ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
  1. #1
    2012/03/27
    چهارمحال و بختياري
    815
    11

    C يا C++ با پورت سريال!

    سلام
    ميخواهم با برنامه اي C يا c++ با پورت سريال ارتباط برقرار کنم!
    اصلا شدنيه؟
    يک نمونه برنامه ساده يا مثال برام کافيه.
    ممنون

    اضافه شده در تاریخ :
    دوستان من نياز دارم يک مرجعي چيزي لطف کنند قرار دهند!
    ممنون
    [glow=red,2,300]برنامه هاي آموزشي تست شده براي NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0
  2. #2
    2009/08/11
    682
    70

    پاسخ : C يا C++ با پورت سريال!

    با visual studio خيلي راحت ميتوني اين کارو بکني. کنترلر serial port داره. سرچ کن کلي مثال پيدا ميشه
    https://www.linkedin.com/in/mohammadhosseini69

    http://zakhar.blog.ir
  3. #3
    2012/03/27
    چهارمحال و بختياري
    815
    11

    پاسخ : C يا C++ با پورت سريال!

    سلام
    ممنون از پاسختون
    اين مورد را پيدا کردم با c++ نوشته ولي محيط .net هستش.
    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.io.ports.serialport(v=vs.110).aspx

    شما پروژه اي اماده دارين؟
    [glow=red,2,300]برنامه هاي آموزشي تست شده براي NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0
  4. #4
    2009/08/11
    682
    70

    پاسخ : C يا C++ با پورت سريال!

    نقل قول نوشته اصلی توسط Reza Sede
    سلام
    ممنون از پاسختون
    اين مورد را پيدا کردم با c++ نوشته ولي محيط .net هستش.
    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.io.ports.serialport(v=vs.110).aspx

    شما پروژه اي اماده دارين؟
    منم با دات نت راه انداخته بودم. اينو چند سال پيش با وي بي نوشته بودم! ببين بدردت مي خوره
    http://www.4shared.com/office/92oEYkMV/SerialDotNet.html
    فارسي سرچ کن پروژه زياده...
    https://www.linkedin.com/in/mohammadhosseini69

    http://zakhar.blog.ir
  5. #5
    2013/03/09
    Tabriz
    203
    1

    پاسخ : C يا C++ با پورت سريال!

    با سلام .
    ببین این کتبابخونه به دردت میخوره

    لینک : http://s5.picofile.com/file/8105313526/serial_2h.7z.html
    گذشت خصلت مردان است
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوعات مشابه

  1. ارسال داده باينري از طريق پورت سريال بر روي پورت ميکرو
    توسط Soheilas در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 48
    آخرين نوشته: 2014/10/25, 16:52
  2. پورت سريال
    توسط SAEEDPLC در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2013/07/19, 15:51
  3. کريستال خارجي و پايه هاي پورت سريال روي پورت ميکرو
    توسط jelecteca در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/03/07, 18:20
  4. پورت سريال
    توسط erfan qiau در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/03/10, 19:02
  5. پورت سريال
    توسط hosmog در انجمن برنامه نويسي و اينترفيس
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/08/11, 23:07

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •