ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12
  1. #1
    2013/08/17
    12
    0

    تابع تبدیل عدد به رشته

    من یه کانتری دارم که میخوام باهاش زمان را اندازه گیری کنم و بعد روی LCD نمایش بدم برا همین نیاز دارم که از یک تابع استفاده کنم که عددم را به رشته تبدیل کنه

    کمک کنید .
    مرسی
  2. #2
    2010/02/02
    114
    0

    پاسخ : تابع تبدیل عدد به رشته

    کد:
    char mystring[30];
    num=1745;
    sprintf(mystring,"this is my number in string %d \r\n",num);
    برای عددهای خیلی بزرگ هم می تونی از دستور itoa استفاده کنی
  3. #3
    2010/02/28
    شاهرود
    1,147
    23

    پاسخ : تابع تبدیل عدد به رشته

    نقل قول نوشته اصلی توسط محمد جواد بابایی
    کد:
    char mystring[30];
    num=1745;
    sprintf(mystring,"this is my number in string %d \r\n",num);
    برای عددهای خیلی بزرگ هم می تونی از دستور itoa استفاده کنی
    عدد اگر از رنج اینتیجر بیشتر باشه itoa هم جوابگو نیست ولی میتونید از ftoa استفاده کنید فرقش اینه که بعد عدد یه ممیز و چندتا صفر میزاره
    زندگی یعنی امید و حرکت
    کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
    سؤالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
    برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
    به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!
  4. #4
    2013/01/31
    تهران
    32
    2

    پاسخ : تابع تبديل عدد به رشته

    با سلام ، من خودم شخصا روي LPC1788 کار ميکنم

    تابعي هم که براتون مينويسم متناسب با همينه اما چهارچوب کلي برنامه نویسیش همينه
    اميدوارم بتونيد ازش استفاده کنيد

    کد:
    	int x;
    	char str[50];
    
    		sprintf(str,"x=%4u ", x);
    		GUI_Text(10,10,str,Red,Black);
    اگر سوالي بود درخدمتم
    موفق باشي ..
    اعتماد به نفس سلاحی قلابی ، برای رسیدن به اهداف واقعیست...!
  5. #5
    2007/06/09
    اردبيل خيابان ملت طبقه فوقاني بازار وليعصر سبلان الکترونيک
    406
    45

    پاسخ : تابع تبديل عدد به رشته

    با سلام

    1- با استفاده از اشاره گر

    کد:
    char str[]="1234"; 
    .
    .
    
    int Asci_to_int( char  &str)
    .
    .
    .
    //---------------------------
    int Asci_to_int( char  *str)
    {
      int   value = 0;
      value = atoi( str );
      //...
    
    }
    [/code]
  6. #6
    2013/01/31
    تهران
    32
    2

    پاسخ : تابع تبديل عدد به رشته

    يه سوال اين کدهايي که نوشتين مربوط به کدام نوع از ميکرو هست ؟
    تشکر
    اعتماد به نفس سلاحی قلابی ، برای رسیدن به اهداف واقعیست...!
  7. #7
    2012/12/30
    بوشهر
    3,211
    1,133

    پاسخ : تابع تبديل عدد به رشته

    نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen9april
    يه سوال اين کدهايي که نوشتين مربوط به کدام نوع از ميکرو هست ؟
    :eek:
    اینا کدهای عادی استاندارد C/C++ هستش دیگه. مورد خاصی هست؟
  8. #8
    2013/01/31
    تهران
    32
    2

    پاسخ : تابع تبديل عدد به رشته

    ميدونم دوست عزيز ....

    سوال من رو احتمالا خوب متوجه نشديد ...

    چون من خودم دارم با ميکروهاي NXP کار ميکنم مشابه اين دستورات رو نديدم ، ميخواستم بدونم مربوط به ميکروهاي Atmel هست يا نه ...
    اعتماد به نفس سلاحی قلابی ، برای رسیدن به اهداف واقعیست...!
  9. #9
    2010/02/28
    شاهرود
    1,147
    23

    پاسخ : تابع تبديل عدد به رشته

    نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen9april
    ميدونم دوست عزيز ....

    سوال من رو احتمالا خوب متوجه نشديد ...

    چون من خودم دارم با ميکروهاي NXP کار ميکنم مشابه اين دستورات رو نديدم ، ميخواستم بدونم مربوط به ميکروهاي Atmel هست يا نه ...
    بله میشه
    این کد ها رو با هر میکرویی میشه استفاده کرد حتی AVR
    زندگی یعنی امید و حرکت
    کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
    سؤالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
    برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
    به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!
  10. #10
    2007/06/09
    اردبيل خيابان ملت طبقه فوقاني بازار وليعصر سبلان الکترونيک
    406
    45

    پاسخ : تابع تبديل عدد به رشته

    نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen9april
    يه سوال اين کدهايي که نوشتين مربوط به کدام نوع از ميکرو هست ؟
    تشکر
    با سلام

    اين کدها استاندارد ++C و C است و با تمام کامپايرهاي مبتني بر ++C و C استفاده ميشود وبه اين نوع ارسال ارجاعي گفته ميشود ميدانيم که String ها بصورت ارايه ميباشند و نام ارايه ها در واقع اشاره گر به آدرس اولين کاراکتر ارايه ميباشند پس ما با ارسال آدرس شروع Str به تابع مکان آدرس شروع را ميدهيم و اما اخرين عضو به "\0" ختم ميشود سپس تابع ()Asci_to_int در درون خود تابع ()atoi را که معمولا از توابع خود همراه کامپايلر است ( خيلي تابع راحتي است که خودمان هم ميتوانيم بنويسيم ) call ميکند
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12

موضوعات مشابه

  1. تبدیل یک رشته به تابع برای حل در متلب
    توسط aslan modir در انجمن Matlab
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2015/10/19, 09:44
  2. تابع با بازگرداندن رشته
    توسط h_namazian66 در انجمن C , C++ , C#
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/09/09, 23:44
  3. تابع تبدیل
    توسط m22masoud در انجمن سیستم های کنترلی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2013/05/01, 14:51
  4. تابع تبدیل
    توسط MarigoldNew در انجمن مفاهیم پایه برق و الکترونیک
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/11/05, 10:05
  5. تابع تبدیل
    توسط masoudnia63 در انجمن Matlab
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2007/01/07, 23:28

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •