ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
  1. #1
    2012/03/01
    20
    0

    پورت usb در ويژوال استوديو

    سلام. چه جوري مي شه تو ويژوال استوديو، به پورت يو اس بي دسترسي داشت؟ مثلا يک رشته را بفرستيم. چه دستوري لازم هست؟
  2. #2
    2006/06/15
    96
    7

    پاسخ : پورت usb در ويژوال استوديو

    حساب `پورت USBآ* با بقيه پورت ها مثل com و lpt و ... کاملن فرق ميکنه. براي ارتباط با اون به اين راحتي نميشه کاري انجام داد مگر اينکه خودتون درايور اختصاصي بنويسيد يا از کتابخانه هاي آماده استفاده کنيد چون اين پورت حالت هاي کاملن متفاوت و متنوعي داره . مثلن نحوه ارتباط پورت با mouse زمين تا زير زمين با ارتباط flash memory فرق داره :mrgreen:
    اگه ميخواي اطلاعات بيشتر کسب کني بد نيست اين سند رسمي مشخصات USB نسخه 2 هست

    http://sdphca.ucsd.edu/Lab_Equip_Manuals/usb_20.pdf

    مطمئن نکاهش کني يکم وحشت ميکني :surprised: :mrgreen:
    راه راحت تر اينه که يه تبديل USBآ* به serial مثل بورد هاي مبتني بر FT232 يا CP210xآ* بگيري و به اين پورت به صورت سريال نگاه کني که هم خيلي کار رو راخت ميکنه هم شرکت هاي سازنده اي چيپ ها کلي نمونه کد و مثال برنامه نويسي براي زبان هاي مختلف برنامه نويس ارائه کردن که خيلي کمکت ميکنه. قيمت ارزاني هم دارند :smile:
  3. #3
    2012/03/01
    20
    0

    پاسخ : پورت usb در ويژوال استوديو

    چه جوري ميشه تو C++ براي اون برنامه نوشت؟ :question:
    يعني اون پورت سريال مجازي، اسمش همون پورت usb مي شه؟(مثلا اگر usb کام 2 بود، اون پورت سريال مجازي com2 مي شه؟)
  4. #4
    2011/07/09
    مشهد
    486
    14

    پاسخ : پورت usb در ويژوال استوديو

    من متوجه منظورتون نشدم،
    اگه ميخوايد يک رشته توسط USB با استفاده از ارتباط USB2Serial مث FT232 ارسال يا دريافت کنيد که کار آسونيه!
    يه SerialPort باس بيارين روي فرم، معرفي کردن مشخصات:
    کد:
    serialPort1.PortName = "COM5";
          serialPort1.BaudRate = 1000000;
    مثلاً واسه من Com5 شده، و بعدش باز کردن پورت:
    کد:
    serialPort1.Open();
    حالا ميشه مثلاً مقداري رو روي پورت سريال نوشت:
    کد:
    serialPort1.Write("Test");
    و البته بايد قبلش اول برنامه:
    کد:
    using System.Net;
    using System.Net.Sockets;
    البته اميدوارم من اشتباه متوجه منظورتون نشده باشم
    موفق باشيد

    «پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»
  5. #5
    2010/10/04
    تهران
    1,462
    388

    پاسخ : پورت usb در ويژوال استوديو

    با سلام
    ارتباط با USB بستگي به كلاسي داره كه ويندوز ميشناسدشون. ساده ترين اونا كلاس VCP يا پورت سريال مجازيه كه در عمل شما فقط كابلتون رو عوض كردين.
    من پيشنهاد ميكنم از پروتكل HID استفاده كنين كه يه ارتباط USB واقعيه.درايور نميخواد و DLL آ*هاش هم تو نت هست. كار باهاش هم راحته.
    من تو سي شارپ خيلي باهاش كار كردم.
    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.
  6. #6
    2007/03/15
    تبريز
    2,683
    132

    پاسخ : پورت usb در ويژوال استوديو

    سوال شما مبهمه . چون گیرنده و فرستنذه رو مشخص نکردید. ولی میشه بحث رو کلی شروع کرد تا شما بگی که منظورتون چیه

    از نظر برنامه نویسی usb رو به 4 لایه تقیسم میکنن به ترتیب از بالا به پایین اینه
    4-device or host
    3-portocol
    2-link
    1-physical layer


    مسلما شما نمی خوای تو سه لایه زیرین کار کنی پس میمونه لایه host و device و باز مسلمه که شما نمی خوای برای host برنامه بنویسی پس میمونه device
    حالا خود device به دو قسمت تقسیم میشه
    1- device استاندارد
    2-device سفارشی

    خوب باز مسلمه که شما می خوای با یک device استاندارد کار کنی

    خوب دیواس استانداد usb بالغ بر 20 کلاس است ولی مهمترینشون 5 تا است
    1- Audio-01h
    2- CDC -02h
    3- HID-03h
    4-Printer -07h
    5- Mass Storage-08h

    و در نهایت ماکروسافت برای این کلاس ها درایور های استانداد داره
    مثلا به ترتیب

    Usbaudio.sys
    Usbser.sys
    Hidclass.sys
    Usbprint.sys
    Usbstor.sys
    حال فرض کنیم شما می خوای با یک وسیله از نوع hid ارتباط برقرار کنی ویندوز توابع api زیر را دارد

    توابع شناسایی


    HidD_GetAttributes
    HidD_GetHidGuid
    HidD_GetIndexedString
    HidD_GetManufacturerString
    HidD_GetPhysicalDescriptor
    HidD_GetPreparsedData
    HidD_GetProductString
    HidD_GetSerialNumberString
    HidD_GetNumInputBuffers
    HidD_SetNumInputBuffers

    توابع ارتباط

    HidD_GetInputReport
    HidD_SetFeature
    HidD_SetOutputReport
    ReadFile
    WriteFile

    و در نهایت توابع گزارش گیری


    HidP_GetButtonCaps
    HidP_GetButtons
    HidP_GetButtonsEx
    HidP_GetCaps
    HidP_GetData
    HidP_GetExtendedAttributes
    HidP_GetLinkCollectionNodes
    HidP_GetScaledUsageValue
    HidP_GetSpecificButtonCaps
    HidP_GetSpecificValueCaps
    HidP_GetUsages
    HidP_GetUsagesEx
    HidP_GetUsageValue
    HidP_GetUsageValueArray
    HidP_GetValueCaps
    HidP_InitializeReportForID
    HidP_IsSameUsageAndPage
    HidP_MaxDataListLength
    HidP_MaxUsageListLength
    HidP_SetButtons
    HidP_SetData
    HidP_SetScaledUsageValue
    HidP_SetUsages
    HidP_SetUsageValue
    HidP_SetUsageValueArray
    HidP_UnsetButtons
    HidP_UnsetUsages
    HidP_UsageAndPageListDifference
    HidP_UsageListDifference




    مثلا صفحه کلید و ماوس از hid استفاده میکنن که دارای

    تنها موردي كه همه آدما يقين دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
    داشتن عقله زيادتر از دیگر آدم ها است
  7. #7
    2007/11/09
    ایران
    438
    2
    nsm

    پاسخ : پورت usb در ويژوال استوديو

    نقل قول نوشته اصلی توسط نو رسيده
    با سلام
    من پيشنهاد ميكنم از پروتكل HID استفاده كنين كه يه ارتباط USB واقعيه.درايور نميخواد و DLL آ*هاش هم تو نت هست. كار باهاش هم راحته.
    من تو سي شارپ خيلي باهاش كار كردم.
    همين بيشتر توضيح بديد
    ممنون
    هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند
  8. #8
    2010/10/04
    تهران
    1,462
    388

    پاسخ : پورت usb در ويژوال استوديو

    اولا پيشنهاد ميكنم براي ارتباط با USB اصلا سراغ روشهاي معمول ارتباط با پورتها مثل ارسال ديتا به آدرس پورت و غيره نرين. چون عمليات ارسال و دريافت ديتا تو اين پورت بطور كاملا سخت افزاري انجام ميشه و آدرسها شناور هستن. سراغ مطالعه پروتكلش هم نرين، چون هم خيلي پيچيدس و در صورت فهم كاملش هم هيچ دخل و تصرفي توش نمي تونيد بكنيد. بنا براين لطفا آب در هاون نكوبين و يكراست برين سراغ درايور ها و DLLآ* هاي آماده و مخصوص اينكار.
    همونطور كه پيشتر گفتم ابتدا بايد يه سخت افزار با پورت usbآ* به PC وصل بشه كه از طرف سيستم به عنوان HID شناخته بشه.مثلا يه برد با ميكرو هاي PIC كه پورت USBآ* دارن. بعدش شما با استفاده از DLL هاي مربوط به ارتباط با HID ميتونين اختيارش رو بدست بگيرين و كنترلش كنين.
    اگه سخت افزار جانبي درست تعريف شده باشه داراي دو شناسه 16 بيتي بنامهاي VID و PID خواهد بود كه يه كد يونيك براي هر USB DEVICE هست و اولي ID سازنده محصول و دومي ID خود محصوله كه از طرف سايت USB.ORG به سازندگان و محصولات تجاري اختصاص داده ميشه. بنابراين بين ابزار هاي USB مختلفي كه به PC تون وصله، شما ميتونين ابزار مورد نظرتون رو شناسايي كنين و با اون ارتباط برقرار كنين.
    بعد از برقراري ارتباط ديتا، نوبت به نرم افزار هاي دو طرف ميرسه كه طوري نوشته بشن كه زبون همو بفهمن و اطلاعات دريافتي رو درست تفسير يا اجرا كنن.
    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.
  9. #9
    2013/03/18
    babol
    1,387
    652

    پاسخ : پورت usb در ويژوال استوديو

    سلام دوستان.

    حالا با این توضیحاتی که دادید، تقریبا یچیزهایی دستم اومد،
    حالا باید از کجا شروع کنم؟
    فکرشو نمیکردم این همه دردسر داشته باشه،
    برای پورتهای دیگه ، هم همینقدر داستان داره؟
    یا مثلا برای لینوکس چی؟

    هنوز تو ذهنم این یه علامت سواله بزرگه ، و تو نت هم گشتم ، هیچی نبود.

    با تشکر.
    به سمت نور خورشيد حرکت کن،تو ميتوني تابش خورشيد رو حس کني ،حتي اگه کور باشي.
    (پيش به سوي هدف)
  10. #10
    2007/07/08
    کرج
    227
    7

    پاسخ : پورت usb در ويژوال استوديو

    سلام
    جناب aliila که خوب توضیح دادند توضیحات تکمیلی از طریق سرچ در گوگل یا کتبی مثل اصول کامل راه اندازی و کنترل دستگاههای جانبی توسط کامپیوتر (فصل 5) پیدا کنید.
    «اگر واقعيات با نظريات هماهنگي ندارند، واقعيتآ*ها را تغيير بده.»
    آلبرت انشتين
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوعات مشابه

  1. مشکل در کار با ديتابيس ويژوال استوديو
    توسط اشکان غفارزاده در انجمن C , C++ , C#
    پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2016/06/09, 17:42
  2. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/04/24, 20:47
  3. ارتباط پورت سريال كامپيوتر با avr به زبان ويژوال بيسيك
    توسط pooyafff در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2008/09/26, 15:40
  4. خواندن اطلاعات از پورت سريال با ويژوال بيسيك .net
    توسط رامين در انجمن برنامه نويسي و اينترفيس
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2008/06/29, 13:30
  5. پورت سريال با ويژوال بيسيك 6 MScomm Control
    توسط iman4web در انجمن برنامه نويسي و اينترفيس
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2007/10/07, 21:31

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •