmelStudio

    با عرض سلام خدمت همه ی دوستان عزیز

    از اینکه نتونستم به نحو احسنت به فعالیت در این تاپیک و انجمن ادامه بدهم عذر میخوام. والبته خوشحالم تاپیک هایی که خیلی وقت پیش ایجاد شده هنوز با کمک دوستان پیش میروند و استقبال میشوند. امیدوارم مطالب نقطه ی موثری برای دوستان بازدید کننده باشند.


    در رابطه با پست قبلی من به درستی متوجه منظور شما نشدم.
    کتابخانه ها و توابع زیادی سازگار با کامپایلر avr-gcc ( کامپایلر در نظر گرفته شده برای این IDE ) وجود دارد و نوشته شده است . که با توجه به اپلیکیشن ها و کاربرد های مختلف مورد استفاده قرار میگیرند.
    البته اگر کاربرد خاصی مد نظرتون هست بفرمایید تا من یا هر کدام از دوستان راهنمایی کنند.
    راه اندازي ماژول nrf24l01p براي codevision (ارتباط بيسيم بين دو ميکرو) : Hidden Content Hidden Content AtmelStudio
    نحوه نوشتن اصولي يک لايبرري و درايور نرم افزاري( بصورت ساده) : Hidden Content http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82130.0 سفارش راه انداز ماژول هاي مختلف توسط اعضاي انجمن
    انشالله به زودي تاپيک ها به روز رساني خواهد شد،
  8. #618
    2013/07/10
    612
    34

    پاسخ : کوچ کردن از کدويژن به AtmelStudio

    ببخشید که دیر جواب میدم اقا سید . هر کاری میکردم اکانتم فعال نمیشد که جواب بدم
    من یک سری توابع برای راه اندازی کانتر میکرو یا کتابخونش و هم چنین برای ال سی دی 240 ×128 گرافیکی برای راه اندازیش و توابعی در مورد تاچ این ال سی دی و ساعت با تاریخ شمسی میخواستم .
    از توابع جناب نوربخش استفاده کردم ولی نتونستم روتینی پیدا کنم که بشه مقدار یه متغییر را روی ال سی دی نشون بدم
    فکر کنم توابع و کتابخونه ها که ذکر کردم زیاد شد . :redface:
    نمونه برنامه با فایل تست در پروتوس را قرار دادم . تابع TEST11 تو برنامه را چک کنید ببینید که چطوری میتونم مقدار متغییر C را که تو حلقه for هست روی ال سی دی نشون بدم . از چه روتینی استفاده کنم ممنون........

    و یه سوال دیگه چطوری عکس ها را تو این ال سی دی قرار دهم / منظورم با چه نرم افزاری این کار را بکنم

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  9. #619
    2013/07/10
    612
    34

    پاسخ : کوچ کردن از کدويژن به AtmelStudio

    جناب مرتضوی اگه جوابم را ندادین گوچ میکنم به همون جایی که بودم به زادگاه اصلیم کدویژن ها . :mrgreen:
  10. #620
    2013/08/26
    486
    28

    پاسخ : کوچ کردن از کدويژن به AtmelStudio

    من یه pdf دارم که در رابطه با تبدیل تاریخ هاست اگه به کارتون میاد بزارم
    .The best question deserves a better answer
    =-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=
    «پناه»می برم «به خدا»
    از عـیبی که ، «امروز» در خود می بینم، و «دیروز» «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب» ملامت کرده ام.
    محتاط باشیم، در «سرزنش» و «قضاوت کردن دیگران». وقتی نه از «دیروز او» خبر داریم و نه از "فردای خودمان" .
صفحه 62 از 88 نخست ... 12525354555657585960616263646566676869707172 ... آخرین
نمایش نتایج: از 611 به 620 از 874

موضوعات مشابه

  1. AtmelStudio
    توسط majidshahbazi68 در انجمن XMEGA
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2015/07/13, 15:41
  2. اضافه کردن پروگرمر AVR911 به AtmelStudio 6
    توسط hmd810 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2014/05/21, 20:11
  3. شبکه کردن با i2c در کدويژن
    توسط pezhhan در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2013/09/13, 21:35
  4. مشکل در پروگرم کردن atmega16با کدويژن
    توسط MARMARGOON در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2013/04/22, 14:07
  5. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2013/02/06, 09:01

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •