اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

propeller clock ( ساعت گردون )

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    propeller clock ( ساعت گردون )

    [glow=red,2,300]PROPELLER CLOCK[/glow]



    دوستان من برای پروژه تصمیم به ساخت propeller clock گرفتم قصد دارم مرحله به مرحله این پروژه رو اینجا بزارم تا دوستان هم استفاده کنن و هم اگه موردی هم بود گوش زد کنن :mrgreen:
    دوستان راستی من برای ساخت این پروژه از بعضی از پروژه های دیگه موجود در اینترنت استفاده کردم و لینک اونارو هم براتون می زارم
    http://www.iranled.com/forum/thread-20676.html
    مطالب این سایت خیلی به دردم خورد مخصوصا برنامه اش ولی چون برنامه این سایت برای موتور با جهت چرخش دیگه ای نوشته شده بود رو مدار من خوب کار نمی کرد و مجبور شدم بعضی از قسمت هاش رو یه تغییرات جزئی بدم ولی قسمت ساعت همچنان مشکل داره و چپه می چرخه
    راستی این پروژه رو دست گرمی ساختم و خیلی با عجله برای همین فراوان ایراد داره ولی کار میکنه :nerd:
    نقشه کل مدار این پروژه رو می تونید تو شکل زیر ببینین

    PDF های مربوط به PCB و نقشه کل مدار از اینجا می تونید دانلود کنین
    http://s5.picofile.com/file/8108068726/PCB_FILE.rar.html

    عکس از PCB قسمت تغذیه

    عکس از PCB قسمت گردان

    عکس از PCB یکسوساز قسمت گردان

    ================================================== =============
    (سخت افزار پروژه )
    ________________________________________
    توضیح مدار الکتریکی پروژه :
    برای توضیح مدار الکتریکی این پروژه ابتدا این مدارات را به چندین قسمت تقسیم می کنیم و سپس در مورد هر کدام از این قسمت ها توضیحاتی می دهیم :
    ۱- طبقه تغذیه مدار
    ۲- طبقه منبع تغذیه سوییچینگ (طبقه نوسان ساز _ طبقه سوئیچ)
    ۳- طبقه یکسوساز
    ۴- طبقه کنترل ( میکرو کنترلر – درایورها – سنسورها و LED ها)

    ۱-طبقه تغذیه مدار :
    نقشه مداری این قسمت را می توانیم در عکس زیر مشاهده کنیم

    در مدار فوق ما از یک ترانس کاهنده ولتاژ 220 ولت به 12ولت استفاده کردیم و در ادامه از دو پل دیود برای یکسوسازی این ولتاژ استفاده کردیم با گذاشتن یک خازن صافی برای هر پل دیود ریپل موجود در خروجی هر پل دیود را از بین می بریم با توجه به اینکه ممکن است از مدار جریان زیادی کشیده شود مقادیر خازن ها را بالا تر از آنچه که برای عمل ریپل گیری نیاز است انتخاب کرده ایم .
    از خروجی پل دیود بالایی برای تغذیه موتور های براشلس موجود در پروژه استفاده می نماییم و خروجی پل دیود پایینی را توسط یک عدد رگولاتور ولتاژ ( 7812)ابتدا ریگوله و سپس از آن برای تغذیه سایر قسمت های مدار استفاده می کنیم .

    ۲- طبقه منبع تغذیه سوییچینگ :
    این طبقه را به دو قسمت نوسان ساز و سوییچینگ تقسیم می کنیم که شکل مداری کل این طبقه در شکل زیر قابل مشاهده می باشد .

    اما قبل از توضیح این قسمت از مدار لازم به توضیح یکسری موراد است تا متوجه شویم چرا در این قسمت باید از یک چنین مداری استفاده شود .
    این مدار دارای یک قسمت گردان و یک قسمت ثابت است که در قسمت گردان پروژه مدارات میکرو کنترلر و سایر اجزای مداری لازم برای فرآیند دادن کد های لازم به LED ها وجود دارد و برای تغذیه این قسمت از مدار که نمی توان به صورت مستقیم و با سیم عمل کرد ما مجبور به استفاده از روشی هستیم که در آن به صورت بیسیم به مدار برق لازم رسانده شود که در اینجا ما با ایجاد یک جریان متناوب با فرکانس بالا و اعمال آن به یک سیم پیچ باعث به وجود آمدن یک میدان مغناطیسی که تغییرات آن متناسب با تغییرات جریان ایجاد کننده آن است می شویم و توسط همین میدان برق لازم را به قسمت چرخان پروژه می رسانیم به این صورت که تغییرات میدان باعث می شود که میدان مغناطیسی ایجاد شده مدام در حال قطع کردن سیم پیچ موجود بر روی قسمت متحرک پروژه باشد و با این عمل موجب القاء ولتاژ در آن سیم پیچ می شود که از همین ولتاژ برای تغذیه قسمت گردان استفاده می شود .

    -نوسان ساز :

    همانطور که در توضیحات قبلی نیز اشاره شد ما برای اجرای چنین روشی نیاز به یک مدار برای ایجاد نوسان در جریان داده شده به سیم پیچ موجود در قسمت ثابت مدار هستیم که برای ایجاد چنین نوسانی ما می توانیم از انواع نوسان ساز ها استفاده کنیم نظیر مولتی ویبراتور بای استابل یا آی سی 555 یا هر نوع نوسان ساز دیگر که ما در این پروژه از آی سی TL494 استفاده کردیم که این آی سی نیز مانند 555 یک آی سی اسیلاتور یا نوسان ساز می باشد که فرکانس نوسانی توسط یک مدار RC که به پایه های 5 و 6 این آی سی متصل می شوند معین می شود .ما برای اینکه بخواهیم منبع تغذیه سوییچینگ را برای القای ولتاژ از طبقه پایین به طبقه بالا بسازیم نیاز به فرکانس بالایی داریم و چون فرکانس برق شهر فقط 50HZ میباشد از آن نمی توانیم استفاده کنیم . پس از مدار نوسان ساز TL494 استفاده می کنیم که برای ما فرکانس 66 KHZ را با تنظیم خازنها و مقاومتهای گفته شده فراهم می کند ، فرکانس مورد نظر ما که برای القای ولتاژ به سیم پیچ ثانویه لازم است حداقل 4 یا 5 کیلوهرتز به بالا می باشد تا بتواند برق را خوب القا کند . بدلیل وجود فاصله هوایی بین سیم پیچ پایین و بالا و همچنین نبودن هسته فریت و ... نیاز به نوسان بالای در سیم پیچ اولیه (پایین ) داریم . چون در مدار ، ما نیاز به جریان خیلی بالایی نداشیم ، از هسته فریت استفاده نکردیم از طرفی در صورت استفاده از هسته فریت باید نوسان ساز طوری طراحی شود که هسته فریت به اشباع نرود .در این آی سی ، پایه های 8 و 11و 12که به +12ولت وصل اند و پایه های 1 و 3 و4 و 7 و16 که به زمین متصل شده اند برای تغذیه و بایاس آی سی هستند . خازن ها و مقاومتهای متصل به پایه های TL494 برای بایاس آی سی و تنظیم فرکانس نوسان هستند .خازن nf 1 که بین پایه های 4و IC 5 است . خازن میلار می باشد که ولتاژ بالاتری دارد و کیفیت بهتری دارد . مقاومت 4.7kبین پایه های 14 و 15 نیز برای تقسیم ولتاژ بکار میرود.

    - سوییچینگ:

    این قسمت از مدار وظیفه سوییچ نوسان ساخته شده توسط قسمت نوسان ساز به سیم پیچ ها بر عهده دارد اما در این سیم پیچ ها به دلایلی که در قسمت قبلی اشاره شد از هسته فریت استفاده نشده است و همین عامل باعث پایین آمدن امپدانس سیم پیچ شده که پایین بودن امپدانس موجب عبور جریان زیاد از این سیم پیچ می شود لذا اگر ما بخواهیم برای سوییچ سیگنالی به این سیم پیچ از عناصر الکترونیکی مانند bjt یا mosfet های با تحمل جریانی کم استفاده کنیم این عناصر از آنجایی که تحمل عبور جریان زیاد از خود را ندارند سریعا سوخته و غیر قابل استفاده در این مدار می باشند برای رفع این مشکل ما در این مدار از سه عدد igbt استفاده کردیم که به صورت موازی با هم در مدار استفاده شده اند و با اینکه می توانیم حتی با استفاده از یکی از این igbt ها مدار را راه اندازی کنیم ولی ترجیح داده شده تا با استفاده از سه عدد طول زمان استفاده از مدار بالا رود .
    همان طور که دیده می شود د ر این مدار از دو عدد ترانزیستور bjt نیز استفاده شده است که از این دو ترانزیستور برای درایو این igbt ها استفاده شده است .

    ٣-طبقه یکسوساز :

    در این طبقه که شامل پل دیودی و رگولاتور 7805 است . کار تنظیم و فراهم آوردن ولتاژ 5 ولت برا برای میکرو بر عهده دارد . سیم پیچ ثانویه ولتاژ DC گرفته شده را به پل دیودی میدهد و 11v به وردودی (پایه 1 ) رگولاتور میدهد پایه دو رگولاتور میدهد( پایه 2 ) رگولاتور که زمین است و ما در پایه خروجی (پایه 3) رگولاتور 5ولت صاف شده خواهیم داشت.
    خازنهای C5 علاوه بر صاف کردن ولتاژ ورودی رگولاتور و ولتاژ خروجی آن در مقابل تغییرات ناگهانی ولتاژ از مدار محافظت می کند و جلوی این تغییرات ناگهانی را می گیرد و از قطع شدن ولتاژ خروجی زمانیکه جریان خروجی زیاد کشیده شد جلوگیری می کند و اگر ولتاژ ورودی یک لحظه قطع شد ولتاژ خروجی رگولاتور برقرار باشد .چرا خازنها ظرفیت پایین هستند ؟ چون فرکانس نوسان خیلی بالاست خازنهای کوچک هم به راحتی می توانند ریپل ولتاژ DC شده را بگیرید پس ما نیازی به خازن با ظرفیت های بالاتر نداریم .

    ٤-طبقه کنترل :
    این طبقه شامل میکرو کنترلر AT mega8 از خانواده AVR است که تمام عملیات برنامه نویسی ما روی این میکرو پیاده سازی می شود.
    علاوه بر این میکرو کنترلر در این طبقه ما دو عدد آی سی درایور نیز داریم که برای درایو نمودن led ها مورد استفاده می باشند این دو درایور با شماره uln2803 می باشند که در آن با استفاده از دو عدد ترانزیستور bjt در آرایش زوج دارلینگتون برای تحمل جریان مصرفی led ها مورد استفاده قرار گرفته است .




    در این طبقه علاوه بر دو مورد فوق خود led ها و علاوه بر آن سه عدد مدار درایور سنسور های مادون قرمز نیز داریم که از آنها برای تعیین سرعت موتور پروژه و تعیین نقطه مرجع و استفاده برای داشتن دو ورودی برای تنظیم ساعت موجود در پروژه استفاده شده است ، این مدارات همه به یک شکل بوده و در زیر یک نمونه از آنها را می توانیم ببینیم .

    راستی برای سیم پیچ ها میتونین از سیم 0.30 استفاده کنین و تعداد دور پیچیده شده رو هم 300 باشه

    خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
    [hr]

    #2
    پاسخ : propeller clock ( ساعت گردون )

    (نرم افزار پروژه)
    ________________________________________
    توضیحات برنامه و الگوریتم:
    برنامه این پروژه در محیط کامپایلر بسکام نوشته شده و به صورت زیر می باشد .

    http://s5.picofile.com/file/8107998200/propeller_clock.rar.html

    توضیح برنامه :
    در ابتدای برنامه میکروکنترلر خود که ATMEGA8 معرفی می کنیم بعد کریستال داخلی آی سی که ما 8 مگا هرتز در نظر گرفته ایم مشخص می کنیم حال با توجه به تعداد LED ها PORT های ورودی و خروجی آی سی را تعیین می کنیم .
    در پروژه ما تمامی پورت C به جز پایه c.6 را خروجی گرفتیم در صورت استفاده از این پایه باید فیوز بیت مربوط به این پایه را تغییر دهیم این پایه چون به عنوان پایه ریست میکرو نیز تعریف شده بهتر است که از این پایه به عنوان خروجی استفاده نشود، به جز پورت c تمامی پورت bبه جز پایه b.6 و b.7 نیز خروجی تعریف شده اند که این دو پایه به این علت خروجی تعریف نشده اند که کریستال ساعت یا rtc (real time clock) به این دو پایه وصل می شود ، در پورت d نیز به جز پایه ها ی d.2و d.6 و d.7 بقیه پایه ها خروجی تعریف شده اند .
    لازم به ذکر است که پایه d.2 به خاطر اینکه پایه اینتراپت خارجی می باشد خروجی تعریف نشده و دو پایه دیگر پایه های ورودی سنسورهای تنظیم کننده ساعت می باشند.
    سپس اینتراپت سراسری را فعال کرده و متغیرهای برنامه را تعریف می کنیم یک آرایه 240 تایی از نوع بایت به نام out_data(240) تشکیل داده برای اشاره به out_data یک متغیر به نام temp2 تعریف می کنیم ابتدا temp2 را صفر می کنیم سپس وارد d0 شده و temp2 را یکی اضافه می کنیم تا زمانیکه temp2 بیشتر از 239 نشده out_data رابرابر صفر می کنیم یعنی در این قسمت از دستورها کار پاک کردن صفحه نمایش را انجام می دهیم که به مدت 3ثانیه طول می کشد .
    جدول کدهای اسکی را در جدول lookup table به سه قسمت تقسیم شده است:
    برای کدهای 32 تا data print 1 71
    برای کدهای 72 تا data print 2 111
    برای کدهای 112 تا data print3 126
    با شرط H> hnput string(i) و else محدوده حرف مورد نظرمان را مشخص می کنیم که در کدام data print قرار گرفته سپس ان را وارد out_data می کنیم و این کار را 6 بار انجام می دهیم تا یک حرف کامل وارد out_data شود و بین هر بار انجام این کار یک خانه out_data راخالی می گذاریم وتا زمانیکهI=N شود ابن کار را ادامه می دهیم.
    N=10
    I=1
    Incr I Loop until I=N
    سپس 12ثانیه تاخیر انداخته ایم تایمر ها کار خود را انجام می دهند و بدین ترتیب کدها واکشی شده در قسمت نمایش روی صفحه نمایش دیده می شوند در هر دور سنسورهای فرستنده و گیرنده همدیگر را تریگر می کنند که باعث می شود اینتراپت صفحه فعال می شود و به قسمت rpm_trigger وارد شویم که در اینجا زمان یک دور کامل توسط تایمر 1 اندازه گیری می شود و زمان هر 1/240 محاسبه می شود حال تایمر را صفر کرده تا برای اندازه گیری دور بعد اماده باشد در ادامه وارد قسمت نمایش می شویم .
    اگر بخواهیم دیتا را نمایش دهیم S=1 می کنیم که در قسمت وسط صفحه نماش پورت مربوطه خاموش می باشد واطلاعات در پورت بالای صفحه نمایش یعنی پورت C,B نمایش داده می شوند همچنین شیفت باینری اطلاعات که با انجام تقسیم بر 2 صورت مگیرددر این قسمت می باشد اگر S=0 باشد چون می خواهیم ساعت نمایش دهیم پس قسمت وسط صفحه نمایش روشن می شود اما دیگر شیفت نمی دهیم چون ساعت در برنامه خودش به صورت ثانیه شمار حرکت می کند.
    برای ساعت برنامه ای نوشته ایم که با کمک تایمر هر یک ثانیه عمل شیفت انجام شود در قسمت اخر تمام اطلاعات موجود در متغیر ها رادر پورت های D,C,B می ریزیم و نمایش می دهیم و بعد نمایش انها را صفر می کنیم برای اطلاعات جدید؛قابل به ذکر است که با هر بار فعال شدن تایمر 2 یک ثانیه به ساعت سیستم اضافه می شود.
    خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
    [hr]

    دیدگاه


      #3
      پاسخ : propeller clock ( ساعت گردون )

      و اما عکس و فیلم از مدار











      فیلم پروژه : http://up.persianscript.ir/uploads/438e-PC-1.rar
      خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
      [hr]

      دیدگاه


        #4
        پاسخ : propeller clock ( ساعت گردون )

        سلام داداش خیلی عالیه اگه میتونی طرز برنامه نویسیشو بگو چوریه

        دیدگاه


          #5
          پاسخ : propeller clock ( ساعت گردون )

          آقا عالیه
          منم یه زمانی میخواستم درست کنم ولی سوادم کم بود نشد
          ولی خیلی کار جالبه
          اگه خوب روش کار کنی و ادامش بدی بازار خوبی داره هنوز دس زیاد نشده توش هاااااا
          درایور شبکه و nRF24L01
          کاتالوگ محصولات
          کنترلر CNC شش محوره براي پرينتر 3D و Pick n Place
          شبيه ساز تک تيرانداز و سيبل ديجيتال با پردازش تصوير
          فروش اسيلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

          دیدگاه


            #6
            پاسخ : propeller clock ( ساعت گردون )

            نوشته اصلی توسط saeed154
            سلام داداش خیلی عالیه اگه میتونی طرز برنامه نویسیشو بگو چوریه
            منم تو همینش موندم
            ولی سخت در تلاشم اگه موفق شدم حتما تو همین تاپیک می زارم
            نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
            آقا عالیه
            منم یه زمانی میخواستم درست کنم ولی سوادم کم بود نشد
            ولی خیلی کار جالبه
            اگه خوب روش کار کنی و ادامش بدی بازار خوبی داره هنوز دس زیاد نشده توش هاااااا
            ممنون منم همین فکر تو سرمه
            خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
            [hr]

            دیدگاه


              #7
              پاسخ : propeller clock ( ساعت گردون )

              اون ورق مسی رو باید از کجا بخریم ؟منظورم همون ورق مسی هست که دور فن پیچیدی؟
              قم الکترونیک

              دیدگاه


                #8
                پاسخ : propeller clock ( ساعت گردون )

                :mrgreen: از هیچ جا ،این جزو ابتکارات خودمه
                من یه تیکه فیبر به درد نخور داشتم با خودم گفتم از این استفاده بهینه کنم ، فیبرش رو سوزوندم ازش همین ورق مس موند که به کاربردمش
                البته اگه شما هم می خوایی همین کار رو انجام بدی باید مواظب باشی زیادی فیبر رو حرارت ندی ورق مسی هم بسوزه یه کم که اون فیبر پشت ورقه مسی بسوزه کافیه
                خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                [hr]

                دیدگاه


                  #9
                  پاسخ : propeller clock ( ساعت گردون )

                  :cry2:
                  دوستان یه فیلم از این نوع تابلو ها پیدا کردم براتون می زارم دانلود کنین ببینید این عدم وجود امکانات چه بلایی سر ما آورده اونور آبی ها کجاینو ما کجا :cry:
                  http://s4.picofile.com/file/7807194836/New_the_most_amazing_RGB_propeller_clock_ever_seen _1_.avi.html
                  نمی دونم کدوم سایت بود امیدوارم دوستی که از اون سایت این مطلب رو گرفتم ناراحت نشه که این فیلم رو اینجا گذاشتم
                  خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                  [hr]

                  دیدگاه


                    #10
                    پاسخ : propeller clock ( ساعت گردون )

                    سلام دوست عزیز...واقعا خسته نباشید عرض میکنم خدمتت....
                    امیدوارم که موفق باشی...
                    پس شما هم بالاخره موضوع پروژه انتخاب کردی....منم یه موضوع پیدا کردم...ولی هنو که فعلا روش کار نکردم... :nerd:
                    منم خیلی دوست داشتم اینو بسازم....تو یه سایت خارجی دیدم که از RGB LED استفاده کرده بود و باهاش لوگوی فایرفاکس و تصویر صورت خودش و ... اینجور چیزا رو نشون میداد...خییییییلی قشنگ یود...تو هم اگه تونستی پیشرفتش بده و به اینجا برسونش!سعی کن با قطعات SMD بزنی...هم قشنگ تره هم سبک تر... :job:
                    ما هم چون سرمون شلوغه کم میایم وگرنه از دور هواتو داریم...
                    تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

                    www.intelart.ir


                    ساخت کنترلر دما PID فازي با AVR [آموزشی]

                    دیدگاه


                      #11
                      پاسخ : propeller clock ( ساعت گردون )

                      نوشته اصلی توسط punisher.x64
                      سلام دوست عزیز...واقعا خسته نباشید عرض میکنم خدمتت....
                      امیدوارم که موفق باشی...
                      پس شما هم بالاخره موضوع پروژه انتخاب کردی....منم یه موضوع پیدا کردم...ولی هنو که فعلا روش کار نکردم... :nerd:
                      منم خیلی دوست داشتم اینو بسازم....تو یه سایت خارجی دیدم که از RGB LED استفاده کرده بود و باهاش لوگوی فایرفاکس و تصویر صورت خودش و ... اینجور چیزا رو نشون میداد...خییییییلی قشنگ یود...تو هم اگه تونستی پیشرفتش بده و به اینجا برسونش!سعی کن با قطعات SMD بزنی...هم قشنگ تره هم سبک تر... :job:
                      ما هم چون سرمون شلوغه کم میایم وگرنه از دور هواتو داریم...
                      ممنون
                      آره این پروژه تنها سختیش برنامش هستش و زیاد خرجی نداره دیگه همین رو تصمیم گرفتم بسازم :smile:
                      انشاالله اگه بتونم همین رو بسازم و چم و خم کار دستم بیاد نمونه بعدیش رو با قطعات SMD و شاید هم با led های RGB بسازم ولی چشم آب نمی خوره حتی بتونم همینش رو هم کامل کنم :mrgreen:
                      خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                      [hr]

                      دیدگاه


                        #12
                        پاسخ : propeller clock ( ساعت گردون )

                        نوشته اصلی توسط مجتبی صاحبی
                        اون ورق مسی رو باید از کجا بخریم ؟منظورم همون ورق مسی هست که دور فن پیچیدی؟
                        از فویل آلومینیومی هم میتوونی استفاده کنی

                        دیدگاه


                          #13
                          پاسخ : propeller clock ( ساعت گردون )

                          نوشته اصلی توسط 7089558
                          از فویل آلومینیومی هم میتوونی استفاده کنی
                          آره اونم میشه معمولا تو چنین حالتی از مس استفاده میشه که ما اینجا اجباری در استفاده از مس نداریم و من برای اینکه از فیبر های باقی موندم حداکثر استفاده رو بکنم اینکار رو انجام دادم :rolleyes:
                          خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                          [hr]

                          دیدگاه


                            #14
                            پاسخ : propeller clock ( ساعت گردون )

                            سنسوری برای تشخیس سرعت چرخش نمیبینم!!.
                            با چی نقطه مبدا رو تشخیص میدی که متن رو باهاش ثابت نگه داری؟؟؟
                            کجای برنامه ریزیش گیر کردی؟؟؟

                            دیدگاه


                              #15
                              پاسخ : propeller clock ( ساعت گردون )

                              نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                              سنسوری برای تشخیس سرعت چرخش نمیبینم!!.
                              با چی نقطه مبدا رو تشخیص میدی که متن رو باهاش ثابت نگه داری؟؟؟
                              از led های مادون قرمز استفاده کردم تو عکس های آخری اگه دقت کنین این led دیده میشه که همون فرستنده مادون قرمز هستش


                              نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                              کجای برنامه ریزیش گیر کردی؟؟؟
                              ال
                              خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                              [hr]

                              دیدگاه

                              لطفا صبر کنید...
                              X