ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 3 123 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 24
  1. #1
    2010/06/25
    413
    7

    مشکل در با ضرب در mplab ide

    با سلام و خسته نباشید.
    بچه ها من میخام توی اسمبلی ضرب کنم. ولی pic16 همچین دستوری توی دستورات سری 16دش نداره. چیکار میتونم بکنم غیر از جمع متوالی.
    لطفا راهنمایی کنید

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  2. #2
    2007/11/22
    تبریز
    2,483
    492

    پاسخ : مشکل در با ضرب در mplab ide

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdifaheca
    با سلام و خسته نباشيد.
    بچه ها من ميخام توي اسمبلي ضرب کنم. ولي pic16 همچين دستوري توي دستورات سري 16دش نداره. چيکار ميتونم بکنم غير از جمع متوالي.
    لطفا راهنمايي کنيد
    سلام.فکر کنم جواب سوالتون رو بتونين اينجا پيدا کنين:

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    به نظر مياد که به جز جمع متوالي، راه ديگه اي نداره.ولي تو سري 18 امکان پذير هست.

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  3. #3
    2010/06/25
    413
    7

    پاسخ : مشکل در با ضرب در mplab ide

    به نظر منم راه دیگه ای غیر از جمع متوالی نیستش. ولی اگر اینجوریه چطوری توی کامپایلرای دیگه مثل ccs با 1 سیکل کاری یه ضرب انجام میده؟؟ پس حتما یه راه دیگه ای هم هستش

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  4. #4
    2007/11/22
    تبریز
    2,483
    492

    پاسخ : مشکل در با ضرب در mplab ide

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdifaheca
    به نظر منم راه ديگه اي غير از جمع متوالي نيستش. ولي اگر اينجوريه چطوري توي کامپايلراي ديگه مثل ccs با 1 سيکل کاري يه ضرب انجام ميده؟؟ پس حتما يه راه ديگه اي هم هستش
    من که با يه خرده گشتن،اين لينک رو پيدا کردم.اگه شما هم چيزي گير آوردين،لطفا اينجا بذارين.برام جالب شد که اينکار چطور امکان پذيره؟

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  5. #5
    2010/06/25
    413
    7

    پاسخ : مشکل در با ضرب در mplab ide

    من خیلی گشتم. ولی هیچی دستگیرم نشد. نمیدونم باید از کجا درش بیاریم. سری 18 خودش دستورش داره و خیلی راحت میتونی ضرب کنی. ولی توی اسمبلی واقعا مکافاته. البته چون روشش بلد نیستم مکافاته

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  6. #6
    2007/11/22
    تبریز
    2,483
    492

    پاسخ : مشکل در با ضرب در mplab ide

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdifaheca
    من خيلي گشتم. ولي هيچي دستگيرم نشد. نميدونم بايد از کجا درش بياريم. سري 18 خودش دستورش داره و خيلي راحت ميتوني ضرب کني. ولي توي اسمبلي واقعا مکافاته. البته چون روشش بلد نيستم مکافاته
    داداش شما همچنان مصمّم به استفاده از اسمبلي هستين؟
    حالا هر چي، خب همين جمع متوالي چه ايرادي داره؟

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  7. #7
    2010/06/25
    413
    7

    پاسخ : مشکل در با ضرب در mplab ide

    آره . تنها مشکلم توی اسمبلی همین عملیات ریاضیه.جمع متوالی خیلی سیکل کاری میبره.مثل توی ضرب 255*255 مثلا 65025 تا سیکل کاری میبره تا ضرب رو انجام بده. توی PIC با فرکانس کریستال 20مگ که بیشترین سرعته میشه 13 میلی ثانیه. یعنی واس یه ضربه اینجوری باید 13 میلی ثانیه وقت بزاریم که به نظر من خیلی زیاده.

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  8. #8
    2007/11/22
    تبریز
    2,483
    492

    پاسخ : مشکل در با ضرب در mplab ide

    خب يه پيشنهاد دارم، با زبانC يه برنامه بنويسين که دوتا 255 رو تو هم ضرب بکنه و همزمان تايمر هم شروع به کار کنه. بعد اتمام انجام ضرب، مقدار تايمر رو بخونين ببينين به طور تقريبي چقدر زمان برده انجام همين عمل ضرب؟

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  9. #9
    2010/06/25
    413
    7

    پاسخ : مشکل در با ضرب در mplab ide

    توی 400 نانو ثانیه انجام میده.عین آب خوردنه براش.وافعا عحیبه برام.توی 2 سیکل کاری 256 در 256 ضرب میکنه و تو یه متغییر 16 بیتی میریزه!!!!!!!!

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  10. #10
    2008/02/10
    اطراف تهران
    411
    11

    پاسخ : مشکل در با ضرب در mplab ide

    آره . تنها مشکلم توی اسمبلی همین عملیات ریاضیه.جمع متوالی خیلی سیکل کاری میبره.مثل توی ضرب 255*255 مثلا 65025 تا سیکل کاری میبره تا ضرب رو انجام بده. توی PIC با فرکانس کریستال 20مگ که بیشترین سرعته میشه 13 میلی ثانیه. یعنی واس یه ضربه اینجوری باید 13 میلی ثانیه وقت بزاریم که به نظر من خیلی زیاده.
    :eek: :eek: :eek:

    با سلام
    فکر کنم تا حالا کسی اینطوری PIC و اسمبلی رو نابود نکرده بود :mrgreen:


    4x4 bit from John Payson, Ray Gardiner, Dmitry ***yashov (12 cycles/ 12 instructions)
    8x8 bit from Andrew Warren (10 or 35 instructions, 38 cycles)
    8x8 bit from unknown author (please step forward) (35 instructions, 37 cycles)
    8x8 bit from Scott Dattalo with small correction by Dmitry ***yashov (52 instructions, 24-36 cycles, 34 avg)
    16x8 bit from Dingbat
    16x8 bit from Martin Sturm (18 instructions, 84-124 cycles, 104 avg)
    16x8 bit from Martin Sturm (69 instructions, 69 cycles)
    10x10 bit from Martin Sturm (73 instructions, 57-73 cycles, 65 avg)
    14x10 bit from Martin Sturm (83 instructions, 71-83 cycles, 77 avg)
    12x12 bit from Martin Sturm (92 instructions, 92 cycles)
    16x16 bit from Martin Sturm (140 instructions, 140 cycles)
    16x16 bit from Jim Bixby Unsigned, fast (16x16 mpy in 164 instructions ~168 cycles):
    16x16 bit macro from Bob Fehrenbach, Scott Dattalo (22 instructions, 215 to 295 cycles)
    16x16 bit From Clyde Smith-Stubbs of HI-TECH software (21 instructions, < 289 cycles)
    16x16 bit from malin. Unsigned (32 instructions, 128 to 229 cycles)
    16x16 bit from malin. Signed. (64 instructions, 134 to 248 cycles)
    16x16 bit from Ravi Pailoor Signed or Unsigned (240 instructions, < 282 cycles)

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت






    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    توی 400 نانو ثانیه انجام میده.عین آب خوردنه براش.وافعا عحیبه برام.توی 2 سیکل کاری 256 در 256 ضرب میکنه و تو یه متغییر 16 بیتی میریزه!!!!!!!!
    این توی سری 18 هست که سخت افزاری ضرب داره

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

صفحه 1 از 3 123 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 24

موضوعات مشابه

  1. مشکل با MPLAB X??
    توسط h_613 در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2019/02/10, 11:20
  2. مشکل فراخوانی یک تابع در mplab x8
    توسط sepehr63 در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2016/05/26, 07:19
  3. مشکل با راه اندازی PWM در MPLAB
    توسط shahin2222 در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2015/07/13, 01:08
  4. رفع مشکل(نصب_کرک) 2.05 mplab x ide
    توسط mahmood5838 در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2015/03/13, 22:53
  5. مشکل با dsPIC , MPLAB
    توسط m2babaey در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/06/07, 13:26

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •