ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: plot

  1. #1
    2009/05/17
    225
    0

    plot

    سلام. ستون هاي توي ماتريس و چطوري بر اساس يه ستون ديگه plot کنم؟

    مثلا: ميآ*خوام ستون 1 ماتريس M روي محور عمودي و ستون هاي ديگه ماتريس M روي محوره افقي plot بشه...



    چطوري بايد اين کار و انجام بدم؟


    کد:
     t= (0: 50 : 1000 );
    figure(5)
    plot(t,z(:,1),'color','b');
    plot(t,z(:,2),'color','b');
    اين جواب نميده

  2. #2
    2011/05/22
    سمنان
    1,222
    17

    پاسخ : plot

    سلام
    اگه منظور شما رو درست متوجه شده باشم
    و اگه شما ميخواي ستون ها رو بر حسب همديگه رسم کني:
    فرض کن N تا ستون داري!
    ستون 1 رو بريز در متغير x1
    ستون 2 رو در x2 ، ستون 3 رو در x3 و ... و ستون N رو در xn
    حالا ميتوني اينا رو برحسب هم رسم کني:
    کد:
    plot(x2,x1)
    plot(x3,x1)
    ...
    plot(xn,x1)
    در نمودار اول محور افقي ستون 2 و محور عمودي ستون 1 ميشه
    در نمودار دوم محور افقي ستون 3 و محور عمودي ستون 1 ميشه
    ...
    در نمودار nام محور افقي ستون n و محور عمودي ستون 1 ميشه
    ... :read:
    1: اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم و ...
    2: چيزي به نام تصادف و شانس وجود نداره ... 3: دانش بهتره يا ثروت؟ بدون "شعور" هيچکدوم!
    4: دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پاي***فرشتهآ*ات به دو دست دعا نگه دارد (حافظ)
    5:

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  3. #3
    2010/09/07
    تهران
    316
    13

    پاسخ : plot

    سلام
    ستونها باید هم اندازه باشن
    و همشون به شکل ستونی باشن. چیزی که شما نوشتین:
    کد:
    t= (0: 50 : 1000 );
    سطریه نه ستونی
    باید t رو با اپراتور ' تبدیلش کنید به ستونی:
    't=t
  4. #4
    2009/05/17
    225
    0

    پاسخ : plot

    مرسيآ* از اينکه وقت گذاشتيد و جواب داديد...راستش من الان به يه مشکل ديگه برخوردم...چطور ميآ*تونم چند تا ماتريس رو بصورت 3d پلات کنم؟


    فکر ميآ*کنم بايد اين کد رو استفاده کنم اما چطوريش و نميدونم..خيليآ* گشتم اما نتونستم مطلبي براي 3d پلات کردن چند ماتريس پيدا کنم.

    کد:
    [x,y]=meshgrid(linspace(-2,2));
    z1=y.*exp(x.^2-5);
    mesh(x,y,z1)
    xlabel('x'),ylabel('y'),zlabel('z')
    title('3D Plot Example of multiple graphs')
    hold on
    z2=1/2*x.*cos(y);
    mesh(x,y,z2)
    hold off  %%%%% DON'T FORGET TO HOLD OFF!! %%%%%
  5. #5
    2011/05/22
    سمنان
    1,222
    17

    پاسخ : plot

    سلام
    دو تا مثال براتون ميذارم
    انشالله که مشکل مرتفع بشه
    1:
    کد:
    echo off;
    alf = linspace(0,10*pi,400);
    x1 = cos(alf);
    y1 = sin(alf);
    z1 = linspace(0,40,400);
    plot3(x1,y1,z1)
    2:
    کد:
    echo off;
    [Xp,Yp] = meshgrid(-6:6, -4:4);
    Zp = Xp.^2 + Yp.^3 ;
    mesh(Xp,Yp,Zp)
    xlabel('Xp')
    ylabel('Yp')
    zlabel('Zp')
    ... :read:
    1: اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم و ...
    2: چيزي به نام تصادف و شانس وجود نداره ... 3: دانش بهتره يا ثروت؟ بدون "شعور" هيچکدوم!
    4: دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پاي***فرشتهآ*ات به دو دست دعا نگه دارد (حافظ)
    5:

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  6. #6
    2009/05/17
    225
    0

    پاسخ : plot

    ممنون ...اينا رو قبلا امتحان کرده بودم..راستش منظورم اين بود که اگه مثلا 2 ماتريس M و N رو import کرده باشم به مطلب، چطور ميآ*تونم هر دوي اونها رو توي يه فضا بصورت 3D پلوت کنم بصورتي که هر کدومشون رنگش با اون يکيآ* فرق کنه..
  7. #7
    2011/05/22
    سمنان
    1,222
    17

    پاسخ : plot

    شايد دستورات hold on و hold off کارتون رو راه بندازه ...
    (البته اگه اشتباه نکنم اطلاعات مربوط به رسم نمودار اول رو نگه ميداره
    و براي بقيه هم اعمال ميکنه)
    برنامه ي زير رو يه تستي بکنيد
    و براي کار خودتون تعميم بديد:
    کد:
    x=-pi:pi/10:pi;
    y=sin(x);
    z=cos(x);
    plot(x,y,'r>-',x,z,'bd--')
    xlabel('x')
    ylabel('sin & cos')
    legend('sin','cos')
    1: اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم و ...
    2: چيزي به نام تصادف و شانس وجود نداره ... 3: دانش بهتره يا ثروت؟ بدون "شعور" هيچکدوم!
    4: دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پاي***فرشتهآ*ات به دو دست دعا نگه دارد (حافظ)
    5:

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  8. #8
    2009/05/17
    225
    0

    پاسخ : plot

    از شما بعيده )


    اين الان يعنيآ* 3 بعديه؟ :eek:
  9. #9
    2011/05/22
    سمنان
    1,222
    17

    پاسخ : plot

    سلام
    دستور زير رو ببينيد:
    کد:
    [u,v]=meshgrid(-1:.05:1,0:.02*pi:2*pi);
    surf(u,(4.*u.^2-u.^4).*cos(v),(4.*u.^2-u.^4).*sin(v)), hold on
    ezmesh(planefun,[-1.1,1.1,-2,2]), hold off
    title('The surface and its tangent plane at P')
    از لينک زير گرفتم:

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    ... :read:
    1: اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم و ...
    2: چيزي به نام تصادف و شانس وجود نداره ... 3: دانش بهتره يا ثروت؟ بدون "شعور" هيچکدوم!
    4: دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پاي***فرشتهآ*ات به دو دست دعا نگه دارد (حافظ)
    5:

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوعات مشابه

  1. نمايش چند Plot بر روي Waveform graph
    توسط homayon در انجمن Labview
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2014/10/04, 23:48
  2. خطا در خروجي(plot)
    توسط orcid در انجمن Matlab
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2013/09/14, 07:50
  3. make a plot with c
    توسط negin-bahadori در انجمن C , C++ , C#
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2013/07/14, 00:40
  4. مشکل با دستور plot در متلب
    توسط d@nyal در انجمن Matlab
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2009/03/25, 09:42
  5. MATLAB code for PSD plot and SNR of Sigma Delta Modulators
    توسط امیرعلی بلورچیان در انجمن Matlab
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2008/12/18, 10:58

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •