ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
  1. #1
    2012/11/01
    87
    0

    پردازش رشته دريافتي از سريال پورت

    سلام،من مي خوام تو يه دستور كه از يوزارت دريافت ميكنم پارامترايي كه با كما از هم جدا شدن پيدا كنم و به صورت عدد اينتجر داشته باشمشون..دستور strtok رو شنيدم واسه اين كاره.دوستان ميشه راجع به اين تابع يه توضيحى بدين؟
  2. #2
    2010/02/28
    شاهرود
    1,147
    20

    پاسخ : پردازش رشته دريافتي از سريال پورت

    نقل قول نوشته اصلی توسط gizmo89
    سلام،من مي خوام تو يه دستور كه از يوزارت دريافت ميكنم پارامترايي كه با كما از هم جدا شدن پيدا كنم و به صورت عدد اينتجر داشته باشمشون..دستور strtok رو شنيدم واسه اين كاره.دوستان ميشه راجع به اين تابع يه توضيحى بدين؟
    بهتره از دستور strchr استفاده کنی
    یه فایل پیوست کردم
    من خودم دیتای دریافتی از GPS رو با همین تفکیک کردم
    فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده
    • نوع فایل: rar 4.rar (335.5 کیلو بایت, 37 نمايش)
    زندگی یعنی امید و حرکت
    کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
    سؤالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
    برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
    به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!
  3. #3
    2012/11/01
    87
    0

    پاسخ : پردازش رشته دريافتي از سريال پورت

    آقاي ايماني من خودم يه برنامه واسه اين کار نوشتم.تو کامپيوتر که کامپايل مي کنم درست جواب ميده،ولي همون برنامه با همون منطق رو رو ميکرو که ميريزم هنگ ميکنه.برنامه اي که تو کامپيوتر اجرا ميشه اينه:

    کد:
    #include <stdio.h> #include <string.h> #include <stdlib.h>
    int main () {
    
    char *pch, *x0par, *y0par, *x1par, *y1par; char value[16];
     char x0value[4], y0value[4], x1value[4], y1value[4]; 
    int x0num, y0num, x1num, y1num;
     char buffer[] = "s=200,100,300,500";
    
    pch = strstr(buffer, "="); 
    strcpy(value, pch+1);
    x0par = strtok(value, ","); 
    strcpy(x0value, x0par);
    
     y0par = strtok(NULL,","); 
    strcpy(y0value, y0par);
     x1par = strtok(NULL,",");
     strcpy(x1value, x1par);
     y1par = strtok(NULL,","); 
    strcpy(y1value, y1par);
    
    x0num = atoi(x0value); 
    y0num = atoi(y0value);
     x1num = atoi(x1value);
     y1num = atoi(y1value);
    
    printf ("%d\n",x0num); 
    printf ("%d\n",y0num); 
    printf ("%d\n",x1num); 
    printf ("%d\n",y1num);
    
    getchar();
     return 0;
    }
    به نظرتون چرا اين اتفاق مي افته؟ممکنه ربطي به حافظه داشته باشه؟
  4. #4
    2012/11/01
    87
    0

    پاسخ : پردازش رشته دريافتي از سريال پورت

    مشکل رفع شد.يه اشتباه تايپي بود
  5. #5
    2010/02/28
    شاهرود
    1,147
    20

    پاسخ : پردازش رشته دريافتي از سريال پورت

    نقل قول نوشته اصلی توسط gizmo89
    مشکل رفع شد.يه اشتباه تايپي بود
    خوبه خدارو شکر
    چون من هر چی میخوندم زیاد متوجه نمیشدم میخای دقیقا چه کنی و مشکلش چیه :sad:
    زندگی یعنی امید و حرکت
    کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
    سؤالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
    برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
    به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!
  6. #6
    2012/11/01
    87
    0

    پاسخ : پاسخ : پردازش رشته دريافتي از سريال پورت

    نقل قول نوشته اصلی توسط علي ايماني فر
    خوبه خدارو شکر
    چون من هر چي ميخوندم زياد متوجه نميشدم ميخاي دقيقا چه کني و مشکلش چيه :sad:
    آقاي ايماني فر اين کتابي که توابع c رو ازش مي ذارين ميشه همش رو يه جايي پلود کنين ما هم استفاده کنيم :job:
  7. #7
    2010/02/28
    شاهرود
    1,147
    20

    پاسخ : پاسخ : پردازش رشته دريافتي از سريال پورت

    نقل قول نوشته اصلی توسط gizmo89
    آقاي ايماني فر اين کتابي که توابع c رو ازش مي ذارين ميشه همش رو يه جايي پلود کنين ما هم استفاده کنيم :job:
    حقیقتشو بخای یه کتاب برای AVR خریدم توی CD همراهش یکسری از صفحات کتاب که حذف شده بود قرار داشت. من یکی از اونا رو گذاشتم.
    خودم 5 صفحه رو کنار گذاشتم و همیشه ازش استفاده میکنم
    میخای بزارم براتون؟
    زندگی یعنی امید و حرکت
    کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
    سؤالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
    برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
    به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!
  8. #8
    2012/11/01
    87
    0

    پاسخ : پاسخ : پاسخ : پردازش رشته دريافتي از سريال پورت

    نقل قول نوشته اصلی توسط علي ايماني فر
    حقيقتشو بخاي يه کتاب براي AVR خريدم توي CD همراهش يکسري از صفحات کتاب که حذف شده بود قرار داشت. من يکي از اونا رو گذاشتم.
    خودم 5 صفحه رو کنار گذاشتم و هميشه ازش استفاده ميکنم
    ميخاي بزارم براتون؟
    اگه زحمتي نيست.ممنون ميشم :agree:
  9. #9
    2010/02/28
    شاهرود
    1,147
    20

    پاسخ : پردازش رشته دريافتي از سريال پورت

    بفرما
    فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده
    • نوع فایل: rar book.rar (976.6 کیلو بایت, 49 نمايش)
    زندگی یعنی امید و حرکت
    کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
    سؤالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
    برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
    به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوعات مشابه

  1. دريافت يک رشته با طول نا مشخص از پورت سريال
    توسط mo2_star در انجمن مدار هاي ديجيتال
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2015/03/26, 10:58
  2. پاسخ: 19
    آخرين نوشته: 2013/11/13, 07:14
  3. اکو شدن ديتاهاي دريافتي از سريال طبيعيه؟
    توسط SAJAD-G در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2013/07/16, 22:47
  4. ارسال يک رشته به پورت سريال در PIC Basic pro
    توسط Morteza_rk در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2012/03/05, 14:09
  5. جدا کردن يک سري داده دريافتي از پورت سريال vb
    توسط dvbskystar در انجمن برنامه نويسي و اينترفيس
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/01/21, 09:19

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •