اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش طول عمر باطری

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    افزایش طول عمر باطری

    سلام دوستان.
    ماشین های معمولیسوارى وقتی که خاموش میشن باترىشون تو مدار میمونه? اکه اینطور باشه میشه یه مدارى ساخت که بصورت اتوماتیک باترى روااز مدار خارج بکنه?اکه اینطور باشه میشه تلفات باطری رو کاهش داد ?
    تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....


    تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........

    #2
    پاسخ : افزایش طول عمر باطری

    دوست گرامی

    اگر منظور شما افزایش عمر باطری به طور کلی باشه چند راهکار وجود داره که عرض میکنم

    برای باطریهای سرب - اسیدی خشک و یا با الکترولیت مایع :

    استفاده مداوم با جریان کم و شارژ مجدد به هیچ عنوان برای باطری مضر نیست ولی اگر قرارباطری برای مدت طولانی بدون استفاده قرار بگیره لازمه بعد از شارژ با جریان بسیار کمی ( موسوم به جریان شارژ قطره ای ) به طور مدام زیر شارژ باشذ که در این صورت لازم است سطح و غلظت مایع الکترولیت به طور منظم کنترل گردد .

    نکته حائز اهمیت در میان استفاده از آب مقطر و اسید استاندارد و یا مورد تایید سازنده باطری جهت تنظیم الکترولیت میباشد به طور مثال صنایع باطری سازی نور وابسته به ارتش ( که با وجود قدمت هنوز یکی از بهترینها در دنیا میباشد ) در کنار تولید انواع باطری آب مقطر و اسید لازم را نیز در گالونهای 4 لیتری و به قیمتی بسیار ارزان ارائه میکند که البته هر دو محصول با استاندارد آب مقطر و اسید موجود در بازار ( حتی با استاندارد آزمایشگاهی ) کمی متفاوت میباشد به طور مثال آب مقطر آن داری یونهای آهن و ... میباشد .
    بنا به توصیه خود سازنده باطری باید به صورت خشک خریداری و سپس فقط با اسید استاندارد خود صنایع نور آماده گردد که متاسفانه در بین باطری سازهای ما به مسخره گرفته میشود و حتی غالبا از آب حوشیده به جای آب مقطر ( به منظور کمبود آب تجزیه شده ) استفاده میگردد .
    برای کنترل محلول الکترولیت از ابزاری بسیار ارزان قیمتی مانند قطزه چکان استفاده میشود که داحل آن یک گوی شناو وجود دارد و باید بعد از نمونه بردرای از مایع گوی در محدوده درجه بندی شده مجاز قرار داشته باشد و کم زیاد غلظت مایع با افزودن آب مقطر و یا اسید تنظیم میگردد .
    استفاده از چنین تمهیداتی میتواند بنا به تجربه نگارنده تا سالها ( حتی بیش از 5 سال ) باطری را آماده و در شرایط مناسب نگاه دارد و کاهش ظرفیت باطری نیز ( که به دلیل فرسوده شدن باطری بوجود میاید ) در چنین شرایطی بسیار اندک میباشد .
    در مورد باطری هاتی خشک کار چندانی بجز همان شارژ قطره ای امکانپذیر نمیباشد و اصولا عمر آنها بیشتر به تکنولوژی ساخت آن مربوط میشود که غیر از همان شارژ مداوم و دمای مناسب نگاهداری کاری از استفاده کننده ساخته نمیباشد
    پاره ای از رویکردهای دفاعی

    دیدگاه

    لطفا صبر کنید...
    X