ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
  1. #1
    2009/08/28
    تهران
    123
    3

    مشکل در ایجاد و استفاده از package

    سلام دوباره :mrgreen:
    یک نوع داده رو در یک پکیج ایجاد کردم. حالا میخوام استفاده اش کنم قاعدتا باید به صورت:
    کد:
    use work.my_pack.all;
    باشه. و فایلش رو هم باید در پروژه ام Add کنم. در یک کدی ازش استفاده کردم و به صورت سیمبول در آوردمش.
    حالا در جای دیگه ای به صورت شماتیکی بلوکش رو وصل کردم به یک جای دیگه. Check syntax اونو هم می زنم و تایید رو میگیرم. اما همین که می خوام ISIMرو باز کنم خطا می ده.
    این کد پکیجم:
    کد:
    library IEEE;
    use IEEE.STD_LOGIC_1164.ALL;
    
    package shakiba is
    type byte_type is array (NATURAL RANGE <>) of std_logic_vector(7 downto 0);
    end shakiba;
    خطا اینه:
    ERROR:HDLCompiler:410 - "E:/Shakiba/FPGA/FPGA Projects/Xilinx/uart_test/w.vhf" Line 137: Expression has 9 elements ; expected 8
    ERROR:HDLCompiler:377 - "E:/Shakiba/FPGA/FPGA Projects/Xilinx/uart_test/w.vhf" Line 137: Entity port a does not match with type std_logic_vector of component port

    دنبالش که می کنم فایل vhf اون شماتیکو برام نمایش می ده و در اونجا میبینم typeی که ایجاد کردمو در component استفاده نکرده و خودش قرار داده std_logic_vector . به صورت دستی هم که اشکالو برطرف می کنم باز هم خطا میده :cry2:


  2. #2
    2010/06/25
    تهران
    77
    0
    drg

    پاسخ : مشکل در ایجاد و استفاده از package

    Expression has 9 elements ; expected 8

    تو شماتیک چه بلوکهایی رو به هم وصل کردید؟ ظاهرا به طول بیتها خطا داده! مجددا طول بیت دو قسمتی رو که به هم وصل کردید چک کنید.
    کدی رو که میگید از پکیج استفاده کردید رو هم بذارید شاید کمکی بکنه.
    یا علی.
  3. #3
    2009/08/28
    تهران
    123
    3

    پاسخ : مشکل در ایجاد و استفاده از package

    اصلا توی برنامه پین 9 بیتی ندارم!
    قضیه اینه که یک نوع داده ایجاد کردم به صورت پکیجکه بتونم چند ورودی دلخواه به صورت 8 بیتی تعریف کنم. یعنی آرایه ای از مقادیر 8 بیتی. اسمشو گذاشتم byte_type
    حالا این نوع داده رو در کد نهایی که من به صورت شماتیکی پیاده کردم این جوری گذاشته:
    کد:
     a  : out  std_logic_vector (7 downto 0);
    و پکیجم رو هم در برنامه استفاده نکرده.
    در حالی که باید به این صورت باشه:
    کد:
     a  : out  Byte_type;
    و این خط رو هم در ابتدا اضافه میکرده:
    کد:
    use work.shakiba.all;
  4. #4
    2007/10/14
    تهران
    1,335
    38

    پاسخ : مشکل در ایجاد و استفاده از package

    نقل قول نوشته اصلی توسط میثم شکیبا
    در حالی که باید به این صورت باشه:
    کد:
     a  : out  Byte_type;
    چون در تعریف نوع Byte_type رنج رو مشخص نکردی در خط بالا باید مشخص کنی مثلاً:
    کد:
     a  : out  Byte_type(0 to 1);
    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
    لطفاً سؤالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
    با تمام وجود گناه کرديم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنيم چه مي کند؟"دکتر شريعتي"
    اگر جايي که ايستاده ايد را نمي پسنديد، عوضش کنيد شما درخت نيستيد!! "پاسكال"
    يا به اندازه ي آرزوهايت تلاش کن يا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپير"
  5. #5
    2012/05/08
    16
    0

    پاسخ : مشکل در ايجاد و استفاده از package

    shapalakh
    shapalakh
    vay vay vay
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوعات مشابه

  1. package درvhdl
    توسط barghiam در انجمن برنامه نويسي و اينترفيس
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2015/08/25, 12:05
  2. delay ایجاد تاخیر بدون استفاده از
    توسط mohsen23esf در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2013/11/21, 16:15
  3. ایجاد شبکه CAN با استفاده از AVR
    توسط arashonline در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 12
    آخرين نوشته: 2012/09/14, 13:15
  4. مشکل با package
    توسط wolfman در انجمن PLD , SPLD , GAL , CPLD , FPGA
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2010/05/30, 11:22
  5. ایجاد PWM در AVR با استفاده از TIMER2
    توسط jafar2000 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2009/01/25, 11:22

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •