ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
  1. #1
    2012/07/10
    يزد
    151
    8

    نمايش محتويات اشاره گر در خروجي پورت؟

    :nerd:

    باعرض سلام
    يه سوال داشتم در مورد برنامه نويسي c مربوط به ميكرو AVR كه اساتيد لطف مي كنند اگر راهنمايي نمايند!

    چگونه محتويات اشاره گر به يك تابع يا متغير را در خروجي پورت دلخواه نمايش دهيم!؟
    مثلا اشاره گري از نوع void يا char كه محتويات 0x80 را اشاره مي كند! حال مي خواهيم محتويات را بر روي پورت c نمايش دهيم!
    در كد زير متغير buffer , c هر دو از نوع اشاره گر هستند كه مثلا مقدار 0x80 را اشاره مي كنند! حال مي خواهيم مقداري كه اشاره گر ها به آن اشاره ميكنند را در خروجي پورت نمايش دهيم!

    نمونه كد زير:



    کد PHP:
    unsigned char buffer[32];
    unsigned charc=buffer;

    lcd_puts(buffer);//OK
    lcd_puts(c);//OK
    PORTC=c;//Error
    PORTC=buffer;//Error 


    آنچه كه باعث موفقيت انسان ها مي شود سخت كوشي است و نه نخبه بودن! Porsche 911 Turbo S 181.000 $ USD
    جناب سعدی فرموده بودند: "بر احوال ان مرد باید گریست _ که دخلش بود نوزده، خرجش بیست!"
    که اگه الان بود باید میگفت: "بود حال و احوال آن مرد زار _ که دخلش ریال است ، خرجش دلار :|"
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=80472.msg489565#msg489565
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82242.msg501926#msg501926
  2. #2
    2007/12/09
    تهران
    1,626
    17

    پاسخ : نمايش محتويات اشاره گر در خروجي پورت؟

    شما تعریف اشاره گر رو خوب متوجه نشدید! PORTC=c خود اشاره گر که یه مقدار 16 بیتی هست رو میخواد منتقل کنه که غلطه باید بنویسید PORTC=*C
    توی خط آخر هم شما نمیتونید کل آرایه رو به یه پورت نسبت بدید.دلیلش هم مثل قبل هست PORTC=buffer[0];
    برای برابر کردن پورت با دومین عنصر آزایه و با استفاده از اشاره گر:
    c++;
    portc=*c;
    فقط حواستون باشه بیش تر از 32 تا مقدار اشاره گر رو اضافه نکنید که دیگه به جاهای دیگه اشاره میشه و نتایج غیر قابل پیش بینی میشه!
    درکل نیازی به تعریف اشاره گر C نبود چون بعد از مقدار دادن c=buffer آدرس اشاره گر c با اولین خونه آرایه یکی هست.از آدرس همون آرایه میشد استفاده کرد دیگه....
    [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2016/03/13, 12:49
  2. نمايش خروجي مثبت و منفي 555
    توسط imanxx_81 در انجمن مدارهای آنالوگ و مدارهای مجتمع
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2014/12/06, 21:58
  3. کم بودن ولتاژ خروجي پورت a در at mega32 هنگام استفاده همزمان از 4 پورت
    توسط masoud.moghaddam21 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 17
    آخرين نوشته: 2014/04/22, 22:50
  4. سوال درباه خروجي adc و نمايش آن در glcd در پروژه اسيلوسکوپ
    توسط roberty در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 21
    آخرين نوشته: 2012/03/11, 16:20
  5. ديدن محتويات پورت در حال نوشتن
    توسط dariush_abbasi868 در انجمن برنامه نويسي و اينترفيس
    پاسخ: 12
    آخرين نوشته: 2011/08/14, 00:03

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •