ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






کاربران برچسب زده شده

صفحه 63 از 88 نخست ... 13535455565758596061626364656667686970717273 ... آخرین
نمایش نتایج: از 621 به 630 از 874
  1. #621
    2013/07/10
    612
    34

    پاسخ : کوچ کردن از کدويژن به AtmelStudio

    نقل قول نوشته اصلی توسط •.´™ مَسِِــــح`.•
    من یه pdf دارم که در رابطه با تبدیل تاریخ هاست اگه به کارتون میاد بزارم
    ممنون میشم . اگه برا اتمل باشه . واقعیتش از کدویژن دیگه بیزار شدم .
  2. #622
    2013/08/26
    486
    28

    پاسخ : کوچ کردن از کدويژن به AtmelStudio

    چیزه خاصی ندراه به راحتی برای کامپایلر مورد نظر شما قابل تغیره
    کد:
    http://s6.picofile.com/file/8178445768/Tabdil_C.pdf.html
    .The best question deserves a better answer
    =-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=
    «پناه»می برم «به خدا»
    از عـیبی که ، «امروز» در خود می بینم، و «دیروز» «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب» ملامت کرده ام.
    محتاط باشیم، در «سرزنش» و «قضاوت کردن دیگران». وقتی نه از «دیروز او» خبر داریم و نه از "فردای خودمان" .
  3. #623
    2013/07/10
    612
    34

    پاسخ : کوچ کردن از کدويژن به AtmelStudio

    نقل قول نوشته اصلی توسط •.´™ مَسِِــــح`.•
    چیزه خاصی ندراه به راحتی برای کامپایلر مورد نظر شما قابل تغیره
    کد:
    http://s6.picofile.com/file/8178445768/Tabdil_C.pdf.html
    چشمام قرمز شد تا تونستم کد ها تون را ببینم . : اگه هم میشد اینا بصورت کتابخونه بود خیلی بهتر بود تا به برنامه اینکلود میکردم و فقط با نوشتن چند تا روتینش برنامه اجرا میشد فکر کنم بهتر بود
    در هر صورت متشکرم . لطف کردین :nerd:
  4. #624
    2013/08/26
    486
    28

    پاسخ : کوچ کردن از کدويژن به AtmelStudio

    pdf قابلیت بزرگنمایی داره :mrgreen: :mrgreen:
    .The best question deserves a better answer
    =-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=
    «پناه»می برم «به خدا»
    از عـیبی که ، «امروز» در خود می بینم، و «دیروز» «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب» ملامت کرده ام.
    محتاط باشیم، در «سرزنش» و «قضاوت کردن دیگران». وقتی نه از «دیروز او» خبر داریم و نه از "فردای خودمان" .
  5. #625
    2011/11/25
    نايين
    715
    29

    پاسخ : کوچ کردن از کدويژن به AtmelStudio

    نقل قول نوشته اصلی توسط سميراا
    ببخشید که دیر جواب میدم اقا سید . هر کاری میکردم اکانتم فعال نمیشد که جواب بدم
    من یک سری توابع برای راه اندازی کانتر میکرو یا کتابخونش و هم چنین برای ال سی دی 240 ×128 گرافیکی برای راه اندازیش و توابعی در مورد تاچ این ال سی دی و ساعت با تاریخ شمسی میخواستم .
    از توابع جناب نوربخش استفاده کردم ولی نتونستم روتینی پیدا کنم که بشه مقدار یه متغییر را روی ال سی دی نشون بدم
    فکر کنم توابع و کتابخونه ها که ذکر کردم زیاد شد . :redface:
    نمونه برنامه با فایل تست در پروتوس را قرار دادم . تابع TEST11 تو برنامه را چک کنید ببینید که چطوری میتونم مقدار متغییر C را که تو حلقه for هست روی ال سی دی نشون بدم . از چه روتینی استفاده کنم ممنون........

    و یه سوال دیگه چطوری عکس ها را تو این ال سی دی قرار دهم / منظورم با چه نرم افزاری این کار را بکنم

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    در صورتی که ال سی دی خاصی مد نظرتون هست بایستی یک مشخصاتی ازش بدید . در رابطه با ال سی دی ها کتابخانه ها و راه اندازهای نرم افزاری فراوانی وجود دارد .
    در رابطه با برنامه تون :
    وقتی شما میتوانید یک رشته را روی ال سی دی نمایش دهید ، پس به راحتی میتوانید یک دیتا آبجکت از نوع عددی هم نمایش دهید. به چه طریق ؟ باید عدد مورد نظرتون را به رشته تبدیل کنید . ( با کمک یک بافر موقتی) ( در ادامه توضیح میدم...)

    من متاسفانه الان نمیتونم برنامه تون را کامپایل کنم . ولی در رابطه با اون قسمتی که مشکل داشتید ( حلقه for تابع test11 ) :
    من تیکه کد را قرار میدهم و با هم اون رو بررسی میکنیم:
    کد:
    void test11(void)
    {
    //T6963_ClearGraphic();
    	
    LcdFontXScale(10);
    LcdFontYScale(10);
    LcdFont(AF12x16);
    
    
    
    //SetLine(0,1);
     for (c = 0;c < 1000;c++);
     {
    	 
     
    
    _delay_ms(500);
     }
     
     
    }
    1- اولین نکته اینکه من نمیدونم این مشکل سهوا بودا یا اصلا قصد چیزه دیگه ای بوده که شما بعد از بستن پرانتز for یک ; گذاشتید . با اینکار اصلا بلوک دستورات for اجرا نمیشود.

    2- دومین نکته : در رابطه با دیتا آبجکت c (یا همون متغییر c ) شما c را به عنوان یک دیتا آبجکت از نوع char تعریف کردید . چون شما فقط میخواید یک شمارنده داشته باشید زیاد نوعش مهم نیست چه char چه unsigned char چه int چه unsigned int چه .... . ولی باید به یک نکته توجه کنید که در تمام کامپایلرهای c دیتا آبجکت های از نوع char در همه جا یک بایتی هستند . یعنی شما میتوانید از 0 تا 255 داخلش قرار بدهید . ولی شما شرط پایانی را کوچکتر از 1000 گذاشتید . همونطور که گفتم امکان کامپایل برنامه را ندارم تا ببینم عکس العمل کامپایلر با این کد چیه ولی اگر کامپایل بشه ، به احتمال زیاد برنامه در همینجا حلقه بینهایت میخوره . چون با رسیدن مقدار c به 255 ، با اضافه شدن یک واحد به آن مقدارش 0 میشه و هیچوقت به شرط پایان نمیرسه پس یک حلقه بینهایت ایجاد میشه.

    خوب ما فرض میکنیم شما متغییر c را از نوع unsigned int میگیرید تا گنجایش لازم را داشته باشه.

    با اعمال تغییرات با توجه به موارد 1 و 2 کد به شکل زیر در می آید:
    کد:
    unsigned int c; 
    
    .
    .
    .
    
    
    void test11(void)
    {
    //T6963_ClearGraphic();
    	
    LcdFontXScale(10);
    LcdFontYScale(10);
    LcdFont(AF12x16);
    
    
    
    //SetLine(0,1);
     for (c = 0;c < 1000;c++)
     {
    	 
     
    
    _delay_ms(500);
     }
     
     
    }

    3- حالا با توجه به توضیحاتی که دادم برای اینکه مقادیر c را روی صفحه نمایش چاپ کنید باید اونو تبدیل به رشته کنید و سپس با توابعی که در اختیارتون هست روی صفحه نمایش چاپ کنید.
    برای اینکار از یک کتابخانه معروف و استاندارد c استفاده میکنیم : stdlib.h
    در این کتابخانه از تابع itoa استفاده میکنیم.(itoa مخفف integer to ASCII هست )
    این تابع یک بافر (آرایه ای از بایت ها)میگیره به همراه عددی که میخواید تبدیل به رشته کنید و اونو میرزه داخل بافر (برای اینکه حداکثر مقدار c ، 999 میشود پس 3+1 بایت برای بافر کافیه ( 1 بایت برای اینکه همیشه آخر رشته کاراکتر با کد اسکی 0 قرار میگیرد))
    برنامه به این شکل در می آید:
    کد:
    include <stdlib.h>
    
    .
    .
    .
    
    unsigned int c; 
    
    .
    .
    .
    
    
    void test11(void)
    {
    //T6963_ClearGraphic();
    	
    LcdFontXScale(10);
    LcdFontYScale(10);
    LcdFont(AF12x16);
    
    
    
    //SetLine(0,1);
     for (c = 0;c < 1000;c++)
     {
    	char temp_buffer[4];
    	itoa(c,temp_buffer,10);
    	
    	//print temp_buffer on LCD
    	T6963_PutString(temp_buffer);	 
     
    
    _delay_ms(500);
     }
     
     
    }
    راه اندازي ماژول nrf24l01p براي codevision (ارتباط بيسيم بين دو ميکرو) : Hidden Content Hidden Content AtmelStudio
    نحوه نوشتن اصولي يک لايبرري و درايور نرم افزاري( بصورت ساده) : Hidden Content http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82130.0 سفارش راه انداز ماژول هاي مختلف توسط اعضاي انجمن
    انشالله به زودي تاپيک ها به روز رساني خواهد شد،
  6. #626
    2011/11/25
    نايين
    715
    29

    پاسخ : کوچ کردن از کدويژن به AtmelStudio

    نقل قول نوشته اصلی توسط سميراا
    جناب مرتضوی اگه جوابم را ندادین گوچ میکنم به همون جایی که بودم به زادگاه اصلیم کدویژن ها . :mrgreen:
    من چند جا گفتم اینکه مطلقا یک چیز رو بزاریم کنار کار جالبی نیست . من خودم هم از کدویژن هم از اتمل استادیو استفاده میکنم . هر کدوم مزایای مخصوص به خودشو داره .
    اینا همه تکنولوژی محسوب میشه ، اصلا مهم نیست با چی کار میکنید ، بلد بودن کار با این چیزا ( محیط های برنامه نویسی یا زبان های برنامه نویسی یا ماشین ها ( میکروکنترلر ها با پردازنده های مختلف) ) اصلا فن خاص و کار مهمی محسوب نمیشه . اینا همه تکنولوژی هستند . مهم مفاهیمه ، همون چیزایی که تو دانشگاه ها یا با مطالعه مفاهیم از منابع مختلف که برای انجام پروژه در بستر کار انجام میدید، بدست میاد. مهم اینکه که مفاهیم را به خوبی درک کرده باشید و بعد از اون بتونید فکرتون را چطور پیاده سازی کنید که اگر مفاهیم را خوب بدونید ، کار خیلی راحتیه(دیگه میدونید از بالا تا پایین باید چه اتفاقای بفته که فکر شما داخل یک سیستم اجرایی شه)
    راه اندازي ماژول nrf24l01p براي codevision (ارتباط بيسيم بين دو ميکرو) : Hidden Content Hidden Content AtmelStudio
    نحوه نوشتن اصولي يک لايبرري و درايور نرم افزاري( بصورت ساده) : Hidden Content http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82130.0 سفارش راه انداز ماژول هاي مختلف توسط اعضاي انجمن
    انشالله به زودي تاپيک ها به روز رساني خواهد شد،
  7. #627
    2013/07/10
    612
    34

    پاسخ : کوچ کردن از کدويژن به AtmelStudio

    ال سی دی 240 ×128 گرافیکی با چیپ ست T6963 :rolleyes:

    اضافه شده در تاریخ :
    نقل قول نوشته اصلی توسط RubeuS

    1- اولین نکته اینکه من نمیدونم این مشکل سهوا بودا یا اصلا قصد چیزه دیگه ای بوده که شما بعد از بستن پرانتز for یک ; گذاشتید . با اینکار اصلا بلوک دستورات for اجرا نمیشود.
    عرض کنم که البته چون خیلی برنامه نوشتم و فولدر زیادی ساختم که برنامه هام توشون سیو بودن که فقط میخواستم بتونم یه عدد از مقدار متغییر سی را روی ال سی دی بیارم که نتونستم . بخاطر همین زیاد برام مهم نبوده که از چه نوع متغییری و مقدار ان چند باشه استفاده کردم و هم چنین فولدر اصلی برنامه را که تصحیح کرده بودم براتون
    اپ نکرده بودم از این بابت معذرت میخوام تو زحمت افتادین :redface: .

    اضافه شده در تاریخ :
    کد های جدید را هم تست زدم و کامپایل کردم . ولی جز ایجاد چند تا نقطه روی ال سی دی اونم به اندازه فقط یه پیکسل چیزی نشون نداد .
    و یک سوال در مورد این روتین یه کم تو ضیح بدین مخصوصا عدد 10 را از کجا اوردین
    (itoa(c,temp_buffer,10
    ممنونم :nerd: :nerd: :nerd:

    اضافه شده در تاریخ :
    نقل قول نوشته اصلی توسط سميراا
    جناب مرتضوی اگه جوابم را ندادین گوچ میکنم به همون جایی که بودم به زادگاه اصلیم کدویژن ها . :mrgreen:
    بله هر چیزی جای خودش و معایب و مزایای خودش را داره . جدی نبود :redface:
  8. #628
    2011/11/25
    نايين
    715
    29

    پاسخ : کوچ کردن از کدويژن به AtmelStudio

    در رابطه با کتابخانه برای کار با این ال سی دی ( T6963 ) یه مدت وقت لازمه تا روش کار کنم ، ولی چون من این دیوایس رو ندارم ، خودم نمیتونم تست کنم، یک کتابخانه ساده مینویسم و شما تست کنید ،اگر جواب گرفتید یواش یواش ارتقاش میشه داد . الان به دلیل تعطیلات یکم وقتم آزاده میتونم روش کار کنم ،


    در رابطه با تابع itoa من توضیحاتی که برای این تابع نوشته شده قرار میدهم:
    کد:
    /**
      \brief Convert an integer to a string.
    
      The function itoa() converts the integer value from \c val into an
      ASCII representation that will be stored under \c s. The caller
      is responsible for providing sufficient storage in \c s.
    
      \note The minimal size of the buffer \c s depends on the choice of
      radix. For example, if the radix is 2 (binary), you need to supply a buffer
      with a minimal length of 8 * sizeof (int) + 1 characters, i.e. one
      character for each bit plus one for the string terminator. Using a larger
      radix will require a smaller minimal buffer size.
    
      \warning If the buffer is too small, you risk a buffer overflow.
    
      Conversion is done using the \c radix as base, which may be a
      number between 2 (binary conversion) and up to 36. If \c radix
      is greater than 10, the next digit after \c '9' will be the letter
      \c 'a'.
      
      If radix is 10 and val is negative, a minus sign will be prepended.
    
      The itoa() function returns the pointer passed as \c s.
    */
    extern char *itoa(int __val, char *__s, int __radix);
    همین طور که نوشته این تابع یک عدد میگیرد(پارامتر اول) و یک بافر هم میگرد (پارامتر دوم ) و عدد را تبدیل به رشته میکنه و داخل بافر میریزد.
    و اما پارامتر سوم:
    با مقدار دهی به این پارامتر بهش میفهمونید که مبنای عدد چنده . اینجا چون منظور شما چاپ عدد در مبنای دهدهی بود من مقدارش را 10 گذاشتم . پس بش گفتم مبنای عدد 10 باشه(ارقام از 0 تا 9 ) .
    راه اندازي ماژول nrf24l01p براي codevision (ارتباط بيسيم بين دو ميکرو) : Hidden Content Hidden Content AtmelStudio
    نحوه نوشتن اصولي يک لايبرري و درايور نرم افزاري( بصورت ساده) : Hidden Content http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82130.0 سفارش راه انداز ماژول هاي مختلف توسط اعضاي انجمن
    انشالله به زودي تاپيک ها به روز رساني خواهد شد،
  9. #629
    2011/11/25
    نايين
    715
    29

    پاسخ : کوچ کردن از کدويژن به AtmelStudio

    دوستان دیگه هم اگر نیاز به درایور و لایبرری برای آی سی ، ماژول یا دیوایس خاصی در این محیط دارند تا قبل چهارم پنجم عید بگن تا اگر شد به عنوان عیدی سال نو قرار داده بشه :biggrin:
    راه اندازي ماژول nrf24l01p براي codevision (ارتباط بيسيم بين دو ميکرو) : Hidden Content Hidden Content AtmelStudio
    نحوه نوشتن اصولي يک لايبرري و درايور نرم افزاري( بصورت ساده) : Hidden Content http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82130.0 سفارش راه انداز ماژول هاي مختلف توسط اعضاي انجمن
    انشالله به زودي تاپيک ها به روز رساني خواهد شد،
  10. #630
    2013/07/10
    612
    34

    پاسخ : کوچ کردن از کدويژن به AtmelStudio

    نقل قول نوشته اصلی توسط RubeuS
    در رابطه با کتابخانه برای کار با این ال سی دی ( T6963 ) یه مدت وقت لازمه تا روش کار کنم ، ولی چون من این دیوایس رو ندارم ، خودم نمیتونم تست کنم، یک کتابخانه ساده مینویسم و شما تست کنید ،اگر جواب گرفتید یواش یواش ارتقاش میشه داد . الان به دلیل تعطیلات یکم وقتم آزاده میتونم روش کار کنم ،


    در رابطه با تابع itoa من توضیحاتی که برای این تابع نوشته شده قرار میدهم:
    کد:
    /**
      \brief Convert an integer to a string.
    
      The function itoa() converts the integer value from \c val into an
      ASCII representation that will be stored under \c s. The caller
      is responsible for providing sufficient storage in \c s.
    
      \note The minimal size of the buffer \c s depends on the choice of
      radix. For example, if the radix is 2 (binary), you need to supply a buffer
      with a minimal length of 8 * sizeof (int) + 1 characters, i.e. one
      character for each bit plus one for the string terminator. Using a larger
      radix will require a smaller minimal buffer size.
    
      \warning If the buffer is too small, you risk a buffer overflow.
    
      Conversion is done using the \c radix as base, which may be a
      number between 2 (binary conversion) and up to 36. If \c radix
      is greater than 10, the next digit after \c '9' will be the letter
      \c 'a'.
      
      If radix is 10 and val is negative, a minus sign will be prepended.
    
      The itoa() function returns the pointer passed as \c s.
    */
    extern char *itoa(int __val, char *__s, int __radix);
    همین طور که نوشته این تابع یک عدد میگیرد(پارامتر اول) و یک بافر هم میگرد (پارامتر دوم ) و عدد را تبدیل به رشته میکنه و داخل بافر میریزد.
    و اما پارامتر سوم:
    با مقدار دهی به این پارامتر بهش میفهمونید که مبنای عدد چنده . اینجا چون منظور شما چاپ عدد در مبنای دهدهی بود من مقدارش را 10 گذاشتم . پس بش گفتم مبنای عدد 10 باشه(ارقام از 0 تا 9 ) .
    ممنون از توضیحات
    پیشنهادم اینه که برای این که وقتتون گرفته نشه . برای راه اندازی این ال سی دی . و با توجه به این که جناب نور بخش هم زحمت کشیدن و کتابخونش را نوشتن ایا بهتر نیست که همین کتابخونه را کامل کنید و قرار بدین و با توجه به این هم که جناب نوربخش کتابخونه ای برای تاچ و ساعت برای این ال سی دی قرار ندادن اگه لطف کنید و زحمت بکشین این ها را کامل کنید و قرار بدین عالی میشه . البته نظرم من بود :rolleyes:
صفحه 63 از 88 نخست ... 13535455565758596061626364656667686970717273 ... آخرین
نمایش نتایج: از 621 به 630 از 874

موضوعات مشابه

  1. AtmelStudio
    توسط majidshahbazi68 در انجمن XMEGA
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2015/07/13, 15:41
  2. اضافه کردن پروگرمر AVR911 به AtmelStudio 6
    توسط hmd810 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2014/05/21, 20:11
  3. شبکه کردن با i2c در کدويژن
    توسط pezhhan در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2013/09/13, 21:35
  4. مشکل در پروگرم کردن atmega16با کدويژن
    توسط MARMARGOON در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2013/04/22, 14:07
  5. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2013/02/06, 09:01

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •