اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خواندن دیتا لاگر TDL104 با کامپیوتر

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    خواندن دیتا لاگر TDL104 با کامپیوتر

    با سلام

    من باید اطلاعات ذخیره شده توسط دیتالاگر TDL104 را از طریق پورت RS485 و پشتیبانی پروتکل MODBUS توسط میکرو بخوانم و در فایل ذخیره کنم و یا به قسمت دیگری توسط SMS ویا اینترنت ارسال کنم فقط در قسمت خواندن مشکل دارم ارسال را قبلا کار کردم دوستانی که در این مورد میتوانند کمکم کنند ممنون میشم

    مشخصات کامل در سایت سازنده:
    http://www.mashhadtadbir.com/Farsi/pf_tdl104.htm

    #2
    پاسخ : خواندن دیتا لاگر TDL104 با کامپیوتر

    با سلام مجدد

    گفتم چند تا عکس از منوال دیتا لاگر بگذارم شاید دوستان حوصله خواندن منوال کامل دستگاه را که در آدرس بالا می باشد را نداشته باشند امیدوارم دوستان حتما کمک بکنند









    دیدگاه


      #3
      پاسخ : خواندن دیتا لاگر TDL104 با کامپیوتر

      با سلام

      با اینکه به بعضی از دوستان که کار کرده بودند درخواست خصوصی هم فرستادم ولی مثل اینکه وقت نکردند لذا تصمیم گرفتم تا هر اطلاعاتی که بدست می آورم اینجا قرار بدهم شاید بدرد کس دیگری هم خورد

      برای خواندن رجیسترها از دستگاه هم باید قطار بایتهایی بصورت زیر به Slave ارسال شود :

      1- ابتدا آدرس Slave
      2- سپس نوع رجیستری که میآ‌خواهیم بخوانیم یا بنویسیم
      3- آدرس شروع خواندن
      4- تعداد رجیسترها
      5- ودر آخر هم کد CRC

      دیدگاه


        #4
        پاسخ : خواندن دیتا لاگر TDL104 با کامپیوتر

        این بخش توسط مرحوم آقازاده در آدرس زیر نوشته شده که دیدم مفیده اینجا قرار دادم
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...8328#msg198328

        ببین عزیزم. MODBUS یک پروتکل نرم افزاری برای رد و بدل کردن اطلاعات بین دو دستگاه است و اساس آن بر این مسئله استوار است که تعدادی ورودی خروجی دیجیتال (معادل بیت) که در این پروتکل به نام کویل (Coil) نامیده میشود داریم و تعدادی ورودی و خروجی غیر دیجیتال (مقدار) که بنام ثبات (Register). تمامی این موارد دارای کدی بین 0 تا 65535 هستند. عملیات تعریف شده عمومی خواندن و نوشتن یک یا چند کویل یا ثبات بطور مستقیم و غیر مستقیم است.

        تمامی این موارد؛ موارد نرم افزاری است ولی اینکه ارتباط سیگنالی بین دو دستگاه برای رد و بدل کردن فریم های MODBUS چگونه برقرار شود توسط مدیای فیزیکی مشخص میشود که ممکن است RS232 یا RS485 یا حتی اترنت باشد.

        ضمنا این پروتکل از حالت Multipoint نیز پشتیبانی میکند یعنی میتوان به چند تجهیز با استفاده از این پروتکل دسترسی پیدا کرد. توصیه میکنم به یادداشتهایی در خصوص شبکه های صنعتی و کلا شبکه ها رو حتی برای آشنائی حدودی با 7 لایه ایزو نگاهی بکنید.

        -----------------------------------------------------------------

        لریش اینجوری میشه.
        جنابعالی میخوای با عموت تبادل آرا کنی. میتونی از تلفن استفاده کنی. میتونی ایمیل بزنی یا اصلا جلوش وایسی ایما و اشاره دربیاری. اینا همه شون میشه روش فیزیکی انتقال اطلاعات. حالا ما اینجا RS232 داریم RS485 داریم و اترنت.
        اما کسی با تلفن تنها؛ اطلاعات رد و بدل نمیکنه. اطلاعات بایستی در قالب جملات رد و بدل بشن که اونها هم از کلمات و حروف تشکیل شدن. که تمام اینها زبان یا به نوعی پروتکل ارتباطی مثل MODBUS رو تشکیل میده. تازه اینا رو هم داشتی راجع به چی میخوای صحبت کنی؟ خرید ماشین؟ رفتن به تعطیلات یا فقط باهاش اختلاط کنی؟ فقط گفتی چطوری؟ یعنی حالت چطوره؟ چه میدونم! خونه ت چطوره یا هر چیز دیگه.
        حالا میخوایم از طریق یک زبان مشترک برای تبادل اطلاعات بین دو دستگاه استفاده کنیم. اتصال فیزیکی ممکنه در حد برد باشه ولی مسلما نمیتونه مسافتی بالاتر 10 تا 20 سانت رو پوشش بده. پس میآییم از آی سی های ارتباطی مثل MAX232 یا 75176 استفاده میکنیم که هر کدوم مشخصات خودشون رو دارن. اولی اطلاعات را به صورت +و- 3 الی 15 ولت ارسال و دریافت میکنه. اون یکی یه جور دیگه. اما هر دوی اینها اطلاعات رو بایت به بایت ارسال و دریافت میکنن. اترنت همین کار رو در قالب پاکت هایی به طول 40 تا 1500 بایت یکجا انجام میده.
        حالا روی اون یکی سیستم چی رو میخواییم بفهمیم یا تغییر بدیم؟ مسلما یک سری ورودی و خروجی دیجیتال و آنالوگ. مسلما روی ورودی که چیزی نمیشه نوشت پس فقط خوندنیه. اما خروجی میتونه هم خوندنی باشه هم نوشتنی. و خوندن یک خروجی آخرین مقداری رو که روی خروجی نوشته شده رو برمیگردونه.
        حالا یک زبونی داریم که بهش میگیم MODBUS. توی این زبون به هر مقدار دیجیتال میگیم COIL و به هر مقدار آنالوگ میگیم REGISTER. ایضا چون ممکنه بخواییم با چند سیستم همزمان اطلاعات رد و بدل کنیم به هر کدوم یک اسم میدیم مثلا به اولی میگیم "یک" و به دومی میگیم "پنج"! چه میشه کرد؟ توی این سیستم ها اینا اسم هستن!

        پس طبق پروتکل مودباس به سیستم "یک" میخواییم بگیم:
        :اوهوی! سیستم "پنج" مقدار ورودی چهار ات را به من بده:

        050200040001XXXX:

        (که البته این چهار مقدار X عوضی هستن و باید درست حساب بشن!)

        جواب میده:

        05020101YYYY:

        یعنی من "پنج" هستم مقدار بیت های درخواستی رو که خواسته بودی میفرستم. 01 هست. یعنی بیت درخواستی من 1 بوده.

        مشخصات کامل این پروتکل رو میتونی از سایت MODBUS.ORG پیدا کنی. اطلاعات روی سایت به اندازه کافی کامل است.

        دیدگاه


          #5
          پاسخ : خواندن دیتا لاگر TDL104 با کامپیوتر

          سلام دوست عزیز....
          منم یه همچین کاری رو باید واسه کارخونه انجام بدم.....لطف میکنی ادامش بدی.... اگه وقت گیره و براتون صرف نمی کنه حاضرم از خجالتتون در بیام .

          دیدگاه

          لطفا صبر کنید...
          X