ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
  1. #1
    2013/07/28
    36
    0

    چطور ميتونم با مطلب نشانگر ماوس را جابجا كنم؟ و كليك كنم؟

    سلام به همه دوستان
    بدون كمك ماوس، چطور ميتونم با مطلب نشانگر ماوس را جابجا كنم؟ و كليك كنم؟
  2. #2
    2009/10/21
    تهران
    2,517
    217

    پاسخ : چطور ميتونم با مطلب نشانگر ماوس را جابجا كنم؟ و كليك كنم؟

    فقط جهت راهنمایی : شما با استفاده از توابع API ویندوز میتونید پیغام (یا همون message ) حرکت ماوس ؛ کلیک شدن یا فشرده شدن هر کدوم از کلیدهای کیبرد رو شبیه سازی کنید . فکر میکنم اسم تابعش postmessage یا sendmessage باشه
  3. #3
    2012/02/16
    332
    17

    پاسخ : چطور ميتونم با مطلب نشانگر ماوس را جابجا كنم؟ و كليك كنم؟

    درود
    دو تا راه داری:
    1. استفاده از توابع خود متلب:
    set(0,'PointerLocation',[100,100])
    get(0,'PointerLocation&#039
    کلیک کردن رو نمی دونم.
    2. با c برنامه بنویسی و از دستوراتش استفاده کنی و mex کنی.

    مـن هیچ ندانم که مرا آن که سرشت
    از اهل بهشت کرد یا دوزخ زشت
    جامی و بتی و بربطی بر لب کشت
    اين هر سه مرا نقد و تو را نسیه بهشت
  4. #4
    2013/07/28
    36
    0

    پاسخ : چطور ميتونم با مطلب نشانگر ماوس را جابجا كنم؟ و كليك كنم؟

    خيلي ممنون از راهنمايياتون :applause: :applause: :applause:
    اگه ميشه دستوراتي كه در زبان سي هم ميشه اين كار را انجام داد بگيد تا روش دومتونم امتحان كنم
  5. #5
    2012/02/16
    332
    17

    پاسخ : چطور ميتونم با مطلب نشانگر ماوس را جابجا كنم؟ و كليك كنم؟

    SetCursorPos(x,y);
    مـن هیچ ندانم که مرا آن که سرشت
    از اهل بهشت کرد یا دوزخ زشت
    جامی و بتی و بربطی بر لب کشت
    اين هر سه مرا نقد و تو را نسیه بهشت
  6. #6
    2013/07/28
    36
    0

    پاسخ : چطور ميتونم با مطلب نشانگر ماوس را جابجا كنم؟ و كليك كنم؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط marychi
    SetCursorPos(x,y);
    اين هم كليك نداره؟ شما ميدونيد چطور كليكشو شبيه سازي كنم؟
  7. #7
    2012/02/16
    332
    17

    پاسخ : چطور ميتونم با مطلب نشانگر ماوس را جابجا كنم؟ و كليك كنم؟

    نه دقیقا. این ها هم واسه خیلی وقت پیشه که می خواستم کاری شما داری انجام میدی رو انجام بدم. احتمالا برای کلیک هم راه های هست.
    یک کار که می تونی انجام بدی اینه که با c یا هر زبان دیگه ای که وارد هستی، یک برنامه کلیک بنویسی و اون رو exe کنی و در متلب از اون استفاده کنی.
    مـن هیچ ندانم که مرا آن که سرشت
    از اهل بهشت کرد یا دوزخ زشت
    جامی و بتی و بربطی بر لب کشت
    اين هر سه مرا نقد و تو را نسیه بهشت
  8. #8
    2007/06/28
    2,405
    19

    پاسخ : چطور ميتونم با مطلب نشانگر ماوس را جابجا كنم؟ و كليك كنم؟

    سلام ..

    شاید کدی که در انتهای این پست ضمیمه شده؛ بتونه به نوعی کمکتون کنه .. پیاده سازی این کد در نرم افزار MATLAB انجام شده هر چند که نیاز به اطلاعات C هم دارید در بعضی قسمت ها .. امید که این فایل بتونه براتون مفید باشه .. پیروز باشید ..
    فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده
    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..
  9. #9
    2013/07/28
    36
    0

    پاسخ : چطور ميتونم با مطلب نشانگر ماوس را جابجا كنم؟ و كليك كنم؟

    ضمن تشكر از دوستان كه راهنمايي كردند، يه جواب خلاصه هم جايي ديگه يافتم كه اينجا ميزارم. كافيه دستورات زير را در مطلب تايپ كنيد تا با دستورات كمكي جاوا در مطلب ماوس را جابجا و كليك كنيد:

    import java.awt.Robot;
    import java.awt.event.*;
    mouse = Robot;
    mouse.mousePress(InputEvent.BUTTON1_MASK);
    mouse.mouseRelease(InputEvent.BUTTON1_MASK);

    سه دستور اول براي آماده سازي و فراخوان جاوا و معرفي ماوس است.
    دستور يكي مونده به آخر، كليك چپ را فشار ميده
    دستور آخر، كليك چپ را رها ميكنه

    براي كليك راست هم بجاي button1 بايد button3 بنويسيد
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2014/12/27, 16:15
  2. چطور ميتونم avr پروگرم کنم؟
    توسط sutee91h در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2014/07/11, 17:42
  3. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2013/09/07, 03:39
  4. چطور ميتونم جريان رو تا 120 آمپر اندازه گيري کنم؟
    توسط roboreza در انجمن مدارهای آنالوگ و مدارهای مجتمع
    پاسخ: 23
    آخرين نوشته: 2013/08/12, 23:06
  5. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2007/10/09, 13:01

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •