ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
  1. #1
    2009/05/17
    225
    0

    erosion--morphology

    نمونه کدي که توي سايت خود opencv براي implement کردن Erosion وجود داره(c++) براي پردازش عکس هست. ميدونيد چطوري ميآ*شه اين الگوريتم و روي يه فايل ويدئويي اعمال کرد؟

    اگه نمونه کد داريد يا Pseudocode و يا حتي مرجعي ميشناسيد که ميآ*تونه کمکم کنه ممنون ميشم در اختيارم بذاريد.
  2. #2
    2007/11/08
    مشهد
    561
    22

    پاسخ : erosion--morphology

    با سلام .

    من تا حالا پردازش روي عکس رو با انواع فيلتر ها ( البته با کتابخانه Aforge ) انجام دادم اما روي ويدئو نه . چرا ويدئو رو فريم فريم نمي کنيد و بعد روي هر فريم پردازشي که مد نظرتون هست انجام بديد ؟
    [glow=blue,2,300]آنقدر به تاريكي لعنت نفرستيد ، يك شمع روشن كنيد. [/glow]
  3. #3
    2009/05/17
    225
    0

    پاسخ : erosion--morphology

    ويدئو فريم فريم شده..اما همچنان من ايدهآ*اي ندارم که چطوري ميآ*تونم يه الگوريتم و براش پيادهآ*سازي کنم..
  4. #4
    2007/11/08
    مشهد
    561
    22

    پاسخ : erosion--morphology

    منظورتون اينه که مثلا همچين فيلتري رو روي عکستون اعمال کنيد ؟ http://www.aforgenet.com/framework/docs/html/90a69d73-0e5a-3e27-cc52-5864f542b53e.htm

    اگه آره که ميتونيد از همين Aforge خيلي راحت استفاده کتيد و اين فيلتر رو روي تک تک فريم ها اعمال کنيد .
    [glow=blue,2,300]آنقدر به تاريكي لعنت نفرستيد ، يك شمع روشن كنيد. [/glow]
  5. #5
    2009/05/17
    225
    0

    پاسخ : erosion--morphology

    تاحالا اسم Aforge رو نشنيده بودم..اما ظاهراً که فقط براي development توي c# استفاده ميآ*شه..درسته؟
  6. #6
    2009/05/17
    225
    0

    پاسخ : erosion--morphology

    همينآ*جا تا تنور داغه يه سوال programmingi بپرسم

    شما ميآ*دونين اين عبارت يعنيآ* چيآ*؟ (c++ البته)

    vector<float*>&ref
  7. #7
    2007/11/08
    مشهد
    561
    22

    پاسخ : erosion--morphology

    من که توي C# استفاده مي کنم اما فکر نکنم . معمولا Library هايي که توي C# استفاده ميشن رو ميتونيد در C++ استفاده کنيد .

    تا حالا همچين عبارتي نديدم اما يه سرچ که زدم در مورد vector توي يه خط برنامه همچين توضيحي با مثال داده بود .

    /* Initialize vector of 10 copies of the integer 5 */
    vector<int> vectorOne(10,5);
    [glow=blue,2,300]آنقدر به تاريكي لعنت نفرستيد ، يك شمع روشن كنيد. [/glow]
  8. #8
    2008/05/15
    364
    2

    پاسخ : erosion--morphology

    نقل قول نوشته اصلی توسط negin-bahadori
    همينآ*جا تا تنور داغه يه سوال programmingi بپرسم

    شما ميآ*دونين اين عبارت يعنيآ* چيآ*؟ (c++ البته)

    vector<float*>&ref
    داره يه وکتو از نوع پوينتر تو float تعريف ميکنه
    زندگي يعني لذت ياد گرفتن و ياد دادن
  9. #9
    2009/05/17
    225
    0

    پاسخ : erosion--morphology

    تا اينجاش درسته اما پس &ref چيه؟
  10. #10
    2008/05/15
    364
    2

    پاسخ : erosion--morphology

    :read:
    خب به اين ميگن reference variable :biggrin:
    حالا به چه دردي ميخوره؟ اينوببين:
    http://www.cprogramming.com/tutorial/references.html
    يعني شما يه وکتور ساختي از نوع float* که رفرنسي هست براي يه متغير ديگه.
    اگه اون متغير تغيير کنه اينم تغيير ميکنه
    زندگي يعني لذت ياد گرفتن و ياد دادن
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •