ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
  1. #1
    2009/09/09
    434
    16

    تولباکس و تابع

    سلام
    1)تولباکس متلب چي هست؟توش چي هست؟چيو نشون ميده؟اتولباکسهاي متلب در حال اضافه شدن هستند که ميگيد تو مسير متلب اونا رو(از جايي که گرفتيم)کپي کنيم؟
    2)تو يک برنامه اي از يه function بايد استفاده بشه،حالا اين function رو داخل همون M-file برنامه اصلي بايد تعريف کنم؟يا يک M-file که مخصوص function هست؟(چون اسم فايل بايد با اسم تابع يکي باشه)
    اگر پاسختون،2تا m-file مجزا،هست،چجوري اين دو تا رو به هم ربط بدم؟
    3)خيلي از راهنمايي ها رو ميگيد ازHELP متلب پيدا کنيم .مثلا من در مورد mfcc درhelp مينويسم علت اينکه چيزي پيدا نميکنه چي هست؟
    هرگز توان خودت را در تغيير دادن خويش،دست كم نگير!
    هرگز توان خودت را در تغيير دادن ديگران،دست بالا نگير!

    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=112772.0
  2. #2
    2009/10/21
    تهران
    2,517
    217

    پاسخ : تولباکس و تابع

    تولباکس (بطور کلی برای متلب یا هر نرم افزار دیگه ای) یکسری توابع آماده (و احیانا GUI) برای انجام کارهای خاص هست مثلا تولباکس پردازش تصویر کارهای عمومی (و گاهی پیشرفته)مرتبط با پردازش تصویر رو انجام میده
    برای نوشتن تابع هم میتونید از mfile function استفاده کنید یه m file که همنام تابعیه که توش تعریف شده (البته فکر کنم روشهای دیگه ای هم برای تعریف تابع باشه)
  3. #3
    2010/09/07
    تهران
    316
    13

    پاسخ : تولباکس و تابع

    سلام
    نقل قول نوشته اصلی توسط hasting_m
    2)تو يک برنامه اي از يه function بايد استفاده بشه،حالا اين function رو داخل همون M-file برنامه اصلي بايد تعريف کنم؟يا يک M-file که مخصوص function هست؟(چون اسم فايل بايد با اسم تابع يکي باشه)
    عذر میخوام اصلاح میکنم(با تشکر از هادی):
    میشه function رو تو همون M-file اصلی و در پایین ترین قسمت تعریف کرد. (ولی قبلش باید M-file اصلی رو به شکل یک تابع درآورد.) مثال:
    کد:
    function y = mainfun(x)
    y = fun1(x);
    end
    function y = fun1(x)
    y = fun2(x);
    end
    function y = fun2(x)
    y = x;
    end
    در مثال بالا نام فایل باید mainfun باشد.
    و همچنین میشه تابع رو در یک M-file سوا همنام با تابع تعریف کرد
    فرق این دو روش اینه که در اولی تابع فقط در m-file اصلی قابل فراخوانیه ولی در روش دوم میتونید تابع رو از هر m-file دیگه ای هم فراخوانی کنید.
  4. #4
    2007/10/14
    تهران
    1,335
    38

    پاسخ : تولباکس و تابع

    function رو نمیشه داخل script (در یک فایل) تعریف کرد، ولی میشه در یک function هر تعداد function دیگه تعریف کرد.
    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
    لطفاً سؤالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
    با تمام وجود گناه کرديم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنيم چه مي کند؟"دکتر شريعتي"
    اگر جايي که ايستاده ايد را نمي پسنديد، عوضش کنيد شما درخت نيستيد!! "پاسكال"
    يا به اندازه ي آرزوهايت تلاش کن يا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپير"
  5. #5
    2009/09/09
    434
    16

    پاسخ : تولباکس و تابع

    نقل قول نوشته اصلی توسط هـادي
    function رو نميشه داخل script (در يک فايل) تعريف کرد، ولي ميشه در يک function هر تعداد function ديگه تعريف کرد.
    سلام.پس نفر قبلي اشتباه گفته؟
    ببخشيد اين سوالو فقط بايد شما آقاي هادي که درجرياني، جواب بدي.تو همون فايل گزارشت صفحه45فايل،برنامه تابع melfilter رو گفتي.من دقيقا همونو مينويسم به اضافه ي مقدار که به L,N دادم +دستور خواندن فايل صوتي.اما خطا ميده (حتي داخل M-file به خود تابع خطا ميگيره)
    در صفحه ي command خطاش اينه:
    ??? Error: File: M.m Line: 2 Column: 1
    Function definitions are not permitted in this context
    اين يعني چي؟
    __________
    جواب سوال3؟
    هرگز توان خودت را در تغيير دادن خويش،دست كم نگير!
    هرگز توان خودت را در تغيير دادن ديگران،دست بالا نگير!

    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=112772.0
  6. #6
    2007/10/14
    تهران
    1,335
    38

    پاسخ : تولباکس و تابع

    سلام. پست من، تکمیل پست قبلی بوده.
    خطای برنامه شما از همونجاست یعنی داخل Script میخوای function تعریف کنی که مجاز نیست.
    منظور از script فایل با پسوند m. که تابع نیست.
    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
    لطفاً سؤالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
    با تمام وجود گناه کرديم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنيم چه مي کند؟"دکتر شريعتي"
    اگر جايي که ايستاده ايد را نمي پسنديد، عوضش کنيد شما درخت نيستيد!! "پاسكال"
    يا به اندازه ي آرزوهايت تلاش کن يا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپير"
  7. #7
    2009/09/09
    434
    16

    پاسخ : تولباکس و تابع

    نقل قول نوشته اصلی توسط BlueApple
    ميشه function رو تو همون M-file اصلي و در پايين ترين قسمت تعريف کرد. (ولي قبلش بايد M-file اصلي رو به شکل يک تابع درآورد.)
    و همچنين ميشه تابع رو در يک M-file سوا همنام با تابع تعريف کرد
    فرق اين دو روش اينه که در اولي تابع فقط در m-file اصلي قابل فراخوانيه ولي در روش دوم ميتونيد تابع رو از هر m-file ديگه اي هم فراخواني کنيد.
    1)پس اگر تابع را داخل M-file اصلي تعريف کنيم، بايد M-file اصلي از نوع function ايجاد شده باشد؟
    2)وقتي تابع را جدا از برنامه اصلي تعريف کردم،براي اجراي برنامه اصلي که از تابع(تابع در M-file ديگري هست،)استفاده شده،بايد هر دوفايل را باز کنم؟يا فقط با ايجاد function ،در متلب قرار ميگيرد و بدون باز کردن فانکشن ميتوان از آن استفاده نمود؟
    3)پسوند ذخيره در حالت ايجاد function چيست؟من FILE-NEW-FUNCTION که درست ميکنم پسوندش همون m. هست .چرا؟
    هرگز توان خودت را در تغيير دادن خويش،دست كم نگير!
    هرگز توان خودت را در تغيير دادن ديگران،دست بالا نگير!

    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=112772.0
  8. #8
    2010/09/07
    تهران
    316
    13

    پاسخ : تولباکس و تابع

    1- بله، مشابه مثالی که ذکر کرده ام
    2- برای فراخوانی یک فانکشن در یک برنامه اصلی، نیازی نیست که اون فانکشن رو هم باز کنین.
    3- پسوندش فانکشن هم m. هست. علتش رو نمیدونم.( ولی کلا فرق زیادی بین یک فانکشن و یک m-file نیست. شیوه کد نویسی که یکسانه، فقط فانکشن یک خط اضافه در بالاش داره و شیوه فراخوانیش هم متفاوته)
  9. #9
    2009/09/09
    434
    16

    پاسخ : تولباکس و تابع

    نقل قول نوشته اصلی توسط BlueApple
    سلامعذر میخوام اصلاح میکنم(با تشکر از هادی):
    میشه function رو تو همون M-file اصلی و در پایین ترین قسمت تعریف کرد. (ولی قبلش باید M-file اصلی رو به شکل یک تابع درآورد.) مثال:
    کد:
    function y = mainfun(x)
    y = fun1(x);
    end
    function y = fun1(x)
    y = fun2(x);
    end
    function y = fun2(x)
    y = x;
    end
    در مثال بالا نام فایل باید mainfun باشد.
    و همچنین میشه تابع رو در یک M-file سوا همنام با تابع تعریف کرد
    فرق این دو روش اینه که در اولی تابع فقط در m-file اصلی قابل فراخوانیه ولی در روش دوم میتونید تابع رو از هر m-file دیگه ای هم فراخوانی کنید.
    الان اینجا تو مثالی که گفتی چند تا تابع دیگه هم تو برنامه اصلی آوردی.
    یعنی تو برنامه اصلی باید نام برنامه،با اولین تابع یکی باشه؟تابع های بعدی که گفتی چی؟
    هرگز توان خودت را در تغيير دادن خويش،دست كم نگير!
    هرگز توان خودت را در تغيير دادن ديگران،دست بالا نگير!

    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=112772.0
  10. #10
    2010/09/07
    تهران
    316
    13

    پاسخ : تولباکس و تابع

    نقل قول نوشته اصلی توسط hasting_m
    الان اینجا تو مثالی که گفتی چند تا تابع دیگه هم تو برنامه اصلی آوردی.
    یعنی تو برنامه اصلی باید نام برنامه،با اولین تابع یکی باشه؟تابع های بعدی که گفتی چی؟
    بله نام برنامه باید با نام اولین تابع یکی باشه.
    تابعهای بعدی نامهای دلخواهی دارند
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2015/10/25, 14:03
  2. تابع sinx به صورت کلامی در تولباکس متلب
    توسط supern star در انجمن Matlab
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2015/04/28, 18:15
  3. تابع sinx به صورت کلامی در تولباکس متلب
    توسط supern star در انجمن منطق فازی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2015/04/27, 21:34
  4. نصب تولباکس
    توسط shakarak_11 در انجمن Matlab
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2014/05/31, 17:13
  5. کار با تولباکس simmechanic
    توسط ces20 در انجمن Matlab
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/08/29, 15:34

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •