ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 3 123 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 23
  1. #1
    2007/09/08
    TEH
    323
    1

    سوال درباره ++C

    سلام
    معنی این warning چیه و چه وقت داده میشه؟ :nerd:
    local variable' x' used without having been initialized
  2. #2
    2007/01/07
    ایران - اصفهان
    342
    2

    پاسخ : سوال درباره ++C

    سلام.
    برای استفاده از متغییرها ، اول باید تعریف بشن .
    مثلا:
    int X; char Y; مشکل شما اینه که متغییر رو تعریف کردین ولی بهش مقدار اولیه ندادین:
    int X=0; char Y=0;
  3. #3
    2007/09/08
    TEH
    323
    1

    پاسخ : سوال درباره ++C

    سلام
    با این ایرور ها باید چه کرد؟

    term does not evaluate to a function
    و
    'sub ' : redefinition
  4. #4
    2008/02/01
    قائمشهر
    836
    0

    پاسخ : سوال درباره ++C

    سلام بزرگان

    البته ارور ها برای کامپایلرهای مختلف متفاوته

    کامپایلر شما چیه و ورژنش چنده؟

    sub: redefinition احتمالا بدلیل تعریف دوباره ی تابعی یا چیزی به این اسمه
    میگم احتمالا چون من از کامپایلر شما استفاده نمی کنم.

    دقت کنین اگه کامپایلر شما جدید یا قدیمی باشه فرق داره

    یعنی ممکنه از قوانین
    iso c++
    بهره نبرن.

    مثلا یکی از فرقهای استفاده کردن یا نکزدن از این استاندارد متغیری هست که داخل for بعنوان اشاره گر اعلان میشه.

    در
    old c++
    بعد از for میشد از این متغیر استفاده کرد و مربوط به حوزه ی for نبود.
    ولی در Iso C++ standard اینطور نیست.

    برای دادن جواب دقیق باید کدتو ببینم.

    مرسی و شرمنده که جوابو دقیق ندادم.

    Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5
  5. #5
    2008/02/01
    قائمشهر
    836
    0

    پاسخ : سوال درباره ++C

    سلام بزرگان

    در مورد
    local variable used
    باید عرض کنم که این فقط یه هشداره و بسته به تنظیم زمان کامپایل می تونه بعنوان ارور هم بحساب بیاد و جلوی کامپایل هم بیاد
    این مورد زمانی بوجود میاد که قبل از اولین استفاده ی یک متغیر هیچ مقداری توسط برنامه به اون منتسب نشه

    مرسی
    Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5
  6. #6
    2008/02/01
    قائمشهر
    836
    0

    پاسخ : سوال درباره ++C

    سلام بزرگان

    در مورد ارور
    term does not evaluate to a function
    باید عرض کنم که اگه شما چیزی غیر از یک تابع ( مثلا یک متغیر ) رو در جلوتر بعنوان یک تابع باهاش برخورد کنین، این ارور میاد
    یعنی مثلا متغیر a رو بعنوان
    a()
    استفاده کنین.

    مرسی.
    Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5
  7. #7
    2008/02/01
    قائمشهر
    836
    0

    پاسخ : سوال درباره ++C


    سلام

    آقای مایکل فارادی

    احتمالا شما تو برنامه ات باید یه همچین چیزی پیدا کنی (در مورد redefinition) که مثلا
    متغیر a تعریف شده و شما جلوتر برای مقدار دهی به اون بجای a=10; نوشتی int a=10;

    مرسی.

    نتیجه ی رفع مشکل ارور ها رو بفرما. :mrgreen: :mrgreen:
    Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5
  8. #8
    2007/09/08
    TEH
    323
    1

    پاسخ : سوال درباره ++C

    سلام
    ممنون از راهنمایی های مفیدتون، راجع به کامپایلر من با visual studio 6 کار میکنم. این برنامه مال چند وقت پیشه نمیدونم کجا save کردم که کدشو بذارم ولی یادمه با مقدار دهی اولیه به متغییر ایرور بر طرف شد
    همین بود که شما گفتی :NO:
    نقل قول نوشته اصلی توسط عابد بابازاده
    احتمالا شما تو برنامه ات باید یه همچین چیزی پیدا کنی (در مورد redefinition) که مثلا
    متغیر a تعریف شده و شما جلوتر برای مقدار دهی به اون بجای a=10; نوشتی int a=10;
    در ضمن منو فارادی خالی خطاب کنید راحت ترم :redface:
  9. #9
    2008/02/01
    قائمشهر
    836
    0

    پاسخ : سوال درباره ++C

    سلام

    چشم آقای فارادی شرمنده :redface:
    Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5
  10. #10
    2007/09/08
    TEH
    323
    1

    پاسخ : سوال درباره ++C

    دشمنتون شرمنده باشه :rolleyes:
صفحه 1 از 3 123 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 23

موضوعات مشابه

  1. سوال درباره VCO
    توسط milad1993 در انجمن سیستمهای مخابراتی
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/01/06, 13:25
  2. چند سوال درباره CCS
    توسط Study در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2010/05/17, 01:45
  3. سوال درباره زنر؟
    توسط majid.4206 در انجمن مفاهیم پایه برق و الکترونیک
    پاسخ: 24
    آخرين نوشته: 2009/05/24, 22:43
  4. سوال درباره ي برق شهر
    توسط ahsan22 در انجمن مفاهیم پایه برق و الکترونیک
    پاسخ: 15
    آخرين نوشته: 2009/05/24, 15:18
  5. سوال درباره avr
    توسط narek در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2009/04/19, 21:06

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •