ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
  1. #1
    2007/03/08
    116
    0
    MCC

    کمک در مورد مفهوم فایل DLL در C

    سلام
    چند تا سوال راجع به فایل dll داشتم.
    اول اینکه این نوع فایل چه جور فالیند؟چرا ساخته می شن؟چطور استفاده می شن؟
    دوم اینکه یا کامپایلر هایی مانند C و C++ چطور میشه این فایل رو ساخت؟ چه قاعده ای رو باید رعایت کرد.


    من می خواستم از فایل dll اماده تو نرم افزار LABVIEW استفاده کنم.
  2. #2
    2009/10/21
    تهران
    2,493
    194

    پاسخ : کمک در مورد مفهوم فایل DLL در C

    اول اینکه در فصل هفتم کتاب برنامه نویسی با لب ویو نوشته سید مجتبی داشخانه دقیقا همین کار رو توضیح داده یعنی ایجاد dll در ویژوال سی و استفاده در لب ویو (البته با لب ویو هم میشه dll ساخت)
    اما dll چیه ؟
    شما فرض کن یه سری سورس داری برای کارهای مختلف و اونها رو داخل توابع پیاده سازی کردی؛ نیاز میشه که این توابع رو به شخص دیگه ای بدی به هر دلیلی مثلا در ازای دریافت پول (شیرین ترین ترین دلیل) اما نمیخوای سورس رو به طرف بدی و فقط میخوای که بشه از اون تواقع استفاده کرد. اینجاست که اون توابع رو داخل فایل dll قرار میدی (البته با اجرای یک فرآیند ساخت dll) توابع داخل dll توابع کامپایل شدن که در حین اجرای برنامه به اون attach و لینک میشن و اسم dll هم از همینجا اومده dynamic lined library
    برای استفاده از dll در لب ویو از call library function node باید استفاده کنی. ورودیها و خروجی تابع مورد نظرت رو انتخاب میکنی و تمام!!!
  3. #3
    2007/03/08
    116
    0
    MCC

    پاسخ : کمک در مورد مفهوم فایل DLL در C

    ممنون
    منبعی راجع به فراین فایل dll با کامپایلر های C++ مثل برلند و ... دارید؟
  4. #4
    2009/10/21
    تهران
    2,493
    194

    پاسخ : کمک در مورد مفهوم فایل DLL در C

    نقل قول نوشته اصلی توسط mojalan
    فصل هفتم کتاب برنامه نویسی با لب ویو نوشته سید مجتبی داشخانه دقیقا همین کار رو توضیح داده یعنی ایجاد dll در ویژوال سی و استفاده در لب ویو (البته با لب ویو هم میشه dll ساخت)
    برای کامپایلرهای دیگه از نت سرچ کن
  5. #5
    2008/03/03
    تهران
    416
    6

    پاسخ : کمک در مورد مفهوم فايل DLL در C

    توي ويژوال استديو فقط کافي که يه پروژه جديد باز کنيد و نوع پروژه رو Class Library انتخاب کنيد . و دستورات و توابع خودتون رو داخلش بنويسيد خروجي بعد از کمپايل بدون خطا يک DLL خواهد بود .
    و براي استفاده نيز بايد ( البته در همون ويژوال استديو ) به پروژه بعنوان رفرنس اضافه ميشه و بالاي کد using اش تعريف ميشه و يک شي ازش مي سازيد و حالا مي تونيد از توابعش استفاده کنيد . موفق باشيد
    - به دنبال فرصت عمري تباه کردم ! فرصت جواني ام بود من اشتباه کردم .
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوعات مشابه

  1. یک سوال ساده در مورد سرعت avr و مفهوم 16 مگابایت
    توسط aliila در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 16
    آخرين نوشته: 2015/04/17, 21:46
  2. سوال در مورد دو تا مفهوم پایه ای الکترونبک
    توسط motorhead در انجمن مفاهیم پایه برق و الکترونیک
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2013/05/14, 18:52
  3. کمک در مورد فایل زیپ پروتل
    توسط Mirana در انجمن مباحث دیگر علم الکترونیک
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2013/01/18, 17:25
  4. سوال در مورد معرفی فایل هدر به فایل اصلی برنامه در keil
    توسط marjan_kohandel در انجمن پروسسورهای ARM
    پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2011/08/03, 18:44
  5. کمک در مورد فایل HEX در کدویژن
    توسط aliblue در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/06/01, 14:47

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •