ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
  1. #1
    2013/12/28
    شهر تات
    407
    122

    ایا این دستور درست است

    ایا این دستور درسته
    Config Portc.0 = Output , Portc.1 = Output , Portc.2 = Output
    :question: :question: :question: :question: :question: :question: :question: :question: :question: :question:
    سقراط : دانش من بدانجایی رسید که فهمیدم هیچ نمیدانم.
  2. #2
    2013/12/21
    گيلان
    105
    3

    پاسخ : ايا اين دستور درست است

    نقل قول نوشته اصلی توسط sajad12365
    ايا اين دستور درسته
    Config Portc.0 = Output , Portc.1 = Output , Portc.2 = Output
    :question: :question: :question: :question: :question: :question: :question: :question: :question: :question:
    دستور Config پورتها ، بيشتر براي پيکره بندي کامل يک پورت بکار ميره !

    در پروژه اي که شما داريد ، سه حالت ممکنه براي کار با پورتها وجود داشته باشه :

    1 - گاهي ميخوايد کلاًآ* هر 8 پايهء يک پورت بصورت خروجي باشه . در اينصورت ميتونيد مثلاً اينطور بنويسيد :

    Config PortC = output

    2 - گاهي ميخوايد کلاًآ* هر 8 پايهء يک پورت بصورت ورودي باشه . در اين حالت ميتونيد مثلاً اينطور بنويسيد :

    Config PortC = input

    3 - گاهي هم ممکنه بخوايد مثلاً در پورت C ، سه تا از پايه ها خروجي و پنج تا هم بصورت ورودي باشند . در اينگونه مواقع هم ميتونيد مثلاً اينطور بنويسيد :

    DDRC.0 = 1
    DDRC.1 = 1
    DDRC.2 = 1

    DDRC.3 = 0 : PortC.0 = 1
    DDRC.4 = 0 : PortC.0 = 1
    DDRC.5 = 0 : PortC.0 = 1
    DDRC.6 = 0 : PortC.0 = 1
    DDRC.7 = 0 : PortC.0 = 1


    اميدوارم تونسته باشم خوب توضيح بدم ...
    بر زنده باد گفتن این مردم خوش گریز

    دل بر مَنه که یک تنه در سنگرت کنند ...
  3. #3
    2013/08/20
    سبزوار
    315
    46

    پاسخ : ايا اين دستور درست است

    اين درسته:
    کد:
    Config Portc.0 = Output
    Config Portc.1 = Output
    Config Portc.3 = Output
    :nerd:
    آدلان پایا متخصص در حوضه ربات های پرنده

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  4. #4
    2013/12/21
    گيلان
    105
    3

    پاسخ : ايا اين دستور درست است

    نقل قول نوشته اصلی توسط avr68
    اين درسته:
    کد:
    Config Portc.0 = Output
    Config Portc.1 = Output
    Config Portc.3 = Output
    :nerd:
    بله ... درسته ( من سؤال شما رو در پُست اول ، اشتباه متوجه شده بودم و پست قبلي خودمو اصلاح کردم )
    بر زنده باد گفتن این مردم خوش گریز

    دل بر مَنه که یک تنه در سنگرت کنند ...
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوعات مشابه

  1. چرا این کد درست کار نمی کنه؟
    توسط smehdia در انجمن 8051
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2015/06/04, 13:34
  2. اتش درست کن؟
    توسط محصل در انجمن مباحث علمی عمومی
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/09/10, 22:23
  3. امپلی درست کنم
    توسط محسن نصرالهی در انجمن مدارات صوتي
    پاسخ: 28
    آخرين نوشته: 2011/04/20, 12:03
  4. تعداد دستور اسمبلی یک دستور زبان C
    توسط brm3 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/02/09, 16:47
  5. آیا می شه با avr تشخیص صدا درست کرد؟
    توسط vahid-elect در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2008/04/22, 11:22

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •