ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: curve fitting

  1. #1
    2013/12/06
    2
    0

    curve fitting

    سلام دوستان
    من یکسری آزمایش انجام دادم می خوام با دستور curve fitting معادله ای که از این نقاط می گذره رو به دست بیارم وقتی دستور رو انجام دادم آخر کار توی قسمت result یه اطلاعاتی نوشته.سوالم اینه که چه جوری با استفاده از این اطلاعات معادله رو می شه به دست آورد؟
  2. #2
    2011/05/22
    سمنان
    1,222
    17

    پاسخ : curve fitting

    سلام
    فکر کنم لينک هاي زير مفيد باشه:

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    ...
    1: اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم و ...
    2: چيزي به نام تصادف و شانس وجود نداره ... 3: دانش بهتره يا ثروت؟ بدون "شعور" هيچکدوم!
    4: دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پاي***فرشتهآ*ات به دو دست دعا نگه دارد (حافظ)
    5:

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  3. #3
    2010/09/07
    تهران
    316
    13

    پاسخ : curve fitting

    سلام
    دستور polyfit یک چند جمله ای درجه n به شما میده که n توسط شما تعیین میشه.
    خروجی این دستور ضرایب چند جمله ای هست. مثال:
    کد:
    >> x = [0.1 0.2 0.3 0.4 0.5 0.6];
    >> y = [0 1 2 1 0 -1];
    >> p = polyfit(x,y,3)
    p =
      55.5556 -90.4762  37.5397  -3.0000
    در مثال بالا p ضرایب یک چند جمله ای از مرتبه سه هست که اولین عددش (55.5556) ضریب x^3 و الی آخر
    ضمناً اگر بخواهید اثر curve fitting رو ببینید میتونید از دستور polyval استفاده کنید. این دستور از شما یک بردار x رو میگیره، ضرایب چند جمله ای رو هم میگیره و خروجی y رو محاسبه میکنه. یعنی معادله رو برای شما محاسبه میکنه و لزومی نداره که خودتون دستی معادله رو بنویسین، ادامه مثال:
    کد:
    >> xm = 0:0.01:0.5;
    >> ym = polyval(p,xm);
    در نهایت میتونید با plot ،داده های آزمایش و fit شده رو روی هم بکشین، ادامه مثال:
    کد:
    >> plot(x,y);
    >> hold on
    >> plot(xm,ym,'r')
  4. #4
    2009/10/21
    تهران
    2,503
    207

    پاسخ : curve fitting

    یه راه ساده (البته از نظر من)
    داده اصلی رو plot کن . از منوی پنجره plot بزگینه curve fitting رو انتخاب کن. یه پنجره باز میشه.
    تو اون پنجره مرتبه معادله ای که میخوای فیت بشه رو تنظیم کن و چک باکس show equation رو بزن. تمام
  5. #5
    2007/10/14
    تهران
    1,335
    38

    پاسخ : curve fitting

    نقل قول نوشته اصلی توسط mojalan
    یه راه ساده (البته از نظر من)
    داده اصلی رو plot کن . از منوی پنجره plot بزگینه curve fitting رو انتخاب کن. یه پنجره باز میشه.
    تو اون پنجره مرتبه معادله ای که میخوای فیت بشه رو تنظیم کن و چک باکس show equation رو بزن. تمام
    احتمالاً این گزینه مربوط به ورژن های جدید متلبه.
    در ورژنهای قدیمی تر، از منوی Tools گزینه Basic Fitting رو انتخاب کنید.
    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
    لطفاً سؤالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
    با تمام وجود گناه کرديم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنيم چه مي کند؟"دکتر شريعتي"
    اگر جايي که ايستاده ايد را نمي پسنديد، عوضش کنيد شما درخت نيستيد!! "پاسكال"
    يا به اندازه ي آرزوهايت تلاش کن يا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپير"
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوعات مشابه

  1. توضیحان کامل تولباکس curve fitting متلب
    توسط e.a.r.t.h در انجمن Matlab
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2014/04/24, 14:28
  2. curve tracer
    توسط john_smith86 در انجمن 8051
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2008/11/27, 18:37

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •