ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 14
  1. #1
    2005/11/22
    67
    0

    یه سوال در مورد c#

    من یه برنامه توc# نوشتم که با استفاده از وقفه پورت سریال داده ها رو میخونم ولی موقع نوشتن تو text box ، error میده .اگه کسی کمک کنه ممنون میشم.
    private void Port_DataReceived(object sender, SerialDataReceivedEventArgs e)
    {
    serialPort1.Read(b, 0, 3);
    textBox1.Text = b[2].ToString();
    {
    :cry: :cry2: :angry:
    من دشمن تو و عقاید تو هستم ولی حاضرم در راه آزادی عقیده ات جانم را فدا کنم. (ولتر)
  2. #2
    2007/11/08
    یزد
    14
    0

    پاسخ : یه سوال در مورد c#

    سلام!

    اگه منظورتون این خطا هستش:
    Cross-thread operation not valid: Control 'MainForm' accessed from a thread other than the thread it was created on
    به دلیل اینه که تابع مربوط به وقفه دریافت توسط یک ترد مجزا از ترد مسئول عملیتات فرم برنامه فراخوانی می شه و دسترسی به اعضای فرم نداره برای حل این مشکل شما می تونید از دلیگیت استفاده کنید من یه مثال برات مینویسم که متن یک برچسب(لیبل) توسط وقفه دریافت پورت سریال عوض می شه این کد ها رو بالای برنامت کپی.

    کد:
     // delegate for change text
        public delegate void delSetLabelText(Label lbl, string txt);
        // function for change text
        private static void setLabelText(Label lb, string txt)
        {
          if (lb.InvokeRequired)
            lb.Invoke(new delSetLabelText(setLabelText), new object[] { lb, txt });
          else
            lb.Text = txt;
        }
    بعد داخل تابع وقفه , تابع بالا رو فراخوانی کن مثل کد زیر:

    کد:
     private void serialPort1_DataReceived(object sender, System.IO.Ports.SerialDataReceivedEventArgs e)
        {
          setLabelText(label1, serialPort1.ReadByte().ToString());
        }

    با این روش باید مشکلت حل بشه. برای کار خودت می تونی به جای لیبل تکسباکس بزاری. اگه مشکلت حل نشد بگو برات سورسش بفرستم. :redface:
  3. #3
    2005/11/22
    67
    0

    پاسخ : یه سوال در مورد c#

    اقا خیلی حال دادی دست درد نکنه
    اگه برای کار کردن با c# چندتا مرجع خوب به من معرفی کنید ممنون میشم .
    کتاب فارسی خوب چیزی سراغ دارید ؟؟؟ :question:
    من دشمن تو و عقاید تو هستم ولی حاضرم در راه آزادی عقیده ات جانم را فدا کنم. (ولتر)
  4. #4
    2007/11/08
    یزد
    14
    0

    پاسخ : یه سوال در مورد c#

    سلام!
    خواهش میکنم!

    من کتابی در مورد سی شارپ تا حالا نخریدم و نمیدونم چه کتاب هایی تو بازار هستش ولی کتاب های الکترونیکی زیادی تا حالا دانلود کردم .یک آموزش کامل سی شارپ به زبان فارسی هست که شاید دیده باشی لینک دانلودش اینه :
    http://www.parsaspace.com/mohsennowruzi/ebook/csharpfarsi/LearnVisualCsharpFarsi.pdf
    حجمش حدود 12 مگابایت هست.به نظر من کتاب خوبیه .

    MSDN هم خیلی عالیه تقریبا واسه هر کلاسی یه مثال داره که می تونه خیلی کمک کنه.

    در ضمن از دست من کاری بر بیاد در خدمتیم!

    موفق باشی!
  5. #5
    2005/11/22
    67
    0

    پاسخ : یه سوال در مورد c#

    سلام
    ممنون بابت راهنمایی شما
    من کتاب رو دانلود کردم و حتما مطالعه میکنم. من یه مرجع خوب میخوام برای یادگیری مفاهیم برنامه نویسی شی گرای .اگه راهنمایی کنی ممنون میشم .
    یه سوال:
    چطوری میشه فهمید کی یه پایه پورت سریال تغییر میکنه .؟؟؟؟ :surprised: :question:
    من دشمن تو و عقاید تو هستم ولی حاضرم در راه آزادی عقیده ات جانم را فدا کنم. (ولتر)
  6. #6
    2007/11/08
    یزد
    14
    0

    پاسخ : یه سوال در مورد c#

    سلام!

    در مورد کتاب واقعیتش اینه که نمی دونم :question: .همون pdf خوبه :nerd:.

    کنترل سریال پورت یه ایونت به نام PinChanged داره که این کارو می کنه .یعنی وقتی هر یک از پین های پورت سریال تغیر کنه این ایونت فراخونی میشه.

    کد:
     private void serialPort1_PinChanged(object sender, SerialPinChangedEventArgs e)
        {
          
        }

    راستی اینا که گفتم داخل C#2005 کار می کنه!
  7. #7
    2007/03/24
    159
    0

    پاسخ : یه سوال در مورد c#

    به نظر شما #C سرعت سخت افزاریش از VC++ بیشتره؟؟؟
    خداوند جهاد را برای سرافرازی اسلام واجب کرد.
    حضرت فاطمه (س)
  8. #8
    2007/11/08
    یزد
    14
    0

    پاسخ : یه سوال در مورد c#

    سلام

    من خیلی وارد نیستم ولی سرعت سخت افزار بستگی به خود سخت افزار داره.اگه منظورتون سرعت اجرای برنامه هستش من فکر کنم سرعت اجرای یه برنامه که با VC++ نوشته شده با یه برنامه با همان قابلیت که با C# نوشته شده بیشتره و حافظه رم کمتری مصرف می کنه.البته VC++ برای کار با سخت افزار قوی تره من اینو شنیدم ولی نمی دونم درسته یا نه.ولی برنامه نویسی با C# خیلی راحتره تا VC++ . ورژن این دو تا هم مهمه.VC++6 خیلی سریعه ولی خیلی سخته .
    :smile:
  9. #9
    2007/03/24
    159
    0

    پاسخ : یه سوال در مورد c#

    سلام وممنون.
    بنظر شما سرعت #C از دلفی بیشتره؟؟؟
    خداوند جهاد را برای سرافرازی اسلام واجب کرد.
    حضرت فاطمه (س)
  10. #10
    2007/11/08
    یزد
    14
    0

    پاسخ : یه سوال در مورد c#

    سلام

    من دلفی کار نکردم و نمی دونم چه جوریه.

    اگر هم سرعتاشون با هم فرق داشته باشه خیلی زیاد نیست.

    25 سال عمرمون الکی تلف شد حالا سرجمع بگیم 1 ماه هم به خاطر کند بودن نرم افزار مثلا C# تلف بشه .این که چیزی نیست.

    اینو شوخی کردم .

    نمی دون چی بگم!
    موفق باشی!
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 14

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 21
    آخرين نوشته: 2017/10/06, 13:48
  2. سوال در مورد تاثير نويز بدن روي avr ( سوال آسونيه !)
    توسط reza_shushtar44 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/03/18, 22:06
  3. سوال در مورد eeprom سریال (سوال جدید)
    توسط mohammad mohandes در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2009/09/02, 17:03
  4. پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2008/11/02, 12:23
  5. پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2007/09/28, 17:44

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •