ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 13 1234567891011 ... آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 130

موضوع: c++ گروهي

  1. #1
    2009/05/17
    225
    0

    c++ گروهي

    سلام به همه!

    اين اولين پستِ من در مورد س++ ترينينگِ ! هيچ ايده*اي ندارم که تا کجا قراره پيش برم...

    1. بخاطر اينکه کيبرد فارسي ندارم و فارسي تايپ کردن با کيبرد لاتين برام واقعا سخته!(چه دليل منطقيي واقعا ؛) )

    2. بسته به اينکه چقدر فيدبک مثبت بگيرم تصميم ميگيرم که ادامه بدم يا نه

    پي*دي*افِ خود cplusplus.com در مورد c++ مي*شه رفرنسمون..

    يه نکتهٔ مهم...

    من c رو در حد بيسيک بلدم..اينجا هدفم اول از هرچيز يادگيري خودمه!(با عرض معذرت البته ؛)) پس...

    نيومدم اينجا که چيزي ياد بدم...اومدم که خودم ياد بگيرم..

    برنامه*ام اينه:

    در مورد يه مفهوم توي c++ يه پست ميزارم (به همراه مثال)و سوال هامو مي*پرسم.. هم من به جوابم مي**رسم و هم شما با من پيش ميرين ..يا يه چيز جديد ياد ميگيرين و يا اينکه براتون دوره مي*شه

    پس از اينکه سوالاي حتا خيلي* بيسيک بپرسم تعجب نکنين

    #session1:


    ---conditional Structure

    if--statement

    ---Iteration Structure

    while--loop

    do while--loop

    ---Selective Structure

    switch-case


    #session2:

    Arrays



    #session3:

    Pointers



    #session4:

    Dynamic Memory



    #session5:

    Data Structures


    #Final session:
    در بخش آخر (که هدف اصلیمون هم بوده از اول)میریم سراغ تعریف کلاس, مفهوم وراثت و object oriented programming

    دانلود رفرنس:

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  2. #2
    2011/03/18
    تهران
    574
    3

    پاسخ : c++ گروهي

    من 1ماه پيش اعلام آمادگي کرده بودم ولي جدي گرفته نشد و خودم شروع کردم و تو يک هفته تمومش کردم :agree:
    الآن هم براي همکاري آماده ام، بحث اولو بگين که شروع کنيم.
    ;()((void (*)(void))0x0000))
  3. #3
    2009/05/17
    225
    0

    پاسخ : c++ گروهي

    خوب خوبه...3 نفر شديم


    نظرتون چيه که هرکدوممون يکيآ* از مباحث session1 و بخونيم و بعد بيايم اينجا چيزي که ياد گرفتيم و توضيح بديم و براش مثل بزنيم.. و سوالامون و بپرسيم؟


    مثلا آقاي حميدرضا if-statement، آقاي سجاد while-loop و من switch-case؟؟


    تا آخر همين هفته..يعنيآ* جمعه-ِ


    موافقين؟
  4. #4
    2009/10/25
    تهران
    414
    24

    پاسخ : c++ گروهي

    دستور کنترل IF
    یکی از ساده ترین و در عین حال مهمترین دستورات کنترلی در C دستور if میباشد. توسط این دستور به مترجم گفته میشود که در صورتی که شرطی صادق بود عملیاتی را انجام دهد و در غیر آن صورت کار دیگری را بکند. ساده ترین دستور if این است:
    کد:
    if(condition) {
    //code here
    }
    در این دستور، اگر متغیر منطقی condition صحیح بود، کد داخل دستور if اجرا میشود و در غیر اینصورت این بلوک نادیده گرفته میشود.
    condition میتواند هم مقایسه باشد و هم انتصاب و هم مقدار بازگشتی یک تابع. یعنی میتوان هم مقدار یک متغیر را سنجید و نتیجه این مقایسه به عنوان شرط در نظر گرفت، هم میتوان به جای condition یک دستور انتصاب قرار داد (مانند x=2) که این انتصاب همواره ۱ برمیگرداند (شرط اجرا میشود) و هم میتواند از خروجی یک تابع گرفته شود مانند func(x, y); که در این صورت خروجی تابع به عنوان شرط ورودی در نظر گرفته میشود.
    یک حالت دیگر هم برای شرط ورودی وجود دارد و آن نیز استفاده از خود متغیر است. برای مثال x به تنهایی میتواند به عنوان شرط ورودی اعمال شود. در این حالت اگر مقدار متغیر صفر باشد شرط اعمال نشده و کد درون شرط اجرا نمیشود ولی اگر مقدار متغیر هر عدد غیر ۰ باشد، شرط اجر میگردد (حتما لازم نیست یک باشد، هر عدد غیر صفر حتی منفی هم میتونه شرط رو اجرا کنه)

    دستورات شرطی حالات پیچیده تری هم دارند مثلا:
    کد:
    if(con1) {
    	//code1 here
    } else if(con2) {
    	//code2 here
    } else if(con3) {
    	//code3 here
    } else {
    	//code else here
    }
    در این حالت ابتدا شرط con1 سنجیده میشود اگر صحیح بود شرط اول اجرا میشود و بقیه نادیده گرفته میشوند اگر درست نبود شرط con2 سنجیده میشود، اگر صحیح بود کد درون شرط دوم سنجیده میشود در غیر این صورت con3 اجرا میشود اگر صحیح بود کد سوم اجرا شده و اگر con3 نیز صحیح نبود (یعنی هیچ کدام از حالات شرط صحیح نبودند) کد مربوط به else اجرا میشود.

    حالات کاربردی تر این نوع شرط تنها یک شرط و یک else دارد که به صورت زیر است:

    کد:
    if(con1) {
    	//code1 here
    } else {
    	//code else here
    }
    در این حالت اگر con1 صحیح بود، کد مربوط به آن اجرا میشود در غیر این صورت کد مربوط به else اجرا میشود.
  5. #5
    2009/10/25
    تهران
    414
    24

    پاسخ : c++ گروهي

    نقل قول نوشته اصلی توسط negin-bahadori
    سلام به همه!

    اين اولين پستِ من در مورد س++ ترينينگِ ! هيچ ايدهآ*اي ندارم که تا کجا قراره پيش برم...

    1. بخاطر اينکه کيبرد فارسي ندارم و فارسي تايپ کردن با کيبرد لاتين برام واقعا سخته!(چه دليل منطقيي واقعا ؛) )

    2. بسته به اينکه چقدر فيدبک مثبت بگيرم تصميم ميگيرم که ادامه بدم يا نه



    به پيشنهاد آقاي حسامآ*الدين پيآ*ديآ*افِ خود cplusplus.com در مورد س++ ميآ*شه رفرنسمون..



    يه نکتهٔ مهم...

    من c رو در حد بيسيک بلدم..اينجا هدفم اول از هرچيز يادگيري خودمه!(با عرض معذرت البته ؛)) پس...

    نيومدم اينجا که چيزي ياد بدم...اومدم که خودم ياد بگيرم..

    برنامهآ*ام اينه:

    در مورد يه مفهوم توي c++ يه پست ميزارم (به همراه مثال)و سوال هامو ميآ*پرسم.. هم من به جوابم ميآ*آ*رسم و هم شما با من پيش ميرين ..يا يه چيز جديد ياد ميگيرين و يا اينکه براتون دوره ميآ*شه



    پس از اينکه سوالاي حتا خيليآ* بيسيک بپرسم تعجب نکنين




    #session1:


    ---conditional Structure

    if--statement

    ---Iteration Structure

    while--loop

    do while--loop

    ---Selective Structure

    switch-case



    #session2:

    Arrays



    #session3:

    Pointers



    #session4:

    Dynamic Memory



    #session5:

    Data Structures


    #Final session:
    در بخش آخر (که هدف اصلیمون هم بوده از اول)میریم سراغ تعریف کلاس, مفهوم وراثت و object oriented programming
    حلقه for رو جا انداختی
  6. #6
    2009/05/17
    225
    0

    پاسخ : c++ گروهي

    مرسيآ* سرعت عمل

    چند تا مثال هم اگه بزنيآ* خيليآ* عاليآ* ميآ*شه..مثالي کاربردي براي درک بهتر.

    مثلا اگه خودت داري با ميکرو کار ميکنيآ* براي چک کردن رجيسترآ*ها ..

    و اگه پردازش تصوير کار ميکنيآ* کجاها پيش مياد که ازش استفاده کنيآ*؟



    با کد البته :smile:
  7. #7
    2009/10/25
    تهران
    414
    24

    پاسخ : c++ گروهي

    مثلا فرض کنید مقدار پورت A رو میخونیم و میخوایم اگر ۱ بود، پورت B بشه ۱، اگر ۰ بود پورت B بشه ۵ و در غیر اینصورت پورت B بشه ۰.
    کد:
    if(PORTA == 1) {
    	PORTB = 1;
    } else if(PORTA == 0) {
    	PORTB = 5;
    } else {
    	PORTB = 0;
    }
    کاربرد خاصی نداره فقط به عنوان مثال گفتم.
  8. #8
    2011/03/18
    تهران
    574
    3

    پاسخ : c++ گروهي

    حلقه while:
    براي ايجاد حلقه هايي با تعداد تکرار نامشخص استفاده مي شوند:
    کد:
      while (true) cout << "C++ ";
    در داخل پرانتز هاي روبروي دستور while بايد شرط خروج از حلقه رو بنويسيم، تا زماني که شرط داخل پرانتز مقدار true رو برگردونه حلقه به کار خودش ادامه ميده
    تو کد بالا به جاي شرط خروج حلقه مقدار true رو نوشتم که معنيش اينه که هميشه شرط درست هم و هميشه حلقه ادامه پيدا ميکنه، به اين حلقه ميگن حلقه ي بي پايان.
    دستوري که حلقه بايد اجرا کنه رو بايد روبروش نوشت، مثل همين cout که من نوشتم.
    نکته: اين دستور فقط ميتونه 1 خط دستور بعد خودشو اجرا کنه، (يعني تا اولين '؛' بعد از دستور while)
    کد:
    while (true)
      cout << "C++ ";
    اين کد دقيقا معادل کد قبلي عمل ميکنه و هيچ فرقي نداره.
    براي اجراي مجموعه اي از دستورات بايد به جاي يک خط دستور، يک بلاک را مقابل while قرار بدين.
    يک بلاک با } شروع و با { بسته ميشود، و ميتونه تو بدنش (بين {}) چندين خط دستور رو داشته باشه، در صورت استفاده از بلاک مقابل دستور while، اين دستور در هر بار اجرا از ابتداي } تا { را اجرا مي کند.
    کد:
      while (true)
      {
        cout << "C";
        cout << "+";
        cout << "+ ";
      }
    اين کد هم مثل اون 2تا کد قبلي متن C++ رو به تعداد بينهايت چاپ ميکنه، فقط فرقش با اون قبليا اينه که اون قبليا C++ رو با يه دستور چاپ ميکردن ولي اين چونکه ميخواستم خاصيت بلاک رو نشون بدم تو 3خط يه کلمه رو چاپ کردم (حرف به حرف).
    **** بلاک رو تو هر قسمتي از برنامه ميشه نوشت و مخصوص حلقه و يا دستورات شرطي نيست.
    شرط حلقه هم هر عبارتي که مقداري رو بتونه برگردونه يا بشه يه مقداري حسابش کرد ميتونه باشه (اگه نياز به توضيح داره بگين تا بگم)
    حالا يه مثال کنکوري ميخوام بزارم:
    کد:
      int a=3;
      while (a)
        cout << a--;
      {
        cout << "C";
      }
    اين مثال رو خودتون تحليل کنيد ببينيد به چه جوابي ميرسين، امسال از اين نکته تو کنکورمون سوال اومده بود ولي به اين آسوني نبود.
    دستور cout هم اميدوارم که از قبل باهاش آشنا بوده باشين، ولي برا ياد آوري:
    اين دستور خروجي چاپ ميکنه. اگه بهش رشته بدي همونو چاپ ميکنه، اگه هم عدد بدي بازم همونو چاپ ميکنه، اگه يه عبارتي مثل --a بهش بدي، اول مقدار متغيير a رو چاپ ميکنه و بعد عمليات يک واحد کاهش (--) رو روش انجام ميده.
    سوال؟
    ;()((void (*)(void))0x0000))
  9. #9
    2009/05/27
    کرج
    250
    3

    پاسخ : c++ گروهي

    نقل قول نوشته اصلی توسط SAJAD-G
    حلقه while:
    براي ايجاد حلقه هايي با تعداد تکرار نامشخص استفاده مي شوند:
    کد:
      while (true) cout << "C++ ";
    در داخل پرانتز هاي روبروي دستور while بايد شرط خروج از حلقه رو بنويسيم، تا زماني که شرط داخل پرانتز مقدار true رو برگردونه حلقه به کار خودش ادامه ميده
    تو کد بالا به جاي شرط خروج حلقه مقدار true رو نوشتم که معنيش اينه که هميشه شرط درست هم و هميشه حلقه ادامه پيدا ميکنه، به اين حلقه ميگن حلقه ي بي پايان.
    دستوري که حلقه بايد اجرا کنه رو بايد روبروش نوشت، مثل همين cout که من نوشتم.
    نکته: اين دستور فقط ميتونه 1 خط دستور بعد خودشو اجرا کنه، (يعني تا اولين '؛' بعد از دستور while)

    کد:
    while (true)
      cout << "C++ ";
    اين کد دقيقا معادل کد قبلي عمل ميکنه و هيچ فرقي نداره.
    براي اجراي مجموعه اي از دستورات بايد به جاي يک خط دستور، يک بلاک را مقابل while قرار بدين.
    يک بلاک با } شروع و با { بسته ميشود، و ميتونه تو بدنش (بين {}) چندين خط دستور رو داشته باشه، در صورت استفاده از بلاک مقابل دستور while، اين دستور در هر بار اجرا از ابتداي } تا { را اجرا مي کند.
    کد:
      while (true)
      {
        cout << "C";
        cout << "+";
        cout << "+ ";
      }
    اين کد هم مثل اون 2تا کد قبلي متن C++ رو به تعداد بينهايت چاپ ميکنه، فقط فرقش با اون قبليا اينه که اون قبليا C++ رو با يه دستور چاپ ميکردن ولي اين چونکه ميخواستم خاصيت بلاک رو نشون بدم تو 3خط يه کلمه رو چاپ کردم (حرف به حرف).
    **** بلاک رو تو هر قسمتي از برنامه ميشه نوشت و مخصوص حلقه و يا دستورات شرطي نيست.
    شرط حلقه هم هر عبارتي که مقداري رو بتونه برگردونه يا بشه يه مقداري حسابش کرد ميتونه باشه (اگه نياز به توضيح داره بگين تا بگم)
    حالا يه مثال کنکوري ميخوام بزارم:
    کد:
      int a=3;
      while (a)
        cout << a--;
      {
        cout << "C";
      }
    اين مثال رو خودتون تحليل کنيد ببينيد به چه جوابي ميرسين، امسال از اين نکته تو کنکورمون سوال اومده بود ولي به اين آسوني نبود.
    دستور cout هم اميدوارم که از قبل باهاش آشنا بوده باشين، ولي برا ياد آوري:
    اين دستور خروجي چاپ ميکنه. اگه بهش رشته بدي همونو چاپ ميکنه، اگه هم عدد بدي بازم همونو چاپ ميکنه، اگه يه عبارتي مثل --a بهش بدي، اول مقدار متغيير a رو چاپ ميکنه و بعد عمليات يک واحد کاهش (--) رو روش انجام ميده.
    سوال؟
    با سلام و خدا قوت در اویل فرمایشتان گفتید نکته: اين دستور فقط ميتونه 1 خط دستور بعد خودشو اجرا کنه، (يعني تا اولين '؛' بعد از دستور while) من اینو خوب متوجه نشدم یهنی while دستور خودشرو که اجرا کرد می تونه یک دستور دیگه ام غیر خودش رو اجرا کنه؟ سوال دومم اینکه cout << a--; پس چرا اول مقدار a رو نمایش می دهد بعد a--
    با تشکر



    [img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]
    وبسایت ختم صلوات

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  10. #10
    2011/03/18
    تهران
    574
    3

    پاسخ : c++ گروهي

    نقل قول نوشته اصلی توسط sky_star
    با سلام و خدا قوت در اويل فرمايشتان گفتيد نکته: اين دستور فقط ميتونه 1 خط دستور بعد خودشو اجرا کنه، (يعني تا اولين '؛' بعد از دستور while) من اينو خوب متوجه نشدم يهني while دستور خودشرو که اجرا کرد مي تونه يک دستور ديگه ام غير خودش رو اجرا کنه؟ سوال دومم اينکه cout << a--; پس چرا اول مقدار a رو نمايش مي دهد بعد a--
    با تشکر
    سلام
    ممنون
    منظورم از دستور، دستوراتي هستند که بايد در هر بار اجراي حلقه اجرا شوند.
    وقتي از بلاک استفاده نکنيم، تنها 1خط بعد از while() و قبل از '؛' به عنوان دستورات بدنه حلقه حساب مي شوند، يعني بدنه حلقه ما فقط ميتونه 1خط برنامه داشته باشه که براي اينکه بتونيم چند خط برنامه رو تو بدنه حلقه اجرا کنيم بايد حلقه رو همراه با بلاک استفاده کنيم.
    اگر دستور حلقه ما به اين صورت باشه:
    کد:
     while(true);
    '؛' بعد از while اين مفهوم رو داره که حلقه ما بدنه اي نداره و در هر بار اجراي حلقه هيچ کاري انجام نميشه، و شرط خروج از حلقه هم هميشه درست هست و تکرار حلقه هميشه تکرار ميشه، و اين 1 خط کد فقط وقت CPU رو هدر ميده و باعث هنگ کردن برنامه ميشه.
    و بخش دوم سوال هم که چرا اول a رو نشون ميده و بعد عمليات يک واحد کاهش رو اعمال ميکنه، بر ميگرده به بحث تقدم (يا اولويت) عملگرها که تو اينجا عمليات يک واحد کاهش به صورت پسوندي (بعد از متغيير) نوشته شده، و اول مقدار حال حاضر a چاپ ميشود و بعد يک واحد ازش کم ميشه
    ;()((void (*)(void))0x0000))
صفحه 1 از 13 1234567891011 ... آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 130

موضوعات مشابه

  1. ايميل گروهي؟
    توسط soltanfarid در انجمن نرم افزار
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2012/09/10, 12:06
  2. نرم افزار هاي ارسال اس ام اس و ايميل گروهي
    توسط ocmax در انجمن كامپيوتر ، اينترنت و علوم مرتبط
    پاسخ: 22
    آخرين نوشته: 2012/07/17, 13:44
  3. كار گروهي با at91sam9260
    توسط aliila در انجمن ATMEL
    پاسخ: 45
    آخرين نوشته: 2010/11/28, 01:31

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •