اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالاتی در مورد تبدیل دیتا ها

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    سوالاتی در مورد تبدیل دیتا ها

    با سلام
    دوستان 2 تا سوال دارم.میدونم اکثرا بلدید.

    ببینید واسه گیرنده فرستنده 4 کانال ما از آیسی های 2262 و 2272 استفاده میکنیم.
    این آیسی ها 4 تا پایه آدرس دارند یا همون 4 تا کانال.8 تا هم پایه کد دارند.و 1 دونه پایه دیتا که تو 2262 دیتا ارسال میشه و تو 2272 دیتا دریافت میشه از طریق این پایه.

    میخوام بدونم که مثلا ما کانال شماره 1 رو از آیسی 2262 فعال میکنیم.فرستنده میفرسته و گیرنده میگیره و میده به 2272.اگر کد 8 تا پایه 2 تا آیسی مثل هم بود خروجی 2272 همون کانالش فعال میشه.

    حالا میخوام بدونم دقیقا از پایه دیتای 2262 چی ارسال میشه؟یعنی این کد 8 تا پایه و اون آدرس کانال چه جوری میاد بیرون؟

    من از سری و موازی سر در نمیارم.میشه یه توضیح بدید که در روش سری دیتا چه جور ارسال میشه؟ما که یه بار دکمه رو بیشتر فشار نمیدیم.یعنی تو همون لحظه 8 تا رقم کد و ادرس ارسال میشن؟

    بعد سوال بعد اینکه این 8 تا پایه کد میتونن صفر (زمین) یا 1 (مثبت) باشن.اما حالتی که آزاد هستن چیه؟کد این 8 تاپایه چه جور خونده میشه؟

    #2
    پاسخ : سوالاتی در مورد تبدیل دیتا ها

    دوست عزیز با این آی سی هایی که گفتید من کار نکردم ولی اشاره ای به جواب این سوالتون می کنم . :icon_razz:

    من از سری و موازی سر در نمیارم.میشه یه توضیح بدید که در روش سری دیتا چه جور ارسال میشه؟
    دوست من معمولا در روش سری دیتا از طریق یک رشته سیم و در روش موازی ارتباط بسته تعداد بیت های دیتا از مثلا یک کانال ( یک سری رشته سیم ) 8 تایی ارسال میشه . یعنی 8 بیت اطلاعات یک بایت در یک لحظه در این سیم های قرار میگیره . ولی در روش سری 8 بیت اطلاعات یک بایت پشت سر هم و به ترتیب در یک رشته سیم ارتباطی قرار میگیره که با تنظیم سرعت و کلاک خوندن و پروتکل های متفاوتی در مدارات و آی سی های مختلف این ارتباطات برقرار شده و اطلاعات را بطور صحیح دریافت می کنند. و معمول سرعت ارتباط داده در ارتباط موازی بالاتر هست .
    - به دنبال فرصت عمري تباه کردم ! فرصت جواني ام بود من اشتباه کردم .

    دیدگاه


      #3
      پاسخ : سوالاتی در مورد تبدیل دیتا ها

      دادا ممنون بابت توضیحات
      فقط کلا چیه؟

      بعد کاربرد ترانزیستور رو با یه مثال بهم میگی؟ اینکه سوئیچ زن سریع هست یعنی چی؟

      دیدگاه


        #4
        پاسخ : سوالاتی در مورد تبدیل دیتا ها

        دادا ممنون بابت توضیحات
        فقط کلا چیه؟
        خواهش می کنم . اگر منظورت کلاک هست . خوب کلاک در میکرو که می دونی چی کار می کنه ؟ یجور هماهنگ کنندس . در واقع یه پالس مربعی هست که از طریق یک کانال فرستاده میشه و اجزای دیجیتال مثلا میان از لبه بالا رونده پالس استفاده می کنن و زمان انجام کارهاشون رو با هم هماهنگ می کنن .
        که در سیستم های ارسال دریافت سریالی این کلاک در واقع باعث میشه که شما بتونید محل دقیق ابتدای دییتا و انتهای دیتا رو تشخیص بدید .
        البته سیستم های ارسال دریافت سریالی بدون استفاده از کلاک هم داریم . (دوستان و اساتید گرامی اگر مشکلی در توضیحات بنده وجود داره حتما گوش زد بفرمایند . ممنون ) :icon_razz:

        بعد کاربرد ترانزیستور رو با یه مثال بهم میگی؟
        از ترانزیستور برای عمل سوئیچ استفاده میشه یعنی شما می تونید وقتی یه جریان ضعیفی دارید و مصرف کننده نیاز به جریان بیشتر داره از ترانزیستور (خیلی مختلف هستند و انواع زیادی دارن) استفاده کنید و مثلا فرض کنید پایه میرکو رو به بیس یه ترانزیستور بدید و از خروجی ترانزیستور تون بتونید مثلا یه رله رو فعال کنید یا بسیاری چیزای دیگه البته کاربرد های زیادی داره .

        اینکه سوئیچ زن سریع هست یعنی چی؟
        اگر منظورتون درست متوجه شده باشم . :mrgreen: منظور اینکه زمان قطع و وصل شدن خروجی چه نسبتی با زمان قطع و وصل شدن ورودی تون داره . دقیق تر بگم مثلا شما سرعت سوئیچینگ یه LED رو با یه لامپ معمولی مقایسه کنید . سرعت واکنش LED نسبت به جریان عبوری خیلی بالاست اگر شما با فرکانس خاصی اون رو خاموش روشن کنید و با یک دوربین سرعت بالا ازش فیلم بگیرید و می تونید توی فیلم خاموش روشن شدنش رو با کم کردن سرعت فیلم ببینید ولی در مورد لامپ این طوری نیست . در مورد دیگر قطعات الکترونیکی هم این سرعت صادق و برای هر کدام فرق می کنه و در بعضی مدارات خیلی خیلی مهم هست که شما بدونید سرعت سوئیچینگ فلان قطعتون چقدر ؟ و در این مدار آیا کارتون رو مختل می کنه یا نه . امید وارم درست تونسته باشم برسونم .

        - به دنبال فرصت عمري تباه کردم ! فرصت جواني ام بود من اشتباه کردم .

        دیدگاه

        لطفا صبر کنید...
        X